Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
30.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un 4. nesil Tab ailesi için, sonunda kullanıcıların uzun zamandır beklediği Lollipop güncellemesi geliyor. Güncelleme ilk olarak Galaxy Tab 4 10.1 için yayınlandı.
    http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-tab-4-101-icin-android-50-lollipop-yayinlandi-60334
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Haber için teşekkürler. Samsung tabuları yıkıyor. Helal olsun tab ailesinin ömrü en az 1 sene daha uzadı böylece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler bu tableti bende takip ediyorum. Almayı da düşünüyorum benim için önemli olan OTG desteği ve harici diskleri desteklemesi. Otg desteeğinin olduğunu biliyordum. Harici disk desteği olduğunu yazmışsınız, sormak istediğim kaç gb 'a kadar destekliyor denediniz mi?
  • Merhabalar herkese iyi forumlar. Müsadenizle birkaç soru soracağım bilgisi olan herkes dönerse sevinirim. Şu anda ipad mini wifi 16 gb kullanıyorum. Flash bellekten ve mıcro sd den fılm ızleyemıyorum root jb fln

gerekiyormuş. Bende ipad imi takas etmeye karar verdim bir şahıs bu tabletten takas istedi. aklımı kurcalayan en büyük soru yazılanlardan okuduklarımdan yola cıkarak şu olucak.

Samsung Galaxy Tab 4 T530 16GB 10.1 MODELİNİN ŞARJI %0 İKEN FİŞE TAKILDIĞINDA NE KADAR SÜREDE %100 ŞARJ EDİLEBİLİR? VE %100 KEN STANDART KULLANIMDA ŞARJI NE KADAR DAYANIR?
  • İpad mini ve t530 arasinda ikilemdeyim. Alis amacim internette gezinmek, (idda takip vs), belki film izlerim ama tv keyfini vermez.

• jeokolik J kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü düşük olduğu için filmler pek keyif veriyor. Tab s de muhteşem olur, orası ayrı.

Şarjda hiç saat tutmadım. Akşam şarja takıp, sabah alıyorum. Sırf internet ile tüm günü çıkarıyorum. Detaylarına dikkat eser, yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: okan_22

İpad mini ve t530 arasinda ikilemdeyim. Alis amacim internette gezinmek, (idda takip vs), belki film izlerim ama tv keyfini vermez.

Çözünürlük düşük olduğundan filmler pek keyif vermiyor. Market tablet için tasarlanmadığı için uygulamalarda çok nadir çökme olabiliyor.

İpadin performansını arayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

İpad mini ve t530 arasinda ikilemdeyim. Alis amacim internette gezinmek, (idda takip vs), belki film izlerim ama tv keyfini vermez.

Çözünürlük düşük olduğundan filmler pek keyif vermiyor. Market tablet için tasarlanmadığı için uygulamalarda çok nadir çökme olabiliyor.

Bir taraftan android uygulamasi da yapmaya calisiyorum. Kafam iyice karisik, yada citayi biraz daha yukseltip s serisinden almak lazim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Bir taraftan android uygulamasi da yapmaya calisiyorum. Kafam iyice karisik, yada citayi biraz daha yukseltip s serisinden almak lazim.

Tab s e O kadar para verilmez. tab pro8.4 dü tavsiye ederim.800civarı alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncelleme 5.1mi 5.0 mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispanyol lollipop versiyonu cıktı acaba yuklesek garanti sorun olurmu orjinal 4.4.2 ye donulurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlük kağıt üstünde düşük görünebilir ama fark edilmiyor inanin note 10.1 2014 var kullanımda fark hissetmiyorum tablet 10 üzerinden 10 kötü yani otomatik ışık yok siz ayarlıyorsunuz bu sensör u koymayı için kınıyorum samsung u ama note 2014 aldigim için pişman oldum kalemi hariç bir fark yok hataları yok bu tableti almak isteyen kafasında soru işareti olan çekinmeden alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN4 -- 19 Haziran 2015; 16:45:58 >
  • Arkadazlar sarj suresi inanilmaz iyi alali 20 gun oldu inanin bitmiyor note 3 kullaniyorum telefon olarak ondan cok iyi ben cok memnun kaldim yakin zamanda 5.0 da geleceginii ogrendim

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:34:49 >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Film izlenir, nete de girilir. Ancak Çözünürlük düşük olduğu için yüksek bitrateli filmler gerek yok. 720p çözünürlüğe sahip filmlerden ideal sonuç alınabilir.

Youtubeda da 720pden yüksek kalitedeki videoları izleyemezsiniz. Ancak internet Performansı iyi diyebilirim. Ram 1.5gb. Aşırı sekmede çalışsanız bile sorun olmuyor ancak sekmeler kendini yeniliyor aynı iPhone veya ipad gibi.

Bir de Çözünürlük düşük olduğu için uzun süre yazı okumak, gözleri yoruyor. Parlaklığı kısmak bir nebzede olsa çözüm oluyor ancak e kitap Okumayı tavsiye etmiyorum.

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:35:6 >
    Eleman ıyı sallamıs. Cınden 0.5 dolara aldıgım otgden tutun markalılara varıncaya kadar hepsı calısıyor.
    Ancak kalıtelı kablo olursa cıktı alırken daha az beklersınız. Zırq yazıcıyla daha rahat ıletısıme geçebiliyor kalıtelı bir kablo

Flash bellek ıcın de kıngstonın bır ucu mıcro usb olan belleklerınden kullanın derım. Kablo ıle ugrasmazsınız.

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:35:17 >
    Harıcı dısk denemedım ama flash dısk formatına cevırınce calısıyormus. Gecmıs sayfalarda bır arkadas haylı kapasıtelı bır harıcı dıskı sorunsuzca calıstırdıgını soylemıstı. Format yanlısım yoksa fat olmalı.
    Flash dıskler hangı formattaysa, harıcı dıskı de o formata donusturursenız sorun cıkmaz dıye düşünüyorum

32lık flash bellekte sorun yok,64te de sorun olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 22 Haziran 2015; 13:48:09 >
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.