Para sıkıntın yoksa tablet önerebilirim. a9 sadece dizi ve film için en ideal boyut. tabi ekran tft olması hariç |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (47. sayfa)
-
-
Ben tablete fazla bütçe ayırmadım hocam sadece birkaç basit android oyunu oynayacağım ve bazı programlamayla ilgili PDF kitaplar okuyacağım.
Bu PC'de emulator androidler var yeni oynamaya başladığım bir oyun var telefonumun şarjını bitiriyor, emülatör kullanıyorum onda da emulatörü tespit edip beni banlıyor emulatorü tanınmayacak hale getirmek çok fazla amelelik içeriyor ve tam anlamıyla yapılamayabilir de o yüzden orjinal bir android ortamına ihtiyacım var
Yoksa daha fazla bütçe ayırsaydım, kalemli bir tablet alırdım hem de tablete belki manga çizimi de yapardım normalde kağıda çizip scan ediyorum ama direkt tablete de çizebilirdim ancak şimdilik aradığım şey basit ufak ve is görecek bir cihaz.
Yine de bu boyutta başka alternatif mevcut mu? maksimum 8 inch olmalı
Bir de 9 Plus IPS ekran mıydı? Onu çocuğa aldım ama özelliklerini fazla incelemedim çocuk zaten önemsemez diye direkt gidip almıştım vatandan gayet memnun ve kullanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2025; 16:3:28 >
-
Arkadaşlar A9+ 8/128 gb kullanıcısıyım. TYPE-C üzerinden hdmi monitörlere görüntü aktarımı yapabiliyormuyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır maalesef, type-c ub2 olduğu için bu mümkün değil.
S20fe telefonla aktarıyorum ama A9+ ve S9FE olumsuz.
-
Çok teşekkür ederim.
Selamlar arkadaşlar. Bendeki tablet bu şekilde.
TuranCen83youtubeSamsung a9 8.7 deneme video.https://www.youtube.com/watch?si=s6k48VQWHw3qBSYY&v=vRVMV29o7YA&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakayım dedim ama a9 da olan donanım hiçbirinde yok. Çoğu 80 serisi işlemci. Bunda hello g99 var. Bunda winlator ile gta4 ve gta5 bile açabilir. Çok tuhaf ama bu fiyat bandında yüksek donanım bulamadım. Hep 10 11 inc.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada yarim saattir fortnite oynuyorum sabit 30 fps sorunsuz oynatıyor. Ben bunun işlemcinin bu kadar iyi olacağına emin değildim.
Helio G99 oyunlarda performans veren islemcidir yani o islemci cıkalı cok oldu ama oyun odaklı bir islemci snapdragon 720g de onun gibi 720g daha da eski ama her iki islemci de oyun odaklı eski ama ortalama oyunlar ve günlük kullanım icin hala gideri olan islemciler diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ocak 2025; 0:22:26 > -
Evet yani o paraya gerçekten güzel tablet. sadece 4000 lira ortalama oyunlar falan güzel oyun oynanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ocak 2025; 0:17:45 > -
Bunda GPS modülü var mıydı hocam? Bunu navigasyon olarak kullanabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ocak 2025; 0:14:59 > -
gps var.
-
Root tan önce ve sonra ram kullanımı ne kadar fark etti?
4gb 2si boştu şuan 3gb mı boş?
Bende 8gb olanı var.
Normalde programlar kurmadan boşta 6gb kullanılan 2gb ram...
Normal kullanımda 2.5-3gb ram kullanıyor.
50 tane en az program var..
1 oyun veya uygulama açınca ram kullanımı 3.5-4gb çıkıyor ama kasma donma yavaşlama kesinlikle yok...
Sizde durum nedir?
Kac gb ram kullanıyor?
Kac tane uygulama,oyun var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Ocak 2025; 1:20:26 >
Ben daha en baştayım, ilk oyun fortnite denedim, sorunsuz çalıştı.
Daha uygulamaları yüklemedim. Pek fazla bişey yüklemeyeceğim zaten.
boşta ram miktarı 1 ile 1.5gb arası değişiyor. Zaten fazla boş ram iyi değil, uygulama açılışları yavaş olur. attığım videoda görürsünüz zaten.
-
Video uçmuş göremedim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Ocak 2025; 1:35:12 >
Duruyor
https://www.youtube.com/watch?v=vRVMV29o7YA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 29 Ocak 2025; 8:51:2 >
Hocam bu cihazı 18 Watt Redmi şarj cihazıyla hızlı şarj edebilir miyiz? 3A şarj etmek için Redmi şarj cihazı uygun olur mu yoksa ekstradan şarj cihazı mı almak gerekir sen ne kullanıyorsun sarj cihazı olarak? Tablet maksimum kaç amper sarj ediyor? Ya da tablet kaç watt yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ocak 2025; 13:52:30 > -
Zaten 15w destekliyor 18w fazlasıyla yeterli şarj edebilirsiniz.
-
Bende de yatay tutunca sorun oluyor
Yeter de hocam protokol desteklemezse etmeyebilir. Siz hangi şarj cihazını kullanıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X