a9 plus aldım çok fazla inceleyemedim.cocuk için aldım zaten. yanına cam koruyucu mcdodo sarj aleti sılıkon kılıf ve hafıza kartı da almak durumunda kaldım. imkanım olsaydı honor pad x9 alırdım. az bır kullanımda sesi iyi ama net mi? akıcılıgı ekranı hosuma gıttı arayuzu hosuma gıttı fakat batarya tuketımı sankı video ızlerken cok mu fazla? bundan önce samsung p580 vardı bayagı gıttı buda insallah cocuk kırmadan uzun sure gıder:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 30 Aralık 2023; 15:36:57 > |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (6. sayfa)
-
-
a9+ s-pen uyumlu mu?
-
Galiba degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S pen uyumlu değil hocam.
-
güncelleme falan varmı
-
Güncelleme olması lazım, ben cihazı vatandan aldım orada güncelleme yapıp verdiler, kamera çalışmıyordu güncelleme sonrası düzeldi.
Cihaz A9+ 4/64 bu arada uygun fiyatlı klavye, kılıf ve ekran koruyucu ararım.
-
trendyol.comJolita Samsung Galaxy Tab A9 + Plus 11 inç Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam X210 X215 X217 Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/jolita/samsung-galaxy-tab-a9-plus-11-inc-uyumlu-temperli-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-x210-x215-x217-p-777121925?boutiqueId=61&merchantId=795531
ekran koruyucu olarak bunu aldım tam kapatmadı veya ben tam uygulayamadım.iş görür
güncelleme sart video izlerken interneti çok harcıyor sanki
-
hocam vergi indirimi ile 8gb ram 128 modeli 4900 geliyor alınır mı sizce yoksa honor pad x9 mu alınmalı?
-
Ben ilk başta honor alacaktım ama fiyatı uçtu.
Ben olsam samsungu alırdım.
Valla bende normalde honor için anlaştım fakat başka birine sattı. Bende zam gelecek diye Samsung un sitesinden öğrenci indirimi ile 4.500e geçtim.
Avantajix %20 iade var. Öğrenci indirimine vermiyor diyor ama denedim yine de. Verirse bedavaya gelecek neredeyse. Benim ki kargolandı. Bakalım memnun kalırız umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 8gb 128 modeli mi aldınız nasıl 4500 denk geldi?
-
Yok hocam benim 4/64.quote:
Orijinalden alıntı: brabberhocam 8gb 128 modeli mi aldınız nasıl 4500 denk geldi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üniversite okuyorsanız vergi indirimide alabilirsiniz hocam
-
Hem örgün, hem açık öğretim de okuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: brabberüniversite okuyorsanız vergi indirimide alabilirsiniz hocam
Ama yaşım 29 :)
Hocam bu tablet mevzusunda telefon hattı üzerine olması gibi bir zorunluluk Var mi yoksa o telefon alımında mi geçerli?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alırken faturayı kendi adınıza kestirmelisiniz.quote:
Orijinalden alıntı: brabber
Hocam bu tablet mevzusunda telefon hattı üzerine olması gibi bir zorunluluk Var mi yoksa o telefon alımında mi geçerli?
Ayrıca fatura bilgilerinde mutlaka Tc yazmalı.
Başka bir şey yok.
Son kullanılan uygulamaları tek tek kapatma yok mu
Birde istediğim uygulamanın kapanmamasini ayarlayamiyormyuz
hocam 8gb ile 4 gb arasında çok fark olur mu günlük kullanımda o farkı vermeye değer mi
-
hocam bu tablet için o farkı vermeye değmez. bence 4/64 alın geçin.
-
Hindistan takvimine göre ONE Uİ 6 ülkemize Galaxy Tab A9'a mart ortası, Galaxy Tab A9+ için ise nisan başı olarak geleceğe benziyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X