Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
650
Cevap
12
Favori
45.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adversary

quote:

Orijinalden alinti: trn142

samsung ilk kez beni hayal kirikligina ugratti.tableti alis amacim müzik video dinlemek iken tabletin hoparlörü çok kötü çikti alirken bu kadar farkedememistim servise verdim ve aldigim yanit hiç bi kusur yok oldu eger sizde benm gibi müzik video internetten biseyler izlemek için alicaksaniz kesinlikle önermiyorum performans batarya ömrü çok güzel olmasina ragmen hoparlör berbat ötesi çin marka tabletlerde bile bu kadar kötü degil.

geçmis olsun hocam. ben de hemen hemen ayni amaçlarla (+ebook) bu tablet ve asus me176c arasinda kalmistim. sonra asus tabletin güçlü sterio hoparlörü oldugunu ögrenince ve ses konusunda olumlu referanslar alinca asus'a yöneldim ve satin aldim. tablet aksilik olmazsa bugün elime geçecek. her ne kadar tabletlerden (telefonlara göre) fazla beklentimiz yokmus gibi görünse de insan nihayetinde sahip oldugu bir malin iyi çikmasini ister..

Hayırlı olsun iyi ki de almamışın hoparlör gerçekten berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trn142 T kullanıcısına yanıt
    Keşke bu konuyu daha önce okumuş olsaydınız; bir önceki sayfada ses seviyesinin çok kötü olduğunu söylemiştim. Lumia 520'den daha fazla ses çıkıyor. Odada tek başıma olursam ancak duyabiliyorum. Birisi konuşursa tabletten çıkan sesi anlamıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=97708341
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Keşke bu konuyu daha önce okumuş olsaydınız; bir önceki sayfada ses seviyesinin çok kötü olduğunu söylemiştim. Lumia 520'den daha fazla ses çıkıyor. Odada tek başıma olursam ancak duyabiliyorum. Birisi konuşursa tabletten çıkan sesi anlamıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=97708341

benim ses seviyesiyle sorunum yok ve bana yeterince fazla geliyo bile diyebilirim ancak son sesde cızırtı yapıyor ses seviyesi ortalarda kullanıyorum cızırtı yapmassın diye ancak o zamanda dediğin gibi ses düşük gibi saçma sapan bi durumun içindeyim

• arkadaşlar bende de bu tabletten var n11 den aldım 349 tl ye. bir şey sorcam mesela google play den yada samsung apps tan indirebileceğim facebook hesabına gerek kalmadan internet üzerinden tavla okey oynayabileceğim oyun var mı ? yalniz başka bi yerde yaşayan arkadaşım da benle birlikte oynayabilcek ? var mı böyle tavla ya da okey oyunu ? yoksa ben mi çok şey istiyorum kız arkadaşımla oynucaz tavla ya da okey. ikimizde facebook hesaplarımızı kapattık.
  • Bimekse gittim tableti aldim ödemesini yapacakken kredi kartimda sorun cikti. :) urunu geri birakmak zorunda kaldim allahmi aldirtmadi gonlum asus me176c den yanaydi sanirim o yuzden oldu :)

• Dün akşam kulaklıkla müzik dinlerken birden cizirti yaptı ve ondan sonra ses kısıldı. Kulaklıkta sorun yok sanırım kulaklık girişinde bir problem oluştu

• bugun aldım arkadaşlar bimeksden 349 tl ye 40 tl daha verdim garanti süresini 5 yıl yaptırdım ileriki zamanlarda eksilerii artılarını yazarım
  • T330 8'' Bim'de 559 tl.83 Bipara veriyor, 476ya geliyor. Daha mantıklı değil mi?
  • bu ürünlr kablosuzdan tvye görüntü aktaramadım.
    gm discovery telefonu akıllı ektan menüsü ile lg tvye bağlıyorum ama bunda olmuyor. yani tableti tv ekranına yansıtma yapamıyor.
    wi-fi direct ile dosya paylaşımını yapıyor ama onda sorun yok.

• Arkadaslar kilif ne onerirsiniz

• Arkadaşlar dün vatan pcden aldığım tab 4'ü aynısından hediye gelmiş olmasından dolayı satıyorum. Sadece 1 kere şarj ettim. Almak isteyenler pm atabilir.
  • Beyler cihaza 114 mblik yeni bir güncelleme geldi şu an yüklüyorum.
  • Hocam bende yükledim ama bir degisiklik yok otg ile flash bellek okuma yine yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

Beyler cihaza 114 mblik yeni bir güncelleme geldi şu an yüklüyorum.

hocam kablosuz ekran özelliği geldimi acaba yani tableti led tv ekranına yansıtma (miracast) özelliği.
    ayarlarda kablosuz ekran menüsü varmı bir bakarmısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

hocam kablosuz ekran özelliği geldimi acaba yani tableti led tv ekranına yansıtma (miracast) özelliği.

Ayarlarda öyle birşey göremedim de araştırıyorum yapılıyor mu diye.
  • quote:

quote:

http://video.webtekno.com/donanim/ezcast-kablosuz-goruntu-aktarma-cihazi-incelemesi.html

Bu cihazı kullanarak bir çözüm bulabilirsiniz sanırım. Ancak buda ne kadar performanslı olur bilemem, denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

quote:

http://video.webtekno.com/donanim/ezcast-kablosuz-goruntu-aktarma-cihazi-incelemesi.html

Bu cihazı kullanarak bir çözüm bulabilirsiniz sanırım. Ancak buda ne kadar performanslı olur bilemem, denemek lazım.

yok...
    ilave aparatlarla uğraşmaya gerek yok.
    gm discovery telefonun diğer ekran menüsünü açınca anında lg marka smart tv ile eşleşip direk bağlanıyor, bunda o özellik yok galiba.

• Arkadaşlar Kılıf öneriniz yokmu ya ? hangi kılıfı tavsiye edersiniz
  • Jeffrey Dahmer kullanıcısına yanıt
    Hocam gözle görülür bi değişiklik varmı ve bi farklılık varmı paylaşırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Arkadaşlar Kılıf öneriniz yokmu ya ? hangi kılıfı tavsiye edersiniz

Hem telefonumda hem de tablette kılıf kullanmıyorum, sevmiyorumda. Yalnız çantaya koymak için şu ürünü aldım;http://www.hepsiburada.com/liste/trust-7-soft-siyah-tablet-kilifi-18930/productDetails.aspx?productId=bs50658&categoryId=60000818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 5 Kasım 2014; 10:36:36 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.