Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
14.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amacınız buysa alın gönül rahatlığıyla, diğer modellere o kadar para vermeye değmez. Parlaklık konusunda da bir sorun yaşamadım ben hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

Sağ olun hocam umarım en kısa zamanda ihtiyacınızı karşılayacak modeli alırsınız.
    Teşekkür ederim dostum. Bir kaç alternatif üzerinde duruyorum. Bir iki güne almış olurum herhalde. Selamlar.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Kafanızdaki alternatifler neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

Kafanızdaki alternatifler neler?
    Hocam az önce harika bir cihazı çok uygun fiyatla aldım. Galaxy TAB S SM-T800

Ekran: Super AMOLED
    Chipset: Exynos 5420 Octa (28 nm)
    CPU: Octa-core (4x1.9 GHz Cortex-A15 & 4x1.3 GHz Cortex-A7)
    GPU: Mali-T628 MP6
    RAM: 3 GB
    ROM: 16 GB
    Batarya: 7.900 mah

Tabletle birlikte orijinal Samsung Tab S Bluetooth Klavyeyi de aldım. Fiyat 550.-TL

Şu an iş yerindeyim biraz kurcaladım, son derece akıcı ve tertemiz bir cihaz. Tam aradığım cihazı buldum. Satan beyefendiden Allah razı olsun.
    Hayırlı olsun hocam

• quote:

Hayırlı olsun hocam
    Teşekkür ederim
  • quote:

Merhaba, bende bu tableti almayı düşünüyorum. Mağazalarda inceledim. Tek düşündüren nokta Ekranı oldu. Parlaklığı yeterli olur mu bir türlü karar veremiyorum. Tab s5e modeline de baktım. Evet o model daha iyi. Ancak o kadar sa para vermek istemiyorum. O kadar para verecek olsam iPad almayı tercih ederim. Amacım Netflix, YouTube da birşeyler izlemek internette dolaşmak. Kullananların son düşüncesi nedir bu cihaz için?
    Hocam sonradan fark ettim ki siz de tablet arayışı içindeydiniz.

Siz de benim gibi Netflix, Youtube, internette gezinme vs içinse almış olduğum tablet (SM-T800) çok uygun. Yeterince hızlı, 3 GB Ram, super amoled ekran ve kapasiteli bir bataryası var. Tek dezavantajlı yönü son aldığı Android sürümünün Marsmallow (Android 6) olması ama hiç dert değil çünkü kullanacağım bütün uygulamaları rahatlıkla alıp, güncelleyebiliyor. Hatta benim eski Note 2 (Android 4) bile bütün uygulamaları alıp, güncelleyebiliyor. Aklınızda bulunsun.

www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy Tab S 10.5 - Full tablet specifications
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5-6438.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 16 Ekim 2019; 15:14:3 >

tam ihtiyacınız olan, aradığınız model olmuş hocam. hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. çok sevindim sizin adınıza.

• DhAk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, çok daha iyisi sizlere nasip olsun.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta bu tableti almak için gittim, ama biraz tabletleri kullanınca lenovo m10 aldım.

Bu tablette 2gb ram vardı ve ekranı ips değildi. Ama samsung bi çakallık yapmış, öyle bir arkaplan koymuş ki ekran cıvıl cıvıl duruyordu. Teknosa da tablete şifre koyuyor göremedim menüyü falan. Lenovunun da arkaplanı o kadar tırttı ki ekranın güzelliği görünmüyordu.

Sonra gittim vatanda inceledim. Diğer tabletlete baktım sonra lenovo m10 daha mantıklı geldi onu aldım. 1100 liraydı geçen hafta, şimdi 1300 lira olmuş.Özelliklerinde android 8.0 yazıyodu, tableti açınca 9'a güncelledi. Yalnız lenovonun çerçeveler kalın, samsungun tasarımı on numara . Lenovunun da özellikleri süper. Keşke lenovunun özellikleri samsungun kasaya koysalar ve fiyat 1250 tl olsa

Neyse bu tableti almak isterseniz şu model de aklınızda olsun:
    www.vatanbilgisayar.com
    LENOVO TAB M10 QUALCOMM SNAPDRAGON 450 1.8GHZ-3GB-32GB-BT-10.1"'-CAM- AND.OREO - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-tab-m10-qualcomm-snapdragon-450-1-8ghz-3gb-32gb-bt-10-1-cam-and-oreo.html

Alacaksanız da indirim bekleyin, bu hafta 200-300 tl geçirmişler tabletlere.

Edit: bir de galiba samsungda normal usb var, lenovo da type c. Ilk defe type c olan bi urun kullaniyorum.
    Bu önemli bir fark mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 18 Ekim 2019; 20:42:55 >

• Zamyatin kullanıcısına yanıt
    Almaktan son anda vazgeçtim çok inceledim. P10 da karar kıldım ama piyasa da yok gibi.

• Zamyatin kullanıcısına yanıt
    Tab A 2019'da da type c var.

Tableti soran arkadaslar için; Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Memnunum. Tasarımı yukardaki arkadaşların dediği gibi bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek. Kasanın metal- alimünyum (emin değilim) olması çok iyi. Birçok rakibi plastik kasa üretiyor bu fiyat aralığında. Almayı düşünen arkadaşlara öneririm. Cihazın bence tek eksiği S-pen. O da olsaydı muhteşem olurdu.

• oylemiymislan kullanıcısına yanıt
    Ram konusunda sıkıntı yaşadığınız durumlar oldu mu? ayıca ne maksatla kullanıyorsunuz.
  • Merhaba, bu tablet konusundaki son fikirleriniz nedir? İnternette gezinme, YouTube, Netflix için kullanılacak.

• erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Samsung arayüzü yapı itibariyle ram canavaridir. 1.8 ile gelecek zaten; reel kullanımı 1.2 civarıdır. Her kurduğunuz uygulama da bundan götürecektir.

Reyonda alip, kasada bırakmama sebep bir cihazdır.

• 19tumen kullanıcısına yanıt
    Siz ne öneriyorsunuz? Tab p10 dikkatimi çekti ama hiçbir yerde yok. Birde özelliklerine göre biraz pahalı.

• erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Aynen. P10 şu an F/P tek cihaz.
    Ne yazık ki stok tükendi, kesin stoklara girecektir.

Tab a 1300 TL idi, şu an 1600 olmuş. Kesinlikle o fiyat ona verilmez.

Bekleyin derim.. sıfır alacaksanız

• Arkadaşlar bu ürünu merak ediyorum 2016 ve 2019 serisi var linkteki ürün hangisi acaba ayrıntı vermemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Arkadaşlar bu ürünu merak ediyorum 2016 ve 2019 serisi var linkteki ürün hangisi acaba ayrıntı vermemiş
    https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-sm-t580-tab-a-101-wifi-white-outlet--p-800053931
    2016.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.