< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crukosu -- 19 Temmuz 2019; 22:18:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crukosu -- 19 Temmuz 2019; 22:18:49 > |
3-4 günlük bi kullanım sürem oldu. İlk izlenimlerime göre tablet parasını hak ediyor. Madde madde artı ve eksi yönlerini yazarım. Sorunuz olursa onları da cevaplarım.
+ Yönleri - Şarjı iyi dayanıyor. Full şarj ile 6 saatten fazla dizi izleyebiliyorum(Tam test edemedim çok daha fazla olabilir). Birkaç ay geçince nasıl olur bilemem ama şuan baya iyi bu konuda. Parlaklık %60'ta izledim, internet üzerinden. - Ekran boyutu çok iyi. Ekran/Gövde oranı çok iyi. Tablet küçük ama full ekran olduğunu düşünün. Hem portatif hem de büyük ekran. - Malzeme kalitesi de iyi. - Sesi aşırı iyi. Cidden hoparlör sistemi çok iyi. - Dokunmatik hassasiyeti çok iyi. - Uygulamalarda kasma yapmıyor. - Aynı anda iki uygulama kullanımı vs. bazı özellikleri çok iyi. - Wifi çekim gücü harika. iPhone ya da laptop'un çekmediği(çok az çektiği) ağı, çok iyi çekiyor. 1. katta oturuyorum. 4.kattaki komşunun wifi'ını kastediyorum. - Yönleri - Ekran parlaklığı konusunda henüz tam test edemedim ama sanki bir tık düşük gibi. - Arka tarafta ışık varsa, örneğin cam kenarında izliyorsanız parlama yapıyor. Bu özelliği biraz kötü. - Screen mirroring default olarak yok. Uygulamarla çözülür mü bilmem. Samsung smart tv'm var. Tabletin ekranını tvye yansıtabilmeyi isterim. - Aksesuarları biraz pahalı ve yeni model olduğu için çok fazla değil. Aliexpress'ten sipariş ettim kılıf ve cam koruma ama vergi canımı sıkacak gibi :( - Ram konusunda şuan bir sıkıntı yaşamadım ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum. 2gb yeterli mi? Soru işareti. |
Hocam sizin çocuğunuz elbette ama bence çocuğa tablet almayın, cep telefonunu oyun oynasın diye vermeyin. Çocuğun eline tablet vermekle siz rahat edersiniz ama çocuğu kaybedersiniz.
Bir kaç ay önce kuzenim, eşi ve 2 çocuğu ile bize geldiler. Çocukların yüzünü göremedim desem yalan olmaz çünkü yemek zamanı dahil ellerinde ufak tabletle sürekli oynadılar. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthuan -- 15 Ağustos 2019; 12:15:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 22 Eylül 2019; 12:9:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|