Teşekkürler hocam, bir bakayım bu modele, bu isim ile video bulamadım ama araştıracağım |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (18. sayfa)
-
-
Nen sd card taktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A9+ için kaliteli cam ekran koruyucu tavsiyesine ihtiyacım var. Aldığım cam denmesine rağmen cam çıkmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A9 ve A9+ için bu ürünleri aldım uyguladım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
amazonJETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab A9 8.7 Inç 2023 ile Kolay Kurulum Çerçevesi, Temperli Cam Folyo, HD Şeffaf, 2 Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CKTLLGWG?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailsamazonJETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab A9+ / A9 Plus 11 Inç 2023 ile Kolay Kurulum Çerçevesi, Temperli Cam Folyo, HD Şeffaf, 2 Pakethttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CKTKF2Y4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 30 Mart 2024; 2:22:8 >
-
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ÇağdaşA9'da güncelleme geldi, kullanıcı yorumlarını mı görmek iyi olur?
Bu güncelleme herhalde 2-3 günlük bir şey değil. Daha önceki olması gerek.
-
KOBO'da PDF okumak zulüm olduğu için en sonunda bir tablet alayım dedim. Bu tablet gözüme ilişti. 8 gb olanı bu aralar 6000'e satılıyor. Kalem desteklemiyormuş da çizim falan yapmayacağım. PDF'in altını çizsem ve sağına soluna ufak notlar düşsem yeterli benim için. Arada da twitter'a girerim. İşimi görür mü sizce?
Honor Pad x9'un ekranı daha iyiymiş ama o 4 gb ram'e sahip. Siz ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 30 Mart 2024; 16:39:38 > -
Bende pdf (ebook) okumak için A9 4/64GBlık modeline aldım (3.449TL Hepsiburada).
Kalem kullanmıyorum fakat gayette güzel işimi görüyor.
Yoğun kullanmıyorum tableti, hatta wifi'a bile iki kez bağlantım.
Umarım fikir verir.
-
O zaman 4gb modeli de işimi görür hocam benim, ne dersiniz? Tablette oyun oynama, video-film izleme gibi bir derdim yok. Evde iki tane bilgisayar var zaten. Tek amacım libgen'den indirdiğim akademik kitapları okumak. Sağ olun.
-
Muhtemelen işinizi görecektir diye düşünüyorum. Kullanım alışkanlıklarımız hemen hemen aynı gibi duruyor.
Sadece geçen hafta tabletin birazda nasıl bir güçte olduğunu anlayabilmek adına bir kaç oyun yükleyip oynadım.
Kalan diğer şeyler için zaten telefonum yeterli geliyor. Evde ve işyerimde kişisel bilgisayarım fazlasıyla yetiyor zaten bana.
Yazışmalarımızı okuyan arkadaşlar farklı fikirlerde verebilir.
Ben memnumuyum, kesinlikle evet.
-
Hocam ben dizi-film ve orta düzey oyunlar içinde kullanıyorum ve çok yeterli geliyor. Sizi hiç üzmeyecektir.
@redvelvet @officerkd6-3.7 sağ olun, ikinizi de teşekkür ederim. 8 gb ramli modelini aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 30 Mart 2024; 21:10:53 > -
tablet iyidi fln ama multi touch vardı neyse dedim ışık sızması çıktı neyse dedim hayalet ekran çıktı ona da neyse dedim enson ölü pixel çıkınca bastım iade yi :D samsung alınmaz..
-
Bilmediğim şeyler olduğu için soruyorum, bu dedikleriniz ışık sızması, hayalet ekran ve ölü piksel nasıl anlaşılır.
Bende bakım bilmek istiyorum.
Teşekkürler.
-
İnceleme bana aittir alıcak arkadaşlara ön inceleme olsun diye tam istediğim gibi çekemedim ama olsun😁
Ürünü alıp denedim. Kendi soruma cevap vereyim. Kurulumdaki default ayarlarda yer yer pikselleşmeler olsa da gayet akıcı oynatıyor.
-
Yeni güncellemeyle a9 plus tabletim youtube’da videoyu ileri sarınca bazen video ekranını karartıyor, böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba? Çok can sıkmaya başladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8gb tab a9 8.7 inç modelini hafif oyu lar oynamak için önerir misiniz? kompakt bir tablete benziyor.
Xbox kolu bağlayıp Oddmar oynadım, bir iki turda Galaxy İnvaders.
Bu tip hafif oyunları rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum. Ben herhangi bir sorun yaşamadım.
Ebook okumak için kullanıyorum tabletimi. 2 hafta olacak alalı, 2 kez wifi'a bağladım.
Telefonum yeterli geliyor. Benim önceliğim kitap okumak.
-
Ben tableti aldıktan sonra güncellemeyi özellikle yapmadım, bekliyor güncelleme.
YouTube'da söylediğiniz gibi bir sorun görmüyorum. Zaten siz de güncelleme sonrası başladı diyorsunuz sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X