4 GB modeli ev kullanıcıları için yererli bence. Sosyal medya ve oyunlarda takılma sorun yaşatmıyor. Ekstra RAM Plus olduğu için 4 GB ile işlemler cache'de kalıyor. Fakat çoklu pencere ile uzun süre vakit geçirecekler ve parası olanlar uzun yıllar kullanmak adına 8 GB olanı tercih edebilir. Şuan takılma kasma durumu yok 4 GB olan modellerde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 1 Şubat 2024; 14:4:49 > |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (9. sayfa)
-
-
Ayarlar- güvenlik ve gizlilik- güncellemeler google play sistem güncellemesi uyarı veriyor ama güncelleme yapmıyor.güncel diyor. Ama uyarı devam ediyor. Sizdede böylemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serserigönlüm12 -- 3 Şubat 2024; 21:49:29 > -
tab a9 düşünüyorum. Dex modu dedikleri mod desteği varmı?
-
Bende bu şekilde ve uyarı vermiyor. Uyarı verenler; girişte şifre kullanmadığım için ve McAfee'yi yüklemediğim için. Sistem uygulamalarına tek tek bakın isterseniz sorunlu olan varsa oradan düzeltebilirsiniz belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnızca Galaxy Tab S4, S5e, S6, S7, S8, S9, A9+ vb. bazı Galaxy Tab modellerinde desteklenmektedir.
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tablet için kullanışlı, işlevsel her türlü uygulama ve araç önerisi alabilirim. Herkes faydalanmış olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Multimedya;;
Video Oynatıcı: Vlc veya Mx Player
YouTube: Reklamsız için TubeMate
Resim : PicsayPro (resme yazi sekil emoji ok eklemek icin)+ Image Combiner (coklu resim ekleme)
Video mp3 convertor; Video kesmek/ses kesmek için çok basit ücretsiz.
Ofis Not Pdf icin;
Ofis: wps
Pdf: I Love pdf (pdf ekleme silme imza dahil hersey mümkün)
Notlar: Google Keeps
Temel Uygulamalar;
Tarayıcı: Vivaldi veya Opera Mini
Dosya Yöneticisi: Es veya Google Files veya Fx
Panda Video Sıkıştırıcı (800 mb 100mb oluyor)
Yenilenen Dosya Temizleyici: Aynı Resim,Video,Müzikleri buluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Şubat 2024; 7:53:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, arabada multimedya ekranı olarak kullanmak için bir tablet arıyorum. Sadece haritalar ve youtube kullanılacak. Olmuşken 4 gb ram olan modellere bakıyorum
Acer İconia A10 modeli 3160 TL
Honor Pad X8 modeli 3469 TL
Galaxy Tab A9 modeli 3700 TL
Şimdi temel olarak ram 4 gb bu cihazlarda. Epeyden baktığımda aynı puanları almışlar. Acer fiyat performans olarak şuan cazip görünüyor, sizlerin yorumu ne olur ? Bir de Galaxy tab a9 ekranı da küçük, sizce fiyat farkı verip almaya değer şu özelliklere sahip detaylar var mıdır?
Şunu anlayamıyorum. Samsung A9+ 4 GB RAM /64 Gb Hafıza Türkiye'de 45xx küsür tl. Yabancı ülkelerde 230 euro civarında bayağı pahalı. Türkiye'de nasıl ucuz?
-
Önceki sayfalarda ben de bu durumu belirtmiştim. Mallar defolu mu acaba
Kıyaslarken en önemli detayı atladınız herhalde. Tabletlerde en önemli faktör; akıcılık ve uzun vade kullanım için işlemci gücü. Acer MT8168 ile çok zayıf görünüyor şimdiden kullanamazsınız gibi. Honor'un işlemcisi MT8786 eski model ve 12nm. A9'un işlemcisi 6nm ve Antutu puanı Honor dan bir kat, Acer dan 8 kat daha yüksek.
Cihaz durumunu görmek için "Device Info" yu tavsiye ederim
Dostlar selamlar A9 sahibiyim. Bir şey sormak istiyorum kontrol ederseniz sevinirim. Malum cihazda stereo hoparlör var. Ekranın üst kısmındaki hoparlörden ses bir tık az geliyor.
Cihazı ekran otomatik çevirme açıkken sağa sola yatirdigimizda sağ ve sol hoparlör kullanimida değişiyor farketmissinizdir. Kamera solda kalacak şekilde yatirirsaniz sağ hoparlör alttaki , kamera sağda kalacak şekilde yatirirsaniz sağ hoparlör üstteki oluyor.
Bunu şundan söylüyorum acaba bana mı öyle geliyor ses aynı mı diye düşünerek farklı senaryolarda denedim emin olmak için, sağ sol olması farketmeksizin kamera üstünde kalan hoparlörden ses hep daha az geliyor.
Ayarlardan sesi mono yaparak sadece sağ ya da sadece sol diyerek de denedim. Yukarıdaki senaryoya ek olarak ses yine aynı yerden az geliyor.
Çok uzattım ama sorun varsa iade edicem ürünü. Stereo cep telefonlarimda ahizeden gelen ses alt hopdan gelenden daha azdı çoğunda öyle zaten malumunuz acaba benzer bir mantıkla mi sesi veriyor diye de düşünmuyor değilim. Daha önce sterero tablet kullanmadım o yüzden bilmiyorum.
Umarım anlatabilmisimdir geri dönüş yaparsanız sevinirim. Selamlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler cevabınız için. Şimdi 2. El 5 günlük bir Lenovo Tab M10 T610 4-64 modeli denk geldi bir arkadaştan. 2500 liraya anlaştık gibi. Bu tablete göre de işlemcisi daha iyi Tab A9'un ama fiyat performans olarak iyi oldu gibi.
Plus modelini alarak bende aranıza katıldım, hayırlısıyla. Normalde A7 10.4 2020 kullanıyordum. Lakin A12'de kaldı cihaz bu yıl.
A9 ve A9+ 2 büyük güncelleme kesin alacakmış. Hatta duruma göre 3.ncüyüde alabilirmiş yabancı forumda Samsung yetkilisiyle konuşan birisi dedi.
Yani A14 ve A15 garanti alacak. Bende bu nedenle tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X