Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (45. sayfa)
-
-
Abicim niye isyan edeyim. Adam akıllı söyler iade ederim. Bu tür aktaksiyonlara gerek yok.
Tablet hoşuma gitti. Birde taksitle hiçbir yerden alamam. Bende kredi kartı yok. Birde ayda onlarca şeye para harcıyoruz bu devede kulak kalır.
Bana müsade. Burda pek bişey yazılmak artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 4/64 ü Vodafone ile aldım, iade ile ilgili sorun çıkarmadılar ama iade kodu oluşturmak bir aylarını aldı bende bir ay test etmiş oldum. O dönemde peşin fiyatına 6 taksit buldum bir yerden, 8/128'i daha ucuza 6 taksit aldım.
S20fe konusundan biliyorum romlarla oynamayı seviyorsun, değişiklik yaptığınızda haberimiz olsun ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 23 Ocak 2025; 11:13:2 > -
Ekran IPS değil.
Cihaz lte simkart değil.
4gb umarım yeterli olur.
Ben 8gb yokken 4gb almak zorunda kaldım.
1 yıl kullandım.
Güncelleme sonrası yavaşlama hissettim.
Sattım şuan 8gb-128gb sahibim.
Aynı marka,model.
Ekranı TFT LCD.
Ekran canlı geldiyse parlaklık ve renk tonu ile ilgili
En ufak parlaklık nasıl fark ediyor görün.
Dün güncellemeyi yükledim ve kurulum sonrası wipe cache yaptım. Eskisine nazaran daha hızlı ve akıcı hatta yağ gibi akıyor desem yalan olmaz. Dokunmatikte daha iyi olmuş daha hızlı yazı yazabiliyorum ve daha az hata yaparak👍
Bir hafta içinde daha iyi anlarız...
-
Plus olmaya modeli aldın diye hatırlıyorum, yanlış mı anlamışım bunca zaman :)
-
1 veya 1.5 yıl önce ilk çıktığında hem plus hem ufak olanı aldım.
Kartta limit çoktu iade Amazon'dan kolay olduğu için.
Bunların ilk hali 4/64gb. Sadede Samsung online sitede hem A9 hem A9+ büyük olanın 8gb satısi vardı
Bende çılgınlık yapıp 1 yıl önce
Hem A9 ufak olan hem A9+ büyük olan aldım kullandım.
Büyük olani Dex modu için aldım.
Fakat; A9+ dex modu icin 4gb yetmediğini fark ettim iade ettim Amazon'a 2 hafta dolmadan .
Hatta ve hatta Laptop gibi görünsün diye hatta Bluetooth mini Samsung Klavye siparişi verecektim az kalsın.
Ufak taşıması kolay diye montumun cebinde A9 ile kullanmaya devam ettim.1 yıl kullandım.
Artik 8gb A9 heryere herkeste satista olunca gidip aldım.
Amazon 5.150 idi telefoncu 5.200 demişti ilanı gösterdim 5.000 geldi..
Şuan 2025 aktif olarak Yeni A9 8+128gb kullanıyorum.
Açıkçası memnunum bazen dokunmatik yanlış tıklıyor gibi.
Bu websiteden mi? Cihazdan mı bilmiyorum!
Tiklamam gereken yerin az üstüne tiklamam gerekiyor!!
1cm yukarı (üzeri)
Vivaldi tarayıcı kullanıyorum.
Tablet genelde tam dik tutunca yapıyor bunu her zaman değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 23 Ocak 2025; 13:21:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
A9+ a gelen yeni günceleleme için söylüyorum, sanki o yanlış basma algılama sorunu epey düzelmiş gibi görünüyor.
Bir iki hafta kullanıp hislerim değişecek mi bakacağım kendi adıma. Ama şu an memnunum hatta oldukça menunum bakalım ne kadar devam edecek bu durum.
Mesajı A9+ ile yazıyorum hiç hatasız yazdım, güncellemeden beri bu şekil devam ediyorum.
-
Olayın sensör yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum.
15 dakika önce başıma geldi.
Sitede birşey açmak istedim tiklamadi az üstüne tıklayınca menü açıldı.
Şuan o sayfa açık tıklamadan sorun yok!!
a9 plus ekranı tft mi ips mi?
A9 (ufak) 8.9-Tft
A9+ plus (büyük) 11 inch-Tft
S9fe 6gb olanı 11inch-Tft
S9fe 8gb olanı (11-13-14.000) kadar olan
modeller hepsi Tft Lcd diye geçiyor.
Çalışması güzel Hızlı,Pil süresi iyi ama çok canlı degil.
Gözünüzün alışması gerek
Bana göre sorun değil.
El kadar cihaz 13 saat ekran açık çalışıyor.
A9+ise 10-12 saat ekran açık çalışıyor eger IPS olsaydı bu kadar gitmezdi..
Mesela s9 daha güçlü ama işlemci ve Amoled canlı ekran nedeniyle maximum 6 saat pil ömrü.20-25.000 cihaz
S9fe daha düşük model tft lcd ekran ama 11-13-15saat pil ömrü sunuyor. 11-13.000 cihaz.
Ekran açık wi-fi bağlı oyun yok!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 23 Ocak 2025; 13:49:50 >
açıkçası Lenovo Tab M10 Plus Qualcomm Snapdragon SDM680 ZAAM0182TR 128GB 4GB RAM 10.61' Tablet Storm Grey bu table ile samsung 9 plus arasında kaldım ? sizce hangisi alınmalı objektif olarak bakınca
Hocam konunu gördüm. A9P sahibiyim. Ben bi Honor PX9 bakardım yerinde olsam. O yaşta çocuk göz sağlığı için yüksek Hz ekran kullanmalı.
teşekkür ederim. X9 da ekran kenarlarından ışık problemi falan var diyen çok görülüyor.. Lenovo bunların çok gerisinde bir cihaz mı acaba?
Abi bakarsın problemliyse iade edersin. Önce bi mağazada deneyin mümkünse. Işık sızması sorunh lcd teknolojili ekranlarda olabiliyor marka farketmeksizin. İnternet'ten alınacaksa iadede sıkıntı çıkarmayan siteleri tercih edin.
Lenovoyu hiç bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 23 Ocak 2025; 14:58:0 >
anladım çok teşekkür ederim
TFT olduğu söyleniyor ve sitesinde de TFT yazıyor ama benim başka tabletlerle karşılaştırmalarım, izlediğim YouTube incelemelerinde, okuduğum makalelerde IPS e yakın yada aynı göründüğü söyleniyor. Benim tecrübelerim de bu yönde. Reddit'te biri samsung genelde PLS TFT kullandığını söylüyor. PLS, IPS nin Samsung türevi gibi düşüne biliriz. Ama bu ne kadar doğru yada geçerli bilgi bilemiyorum, ama bir çok makalede Samsung'un orta sınıfta PLS TFT kullandığını okudum.
-
Küçük bir ofsayıtmsı-incelememsi yaptım umarım ekranı merak edenlere biraz fikir verir.
Kızım resim yapmayı sevdiği için geçen sene ona MatePad 11 2023 aldım kalemiyle performansıyla mutlu mesut geçiniyor.
Eşim online trapi yaptığı için, laptoptan kurtarmak istedim, onada S9FE aldım ve ondanda ziyadesiyle memnunuz.
S9FE yi 10 gün kadar en kullandım eşim yurt dışındaydı, vayy bu tablet işi baya yahşiymiş dedim, üstelik Samsung eko-sisteminde oldukça da işlevsel ve yardım sever olduğuna tanık oldum ve araştırdım.
A9+, S9FEnin yaptığı her işi hemen hemen yaptığını görünce yapıştırdım kendime bir dene. Tabi 4/64 bir hafta içinde baydı ve iade edip 8/128 aldım bizde gül gibi geçinip gidiyoruz.
Paylaştığım resimler bu tabletlerin tamamı, yani A9+/S9FE/MatePad 11-2023
S9FE ve Huawei 4kHDR destekliyor, A9+ desteklemiyor, bunu da bu sayede öğrenmiş olduk ve Huawei' gapp olsa yok satarmış da o zamanda bu fiyatlarda olmazdı sanırım. Samsung eko-sisteminde olmasam Huawei alırmışım :p
Düzenleme:
Resmi web sitelerinde,
A9+:TFF
S9FE:TFF
MATEPAD 11 2023:IPS
resimde de görüldüğü gibi A9+ ile MatePad nerdeyse aynı kalitede, içlerinde S9FE daha iyi görünüyor farkı GPU kalitesibelirlşyor diyeceğim ama MatePad ile S9FE yakın performans kalitelerinde, yani MatePad A9+ ile değilde S9FE ileaynı kalitede görünmesi gerekmezmiydi. Bu durumu biraz ilginç buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 23 Ocak 2025; 17:58:38 >
-
Maşallah ev dükkan gibi 😂🤗👌
Sen benim sbc leri görsen bide :))) 10 tane farklı soc sbc vardır herhalde :) zaten 5 senedir onlarla uğraşıyorum geceli gündüzlü de bu sene ara verdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X