Kızınız var diyorsa vardır sorun ama sizi belki rahatsız etmeyecek. Son güncellemeyi yaptınız mı, güncelemeden sonra wipe cache yapmayı ihmal etmeyin, cihaz daha akıcı oluyor. |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (49. sayfa)
-
-
Para sorun değilse
iPad mini 5
Mini 6 alabilirsiniz.
Ufak güçlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben a9 plus'ı inceledim, hem ekranı test eden multitouch programıyla baktım hem de dokunmatik mevzularını anlamak için en iyi şey oyun oynamaktır. Özelilkle yabancı reddit postlarında, roblox oynarken ya da cod oynarken sol elimizle dokunmatik gamepad'i kontrol ederek sağ elimizle oynarken falan falan şeklinde şeyler diyordu Diablo Immortal'ı play store'dan yükledim ve 30 dakika oynadım her iki parmagımı da ekrana koydum ve hiçbir gariplik hissetmedim ayrıca yine başka bir oyunda hızla geriye kaçma tarzında dokunmatik hassasiyetini test ettim.. Dokunmatik hassasiyeti benim emektar note 9 pro telefondan yüzyıllar kadar geride ama çok problem yaratacak kadar da değil redmi telefonlar zaten normalden de hassastır o yüzden o da normal sayılır
Söz konusu kronik soruna sadece şu şekilde rastladım hızlı şekilde iki parmakla pinch hareketi yapınca çok nadiren lag gibi bir şey oluşuyor yani 1 saniyeliğine dokunmatik sanki çalışmıyor gibi fakat abartılacak kadar ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Bir de cihazı koltuk ve sehpa gibi bir şeye de koyup öyle de denedim hani elimden topraklama yaptığı için mi düzeliyor diye fark yok yani tablet bana normal gibi geldi hocam
Fakat şunu söyleyeyim test ettiğim tablet A9 plus 4 gb ve ram 4 gb olduğu için tablet performansı kötü sayılır yani arayüz yağ gibi değil ve web surf yine biraz ağır çekim gibi bunun ram'den kaynaklandığını düşünüyorum çünkü işlemci Snapdragon 695 güçlü bir işlemci değil ama çöp de sayılmaz neyse yani hocam ben tabletin dokunmatiğinde abartıldığı kadar bir sorunla karşılaşmadım son güncelleme yapılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ocak 2025; 18:31:41 >
-
IOS değil Android lazım hocam isim androidle. Ben satın almaya karar verdim çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum cihaz ucuz zaten riske girilebilir büyüğünde bazen 1 saniyelik bir dokunmatik devre dışı kalma problemi oluşuyor gibi sanki ama ekran donup kalmıyor belki son yazılımla sorunu hafifletmiş olabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ocak 2025; 18:49:51 > -
Ha bir de hocam cihazın ekranı TFT gerçekten view angle elbette cok kötü fakat renk gamutunu güzel yapmışlar düz baktığın zaman ekran etkileyici gözüküyor ama o paraya bu kadar olur zaten
-
Güncelleme yapıldysa wipe cache yapmayı ihmal etmeyin, benim tecrübem genelde hissedlir seviye daha akıcı oluyor.
-
Hocam amazon türkiye'den sipariş vereceğim ama Amazon com'da kargo seçemiyoruz, teslim alma noktalarında ise, Seçtiğiniz ürün bu teslimat noktası için uygun değil mesajı çıkıyor. 1 tane bile Seçtiğiniz ürün bu teslimat noktası için uygun değil mesajı çıkmayan teslim alma noktası yok. Satıcı Samsung Store gözüküyor.
Amazon sitesinde kargo firması seçilemiyor mu? Ben satın alım ekranlarında böyle bir şey görmedim
Neden milletin alışveriş yapmasını z0rlaştırıyorlar anlamıyorum başka alışveriş sitelerinde de biliyorsun iade alma konusunda hep yan çiziyorlar özellikle bu Trendyol elektronik ürün tırı vırı diye bir şeyler söylüyor sorunlu ürün geldim mi yandın demektir..
Kargolarda kapıya teslim kullanmıyorum çünkü bazen evde olmayabiliyoruz kargocu beklemek stres yaratıyor
Neyse hocam özetle bu amazon com'dan kargo firması seçemiyor muyuz? Firmayı seçersem şubeye teslim isteyeceğim o yüzden ya da mecbur başka siteleri kullanacağız yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 12:28:14 >
-
Amazon kendi Kuryesi var.
İşini layığıyla yapan insanlar.
Nadir olsada kolaygelsin firmasına veriyorlar.
Evde yoksanız sizi mutlaka ararlar.
Tahmini 3 gün sürer...
Amazon mobil uygulaması ile başka yerden teslim almak mümkün...
Resimlerle anlatıyorum.
1) ürünü seçtim örnek 8gb ram sahip A9
2) altta İbrahim yazan yere tıkladım.
Şu resimdeki menü açıldı.
3)Yeni adres ekle demeyin!
** Yeni bir teslim alma konumu ekleyin seçin.
4)Alttaki gibi harita açılacak.
5)Sağ üstteki daire sembolüne dokunun.
Sizin konuma yakın anlaşmalı market & büfe göstersin.
Yeni bir teslim alma konumu ekleyin seçerek..
İstediğiniz market & büfe seçebilirsiniz.
Satıcı Samsung store...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 2 Şubat 2025; 16:3:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam masaüstü bilgisayardan da yapabildim yeni adres ekle kısmından, yeni teslimat konumu ekledim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X