Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (51. sayfa)

-
-
Ben güncelleme yapmıyorum artık. Gereksiz uygulamalari sildim. Rotu çaktım. Tablet baya hızlı. Bu halde senelerce kullanmaya devam. Tableti emulator için aldim. winlator ile gta4 bile açtı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme gerekli bulmuyorum.
Cihaz sorunsuz çalışıyor oyun uygulama hata vermiyorsa..
İsterse Android 13 One Ui (arayüz) 5 olsun sorun değil.
Root, farklı bir ekran kartı sürücüsü, extra sanal bellekler ile şu anda sorunsuz çalışıyor. İşimi görüyor.
-
4700 lira ile alınır mı sizce? performans beklentim 4 yaşındaki oğlum için ingilizce novakids tarzı uygulamalar için almayı planlıyorum. önerebileceğizni bütçe ile başka var mdırı? Redmi ye de baktım 4gb ram düşük geldi en azından 128 gb hafıza 8 gb ram var bu a9 da
www.pttavm.com
Samsung Galaxy Tab A9 Wi-Fi SM-X110 8GB 128GB - PttAVM.com - 2025https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-tab-a9-wi-fi-sm-x110-8gb-128gb-87-tablet-mystic-silver-p-1190261259?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
-
27.02.2024' den beri 8GB / 128GB versiyonunu 5 yaşındaki çocuğumun eğitim hayatında kullanıyorum. Performansından gayet memnunum. Cihazdan ne beklediğini biliyorsan sana hizmet ediyor zaten. Ben öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 17 Mart 2025; 15:1:42 > -
Ben sattım tableti (A9 4/64 gb ydi) İnfinix Hot 50 Pro Plus telefon sipariş ettim bakalım tableti her yere taşıyamadığım için sattım 2. Telefon daha rahat olur benim için gibi
Teşekürler
Bende 8GB / 128GB versiyonu sipariş ettim. önerebielceğiniz sağlam kılıf ve kırılmaz cam var mıdır?
-
Hayırlı olsun. Ben bu iki ürünü aldım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKTLLGWG?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 18 Mart 2025; 11:27:28 >
-
Tam tersi A9 8-128gb sahibiyim.
Mont cebi dahil her yere sığdığı için.
Korsan oyun, uygulama,full olan herşey tablette.
Bankacılık uygulamaları, Alışveriş uygulamaları hariç..
Telefonda sadece Banka uygulamaları ve
Alışveriş uygulamaları var.
Amazon, Hepsiburada,n11, Trendyol.
Daha güvenilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X