Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
937
Cevap
69
Favori
51.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, tab a9 plusım var güncelledikten sonra youtubede bazen ileri felan sardıgımda video ekranı kararıyor, videoyu tutup hafif oynatınca eski haline dönüyor ama bırakınca yine aynı. Bu kararma sorununun çözümü var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün a9 modelini almış bulundum, kasa hissiyatı güzel fakat ekran konusunda biraz şaşırdım gerçi millet yazıyordu da, böyle beklemiyordum eskiden reeder a8i q2 vardı. Reeder'ın ekranı daha keskin ve netti sanki. Onun dışında fena değil gibi duruyor, zamanla bakalım artık.

• Nazar mı diyeyim kazmalık mı bilmiyorum sd kart yuvasını açacaktım güya ses kısmı tuşunun altındaki mikrofana sim iğnesini soktum, boş bulundum ses tuşunu sd kart yuvası sanıp tutup biraz çekmeye çalıştım. Bir yandan bilgisayara dalmışken, iğneyi biraz daha bastırmam lazım herhalde derken az abandım, sonra bilgisayara bakmayı kesip tablete baktım "ulan" dedim kendi kendime deliğin içine baktım inceden parlıyor, sanırım emin olmamakla beraber samsung o kısımları eğimli yapıyormuş. Bilmeden mikrofon deliğini önündeki ince örtümsü şeyi deldim galiba. O kısım şimdi savunmasız mı olmuştur toza karşı filan :(

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Psp ps1 yeterli gelir ama ps2 emulatör denedim tekken tarzı basit oyunlarda güzel ama
    Nfs 2 kurdum orda fps düşük gpu su cok güclü değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt

Ps2'de biraz tökezledi öylemi :(, belki alternatif bir emülatör yüz güldürür bakalım.

Düzenleme, linkte 12 gb ramli aynı işlemciye sahip cihaz var. Dört gb ram bizi üzmez umarım, boyu için bu modeli seçtim 8gb+128 gb ram fiyat olarak değmez diye düşündükte bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz.

RetroBreezeyoutube
    Blackview is back with a total BEAST of a tablet, the 12" Tab 18. This stunning device sports the MediaTek Helio G99 (Like on the KT-R1) and a massive 12GB RAM and 256GB Storage. This device has blown me away as a do-it-all tablet that plays plenty of GameCube, PS2 and even 3DS, Vita and Nintendo's newest handheld! SPECIAL COUPON: $30 off code: 12OT21 From November 11th to 17th, the first 500 orders will get the tab 18 at the lowest possible price of $170, which is a total steal! Buy the BlackView Tab 18 on AliExpress: https://s.click.aliexpress.com/e/_ooi49xb --- TIMESTAMPS: 0:00 Intro 2:18 Unboxing & overview 3:29 Accessories 4:30 Android Gaming - Vampire Survivors 5:00 Android Gaming - Ravensword Shadowlands 5:18 Android Gaming - Mario Kart Tour 5:33 Android Gaming - Monster Hunter Stories 5:52 Android Gaming - Titan Quest 6:15 Android Gaming - FFVII: Ever Crisis 6:34 Android Gaming - Genshin Impact 6:59 Android Gaming - Call of Duty Mobile 7:50 Retro Game Emulation - Screen sizes 9:08 PS1 9:25 N64 9:40 Dreamcast 9:59 Saturn 10:18 PSP 11:06 DS 11:56 GameCube 12:55 PS2 14:19 3DS 15:09 PS Vita 16:11 Switch 17:03 Helio G99 Chipset 17:47 Moonlight Streaming 18:15 General Performance 19:01 Speakers 20:03 Cameras 20:55 Widevine L1 21:18 Fingerprint reader 21:40 Battery life and 33W charging 22:41 Android 13 (Doke OS) features 23:40 Desktop PC mode 24:30 Split screen apps 25:16 Dislikes 25:41 Summary 27:21 Release and discounts --- Music credits: Bloc by KV / kvmusicprod Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0https://www.creativecommons.org/licen... "Salty Ditty" Kevin MacLeod (incompetech.com)Licensed under Creative Commons: By Attribution 4.0 Licensehttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Walk In The Park (Relxed Lo-Fi Background Loop) 10M Composer: MPmedia --- DISCLAIMER: This video and description may contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links and make a purchase, I’ll receive a small kickback at no extra cost to you. This helps fund the channel too! --- #tabletgaming #tabletgames #retrogaming #retrogames #blackviewtab18 #tablet #android #androidgaming #androidgames #nintendo #nintendods #nintendodsgames #gamecube #ps2 #3ds #vita
    https://www.youtube.com/watch?v=hMMs7VpAD20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 25 Mart 2024; 10:20:13 >
  • KRML kullanıcısına yanıt

Bulabildiniz mi hocam? Bende bu tabletten almayı düşünüyorum da pdf den soru çözmek için stylus kalemler işe yarar mı bilemedim.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Hayır hocam bir dönüş olmadı buradan da. Yurtdışında bir şeyler buluyorum ama Türkiye'ye sevkiyat yapmıyor. Türkiye'de de bulamadım içime sinen bir şey. Aslında İstanbul Kadıköy'e gidersem bulabilirim.

Klasik Samsung S Penlerin çalışmadığını biliyorum. Basit eşantiyon gibi verilen kalemler çalışıyor sanırım. Onun da iyisini bulmak istiyorum, sonra kalem bir de ekranı çizmesin.

• KRML kullanıcısına yanıt

Tabletten memnun musunuz hocam? 4/64 lük modeli almayı düşünüyorum.

• merhabalar

az önce mistik lacivert renkte bir Galaxy Tab A9+ (8GB RAM, 128GB Hafıza, Wi-Fi) cihazı Samsung Shop sitesinden "Öğrenci İndirim Programı" ile 5.949 liraya ve vade farksız 6 taksit ile alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. şimdi merakla kargo yolu gözleyeceğim :)

herkese iyi forumlar

• redvelvet kullanıcısına yanıt

kullanım senaryona göre gayet de memnun edecektir. bir kaç üst segmentteki cihazlarda ytube acınca plaket falan vermıyorlar. güle güle kullan.

not a9+ kullanıcısıyım mutlu mesudum. iyi ki almışım diyorum.daha iyileri var mı var ,ama bana fazlasıyla yeter.Napıcam Allah aşkına ....

Ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim her türlü multimedya ve ckk fazla grafik istemeyeb oyunları rahatça oynatır

Hayırlı olsun beğeneceğinizi düşünüyorum

Şu ana kadar çok memnunum ben, malzeme kalitesi, ekran kalitesi, hızı fiyatına göre gayet iyi.

Bizim tablet kullanım ve ihtiyaç durumumuzu önceki mesajlarımda paylaşmıştım tabi. Kızımız için bakıyorduk, basit oyunlar oynayıp video izleyeceği bir tablet aradık.

Cok sınırlı bir ekran süresi olacağından biz de kullanırız diye düşündük, YouTube, Netflix, maçlar için. Bu amaçla gayet yeterli görünüyor şimdilik.

• roxy joyrider kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, umarım kısa zamanda kavuşursunuz :) Ve memnun kalırsınız

• Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) modeli tanıtılmış eski nesil ile aralarında pek bir fark yok. İyiki A9+ almışım. Satışa sunulursa bizim modellerin de fiyatı artacak gibi duruyor. 😁

• Tabletim (SGT A9 4/64GB) cumartesi geldi.

İçindeki benim işime yaramayan, kaldırabildiğim tüm uygulamaları kaldırdım.

Amacım zaten kitap okumak, belki biraz müzik biraz video birazda Oyun.

Hatta Xbox kolu bağlayıp Oddmar oynadım, bir iki turda Galaxy İnvaders.

Bu ekran bile bana büyük geldi. İyi A9+ almamışım.

Bu arada şunu belirtmeden geçemeyeceğim, hakikatten cihazın dokunma alğılama sorunu var.

Arada alğılıyor arada alğılamıyor.

Benim gibi az kullanım, kitap okuma için kullanmak istiyenlere tavsiye ederim.

Şimdilik yazacaklarım aklıma gelenler bunlar.

İlerleyen dönemlerde yine tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım.

(Bu ürün teknoloji canavarlarına uygun değildir)

• Bu kılıf çok kaba değil, ayrıca ayağı var sanırım iç piyasa da yok. Korucu cam iç piyasa da 250-350 tl civarında söylüyorlar biraz pahalı sanki.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt

Muhtemelen birde bunun gümrük vergisi çıkacaktır. Tamamen sallıyorum ama gelişi 450TLyi bulur.

Bunun kapaklı bir modelini cumartesi günü 317TL'ye HBda dan aldım. Gri, tabletin renginde. Kaba tabirle "Cuk oturdu".

Link var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.