Açıklamanız aydınlatıcı olmuş, ama benim demek istediğim; eğer sanal ram'e ihtiyaç olmuyorsa 4 gb sanal ram'e ayırıp cihaz hafızasını eksiltmenin bir anlamı yok (en azından benim için) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emelek -- 20 Şubat 2024; 20:39:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (11. sayfa)
-
-
10-12 uygulama açtığınızda 4gb raminiz doluyor olabilir. 570mb boş görüyor olmanız ram yönetiminin uygulamaları askıya alıp boş yer açması olabilir. Açık uygulamaları tekrar hızlıca açtığınızda hemen ekrana geliyorsa RAM de yüklü bekliyor demektir. Sıfırdan yükleniyorsa RAM den boşaltılıp uygulama askıya alınmıştır.
-
a9 plus için kalem, kılıf ve koruyucu cam önerilerine açığım arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız/kalmadığınız varsa alıntılarsanız sevinirim.
-
Merhabalar bu pil bilgileri ve hızlı şarj şarj süresini gösterme olayı A9 modelinde var mı acaba ben göremedim bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One UI 6.0 geldi (Android 14)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
A9 plus satın aldım hdr falan olmadığını bugün öğrendim. Amazon prime video ve netflix de 480p video indiriyor sizler de böyle mi ? Görüntü kalitesi bariz şekilde düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun herkese. İlk sistem güncellemesini aldık. Darısı A15 ve A16 için.
Galaxy Tab A9 Plus One Uİ 6.0 ilk izlenimim;
Cihaz güzelleşti tasarımsal olarak. Yeni bir Dex modu gelmiş, çok daha hızlı geçiyor masaüstü deneyimine. Eski arayüzüde silmemişler. Bildirim ve hızlı ayar menüsü daha seri iniyor ve derli toplu görünüyor. YouTube Music geniş uygulama bildirimi harika oldu. Yazı tipi değişmiş, birazcık daha kalın olsaydı iyi olurdu.
Herhangi bir kasma olmadan çok hızlı yüklendi. Şaşırdım. Normalde Android güncellemeleri başta hep kastırırdı.
Batarya performansını göreceğiz.
Arkadaşlar sizin modelde Tab A9+plus SM-X210 değilmi. Bana odinden flaslamak için rom dosyaları lazım. Mesela android 14 ü temiz kurmak istiyorum. Hiçbir yerde bulamadım. Sizde varmıdır
Bende arıyorum ama bulamadım. Samsung yok mu sayıyor acaba
bifrost uygulaması ile sürümler indirilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 27 Şubat 2024; 15:58:13 >
-
ilk defa android tablet kullanıyorum. bu güncellemeyi yapmak zorundamıyız. yapmadan mevcut sürümle devam edebilirmiyiz?
-
Android 14 sürümünü sıfırdan kurulum yaptım takılmalar vs. Gitti çok iyi oldu.
Arkadaşım indirme linki atarmısın. Nerden yapcaz bu işi
Yüz kilidi daha hızlı çalışıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirme yaparken seri noyu girmemiz mi gerek
-
Bifrost için
Sonra Java yükleyin bilgisayara
İndirme için seri numarası şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O kadar iyi değilim. Java falan anlamam. Neden seri no şart ki. İmei yada seri no kopyalayıp başka bi yerde kullanmasınlar. Çok saçma değilmi. Rom tek tir. Tüm cihazlarda kullanılır.
Yani sen şimdi indirdiğin romu upload edip biz senden indirsek cihaza kuramiycakmıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X