AccuBattery - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (50. sayfa)

-
-
Son güncellemesini yapmıştım 6.1 mi oluyordu? @On7Lee hocam buna bakayım ben.
-
A70 kullanırken pro'sunu almıştım fiyat uygun zaten,şuan A25 ve S6 Lite 2024 kullanıyorum.Onlarada yükledim.
-
one ui arayüz değiştiyse evet 6.1 dir one ui 5 sürümünde pilim aynı sizin gibiydi beklemedeyken aşırı düşüyordu one ui 6 dan sonra düzeldi hocam bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar A9plus modelini inceliyorum. En son Android sürümü kaç acaba? Ürün f/p olarak görüyorum sizce hala alınır mı? Teşekkürler.
Tableti YouTube, oyun vs için kullanacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada dokunmatik sorunu var diye S6 Lite 2024'aldım.Sorun hala devam ediyor mu birde 4gb/8gb hangisinde var sorun?
-
Arada oluyor ben 8g kullaniyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 6.1 şuan sosyal medya ve youtube ıçin oyun denemedim ışimi görüyor..
Samsung cihazlarda Pil sağlığı ve döngüsünü öğrenme;
- Geliştirici seçeneklerini açın,
- usb hata ayıklama etkin,
- Minimal ADB and Fastboot yazılımını bilgisayarınıza yükleyin,
- Samsung usb sürücüleri yüklü olsun,
- Minimal adb çalıştırın,
- Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayın,
- Sırasıyla kopyala yapıştır;
adb devices
always allow (cihazın ekranından)
adb shell dumpsys battery
Böyle yazılar çıkacak.
- Pil Sağlığı: mSavedBatteryAsoc (üstteki görselde pil sağlığı %99)
- Pil Döngüsü: mSavedBatteryUsage (100’e bölünür=pil döngüsü, üstteki görselde pil döngüsü 63474 yani 63474/100=634 defa pil doldur-boşalt yapılmış)
Not: Görsel örnektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim :)
-
Ben de A9+ almayı düşünüyorum. Honor tabletlere de bakiyorum. 5000TL civarında ne tavsiye edersiniz. Annem kullanacak. YouTube ve Web sayfası bakar ama yıllarca kullansın istiyorum çünkü alışınca yenisi zor gelir. Elindeki tablet artık YouTube güncelleme almadığı için yenisini alacağız
A9+ 'larda dokunmatik sıkıntısı var diye S6 Lite 2024 aldım korka korka,honor x9'da da güncelleme desteği durmuş şuan sanırım.Bende çok kararsız kalmıştım.
-
İyi günler. A9+ aldım amazondan. Stand ve Kılıf almak istiyorum. Öneriniz olursa memnun olurum.
-
Arkadaşlar, "Samsung Galaxy Tab A9" aldım. İçinden şarj adaptörü çıkmıyormuş galiba. Hangi adaptörü almalıyım?
-
"Samsung Galaxy Tab A9"u USB-C to HDMI kablosuyla TV'ye bağlayamaz mıyım? Aşağıdaki kabloya göre A9'u destekliyor diyor. Ama ben Tab A9'u Type C to HDMI ile bağlanamıyor diye biliyorum. Samsung'un sitesinde de A9 desteği yok görünüyor. Hangisi doğru? Bağlayacağım TV'de akıllı TV özelliği yok. HDMI ile bağlamam gerekiyor.
-
www.amazon.com
USB-C HDMI 4k HDMI Cable Compatible with Samsung Galaxy A9 for Home Office Extended Display Full 2160p@30Hz, 6Ft/1.8M Cable Thunderbolt 3/3https://www.amazon.com/VOLT-PLUS-TECH-Compatible-Thunderbolt/dp/B088WQMGF8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Mart 2025; 0:0:42 > -
Hayır bağlanmıyor aynı kablodan bende mevcut, A9+ cihazında Type-C üzerinden HDMI çıkış ve buna bağlı olarak ekran yansıtma veya Dex modunu yansıtarak kullanma özelliği yok. Yanlızca kablosuz olarak yansıtma yapılabiliyor. Olsa çok tatlı olurdu. Chromecast gibi cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim yani bu cihaz pek akıllı değil bağlayacağınız TV gibi şeyleri akıllandırmanız daha mantıklı olur. Bu kablonun haricinde hub kullanarak, ayni zamanda şarj kablosu ve HDMI kablosunu da bağlayinca ekran yansıtma yapılmıyor eski cihazlarda bazen böyle kısıtlamalar olurdu.
Alıntı
metni:Arkadaşlar, "Samsung Galaxy Tab A9" aldım. İçinden şarj adaptörü çıkmıyormuş galiba. Hangi adaptörü almalıyım? 15W destekleyen bütçenize uygun herhangi bir adaptörü alabilirsiniz, fazlasını cihaz desteklemiyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rich -- 4 Mart 2025; 9:54:29 >
-
Dex modu nasıl hocam? TV’ye oluyor mu, yoksa sadece PC’ye mi yansıtma yapıyor? Görüntü kablo aracılığıyla mı oluyor, yoksa internet bağlantısıyla mı stream ediyor? Görüntünün gecikmesiz ksbloyla bağlanabileceği tabletler hangileri? A9+ yeterli mi bu olay için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dex sadece kendi ekranına özgü A9 da var mı bilmiyorum, hiçbir şekilde paylaşım yok (Kablolu, kablosuz). Dex dediğimiz şey sana bir bilgisayar deneyimi sunuyor, uygulamalar pencere şeklinde açılıyor, masaüstümsü bir görünüm var vs. Samsung Dex'i yavaş yavaş gözden çıkarıyor, yerine Windows Bağlantısı uygulamasını kullanmaya teşvik etmek istiyor. (Destekleyen modellerde One Ui 7 sonrası Dex for PC çalışmayacağına dair bildirimler aldık)
Bu cihazda kablolu hiçbir şekilde görüntü aktarımı yok, kablosuz olarakta cihaz ekranını yansıtma var. Görüntüyü yansıtacak tabletin gecikme sunmaması için spesifik bir model yok, birbirine bağlanacak iki cihaz arasında min. 5Ghz kablosuz bağlantı olması lazım ki hiçbir şekilde bant genişliğinde darboğaz olmasın.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X