ben son güncellemeyi yaptım suanlık memnunum eski sürüme göre daha akıcı oldu a9 plus cihazım. |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (13. sayfa)
-
-
Diğer iki dosya Android 13. Fakat indirme alanındaki bilgileri sıfırlayın öyle indirin yoksa tekrar son sürümü indiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen bi dene bakalım 13 ü tekrar kurabilecekmisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sürümü hiç beğenmedim. İkonların küçülmesi bildirim panelinin karışması hafif kasmalarıda saymıyorum zaten.
A9 plus tablette wi-fi sizde nasıl. Bende sık sık kopuyor
Hiç rastlamadım, modeminizle ilgili olabilir
Bende kopma yok
Merhaba arkadaşlar ,
Sadece dizi/film/mac izlemek , ve arada sirada oyle 101 falan oynamak icin a9 plus 8/128 gb olani almayi dusunuyorum , herhangi bir kasma , bir iki senede yavaslama sorunu olur mu ? Ya da o fiyata baska cihaz var mi daha iyi ? 5000 lira suan amazonda , ve bunu alirsam eger hangi kilif ve ekran koruyucuyu tavsiye edersiniz ?
Tesekkur ederim simdiden cevaplariniz icin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon'da A9 plus 8/128 mevcut değil. 5000₺ 8/128 olan A9 olanı.
Evet oyleymis siz deyince farkettim :)
dört bilemedin 6 aydır multi touch sorunu yaşayan kullanıcılar içerisinde, sorun çözülemediği için iade sürecini başlatanlar bile var. android 14 güncellemesi bile sorunu çözememiş görünüyor. samsung'tan tek bir açıklama bulamadım internette. multi touch sorunu hakkında ise bir sürü geri bildirim var. a9+ tablet kullananlar bu konuda bilgi verebilir mi? oyunda özellikle iki parmakla yapılan dokunuşlarda yaşanılan sorunu nasıl aşıyorsunuz?
-
4/64’te is gorur mu yoksa 7 bin lira bantlarinda daha iyi tabletler var mi acaba ekrani buyuk olan
tablette birtane ölü pixel var değişim olurmu sizce?
-
Kulaklık girişine kulaklık takarak sorunu çözüyorlar diye biliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Hiç tablet kullanmadım, ilk defa deneyimlemek istiyorum. Düz versiyonunu 8gb olanını alayım diyorum fakat bütün tabletler 10-12 inç arasıyken bunun 8" olması beni biraz tereddüte düşürdü. Fikirleriniz önemli. Teşekkürler.
Bende a9 plus ile honor padx 9 arasindaydim az once teknosadan honor alip ciktim :) hem ekrani daha buyuk hem de ekran ve hoparlor olarak daha iyi sadece dizi film falan izlemek icin alinacaksa ben o maksatla aldim
Hayırlı olsun hocam. 6/8gb olsa iyi olurdu ama yine de süper cihaz ben de incelemiştim. 120hz sanırım bir de. Güle güle kullanın.
Tesekkur ederim :) oyun falan oynamayacagim icin bu da yeterli olur dedi teknosadaki arkadasim sadece ara sira biseyler izlemek icin alacagim dedim bunu al baska bakma dedi aldim ciktim😄
quote:
Orijinalden alıntı: ozkandemir60
Tesekkur ederim :) oyun falan oynamayacagim icin bu da yeterli olur dedi teknosadaki arkadasim sadece ara sira biseyler izlemek icin alacagim dedim bunu al baska bakma dedi aldim ciktim😄Hayırlı olsun beğenmiş almışsınız. Ekranı daha iyi deniliyor ve şarj cihazının paketten çıkması iyi bir şey. Ama performans ve ileriye dönük güncellemeler açısından kıyaslanırsa a9 plus kesinlikle daha çok daha iyi bir cihaz. (Honor x9'un yurt dışında a9 plus'tan daha ucuz olmasına karşılık Türkiye'de neden daha pahalı satıldığını da anlamış değilim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X