Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
5
Favori
30.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık samsung galaxy tab 4 SM t-230 satılık satınalmak isteyen az da olsa pazarlık vardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar tm 530 modelinde üst ksıımda sim kart girişi bulunuyormu?
  • selam.

bende samsung tab 4 10.1 inç var.
    bir kaç sorum var.

1)usb e girişi yok. extra takabilirmiyim
    2) klavye takılabilirmi
    3) kılıf olarak ne tavsiye edersiniz
  • Kullanan arkadaslar. Pil performansi nasil? Wifi ve ya 3g de ne kadar gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Sim katsız modelinde herhangi bir giriş bulunmuyor.3gli mofeline ben denk gelmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _asmunikal_

selam.

bir kaç sorum var.

2) klavye takılabilirmi

Otg ile usb takabilirsiniz. Hatta usb coklayici ile aynı anda klavye ve bellek bağlayabilirsiniz.

Kılıf konusunda yardımcı olamayacağım, zira kaç kez düşürdüm, sorun olmadı. Kılıfsız kullanıyorum.

• Arkadaslar lutfen sarj konusunda biraz aydinlatir misiniz? Online film izleyerek ve internete girerek ne kada gider. 3glisini almayi dusunuyorum bu arada. Wifilisitle saej konusunda bi fark var midir sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: _asmunikal_

selam.

bir kaç sorum var.

2) klavye takılabilirmi

Otg ile usb takabilirsiniz. Hatta usb coklayici ile aynı anda klavye ve bellek bağlayabilirsiniz.

Kılıf konusunda yardımcı olamayacağım, zira kaç kez düşürdüm, sorun olmadı. Kılıfsız kullanıyorum.

bana alabilceğim klavye için link verebilirmisin.
    çok tecrübeli değilim yanlış bişi almak istemiyorum
  • _asmunikal_ kullanıcısına yanıt
    Otg kablosuyla istediğiniz tip klavyeyi takabilirsiniz. Bluetooth klavyeleri tavsiye ederim. Microsoft un ki çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Otg kablosuyla istediğiniz tip klavyeyi takabilirsiniz. Bluetooth klavyeleri tavsiye ederim. Microsoft un ki çok iyi.

bluetooth ile otg kablosuna gerek yok değilmi?
    microsfot 120 150 tl diyor gerçekmi bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _asmunikal_ -- 17 Mart 2015; 14:51:00 >
  • 14 Şubatta Eşim almıştı Model T-532 normalde memnunum ama son zamanlarda şarj sorunu yaşıyorum. Çok geç şarj oluyor şarj aletini telefonumda deniyorum gayet hızli birde şarj %25-30 a geldiği an biranda bitiyor 5 dakika içinde. Öğlen arası servise götürcem daha 1 ay oldu ama bakalım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbozone -- 19 Mart 2015; 9:57:58 >
  • 1 haftadır kullanıyorum note 3 telefonum var ona göre ekran aşırı berbat harflerin keskin uzun kenarları pikselleniyor ve tablet ara ara kasmalar yapıyor satıp tab s almayı düşünüyorum

• hasgs H kullanıcısına yanıt
    Baştan yanlış tercih olmuş. Çözünürlüğü düşük diye çok arkadaş söyledi.

Bence de fazla vakit kaybetmeden, değiştirin tableti

• sarjı ne kadar gidiyor acaba sizin
  • iyi günler t532 ve n8005 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  • Fm radyo uygulamasi calisirmi bu alette sanirim radyo koymamislar. Birde 3g lisine data hatli sim kartmi gerekiyor. Normal telefondan sim karti cikartip taksak nete girebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

Fm radyo uygulamasi calisirmi bu alette sanirim radyo koymamislar. Birde 3g lisine data hatli sim kartmi gerekiyor. Normal telefondan sim karti cikartip taksak nete girebilirmiyiz

İnternet tabanlı radyo uygulamaları var. O şekilde radyo dinleyebilirsiniz.

Telefondan sim kartı çıkartıp takmanıza bence gerek yok. Sürekli telefondan çıkar, tablete tak işi olmaz.

Akıllı telefonlarda internet paylaştırma özelliği var, internet lazım olduğunda onu açabilirsiniz. Ancak telefonun şarjını bitirir. Kısa süre için sorun olmaz zaten.

Tablette sürekli internet istiyorum derseniz internet hattı almanız daha mantıklı.
  • Merhabalar.
    Ben de bugün Tab 4 aldım. Merak ettiğim bir kaç konu var. Cevaplarsanız sevinirim.

Yaklaşık 3 saattir şarzda ve hala dolmadı. Bu normal mi? Bir de pili ne kadar gidiyor?

Teşekkürler.
  • Lafmacun L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Şarj olma süresini saat olarak bilmiyorum ama cep telefonu kadar kısa sürede şarj olmuyor.
    Pili, çözünürlük düşük olduğu için iyi gidiyor. Ama parlaklığı sonda kullanırsanız şarjın su gibi gittiğini görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba teknosa 599 a veriyor alinir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.