Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
69
Favori
50.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kalem kullanacaksan asla almalısın bu tabletlerden, kendinden kalem destekli bir şey al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maç izlemek için aldım. Bence verdiğimiz paraya göre gayette iyi bir cihaz. 4500 liraya bunun verebileceğini telefon bile yok. Normalde yorumlara takılmıyorun ama biri yazmış TFT ekran çok kötü. Kime göre neye göre kötü. Gayette izlemek için yeterli seviyede ..Amoled ekran ile karşılaştırıyor adamlar. Garip yani.

Sözün özü 4500 liraya internette gezmek, film izlemek için gayette yeterli bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 23 Ocak 2024; 22:32:33 >
  • Arkadaşlar merhaba. Samsung a9 plus var. Cihazı daha kutusundan çıkarıp kurulum yaptığımdan beri kasma olayı var. Bildirim için aşağı çektiğimde 1 saniye gecikmeli geliyor. Arka plan uygulamarını kapattığımız ekranı açtığımda yine gecikmeli ve kasıntılı geliyor. Sizde de böyle mi? Yoksa garantiye mi göndermeliyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herküles H kullanıcısına yanıt

Fabrika ayarlarına döndürüp bir deneyin. Hala aynı şekildeyse garantiye gönderin.

• ahmetu A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler

• Sm-x210 olarak geçiyor benim tablet ama hala rom bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a9 + tablet için klavyeli tablet kılıfı bulan var mı acaba, araştırdıklarım hep genel ürünler, şöyle güzel tam oturacak klavyeli kılıf arayışım mevcut.

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Kalem önerilerine bende açığım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 4/64 olanını aldık bugün. İphone 13 lerin şarj adaptörü ile şarj edebiliriz sanırım ama kılıf ve ekran koruyucu gerekecek fp olarak önerisi olan varmıdır

• Multitouch sorunu var deniyor,çözümü var mı

• Bugün itibariyle bende aranıza düz A9 modeli ile katıldım. Bir sorum olacak bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Malum kutudan şarj adaptörü çıkmıyor. Bende 25 watt orijinal Samsung şarj aleti var. Bununla şarj etsem cihaza zarar verir mi. Bir Samsung forumunda okudum ''bir şey olmaz cihaz o 25 watt'ın 15 watt'ını kullanır sadece, geri kalan akımı keser zarar vermez'' gibisinden şeyler yazılmıştı. Bilen ve tecrübe etmiş olan aydınlatabilir mi?

• Aynen öyle;15 watt'nı kullanır, hatta şarj cihazınız daha az ısınacağından ötürü daha iyi.

• Emelek53 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece sosyal medya ve torrent için kullanacağım. Aslında boyut olarak normal a9 almam benim için daha iyi. büyük ekran istemiyorum. Ancak yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim. Plus alsam yıllarca sorunsuz sosyal medya kullanabilir miyim? Ve ram 4/8 arasında çok fark var mı? 4 alsam olmaz mı? Performans beklentim yok. tıktok, ınstagram, deezer, torrent, telegram. bu kadar yâni başka yapacağım birşey yok.

• Zendo kullanıcısına yanıt

Yaklaşık bir aydır a9+ 4-64gb modelini kullanıyorum. İnternette gezinti için almıştım herhangi bir kasma gibi bir şey olmadı. Tablet gayet akıcı. 5-6 uygulama aynı anda açık olmasına rağmen boş ram 600 mb'ın altına düşmüyor. 8gb modelini kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa farkı anlarız. Boyut olarak sizin kullanımınız önemli yorumlara pek aldırmayın, işlemciler yaklaşık aynı güçte. A9+ %6-7 daha iyi görünüyor.Yanınızda taşımayı düşünüyorsanız A9 daha uygun olabilir(fiyat avantajını da düşünün). En iyisi bir Samsung shop yada başka bir yerde ikisinide deneyip karar vermek.

• Emelek53 kullanıcısına yanıt

haklısınız. gözümle görmem lazım galiba. sadece evde kullanacağım. a9+ 4/64 çok büyük bir külfeti yok. 6 taksit alınır da boşa büyük ekran ya da +4gb a para vermek istemiyorum. teşekkürler

• Zendo kullanıcısına yanıt

Sadece evde kullanacaksanız ve uygun fiyata bulduysanız çok düşünmeyin a9+'yı 6 taksit alın, her gün herşeyin fiyatı değişiyor.

• +4gb ram için 1500 tl değer gibi a9+ icin ne dusunuyorsunuz?

• A9+ 8-128 aldım.

Ama kullanımıma bakınca 4-64de yeter gibi.

Çoğu google hesabımı tablette aktif etmedim. Cep telefonundan kullanıyorum hesapları.

Youtube video izleme, streaming servislerinden film izleme vs.

Bu durumda 128 GB hafızaya da çok gerek yokmuş. Siz de kullanımınıza göre hesaplayın. A serisi alacaksanız A9+ plus alın derim. Ama hafıza olayını aklınızda netleştirin. Fazladan para vermeyin.

• A9+ da Dex modu var.
    Hani su Windows gibi olan.
    Bunun sağlıklı sorunsuz çalışması için 8gb ram daha mantıklı.
    Ev icin A9+ alanlara tavsiyem kesinlikle 8gb ram olani alsınlar...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.