Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
57
Favori
143.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah hocam sağolasın.
  • arkadaşlar yeğende bu tabletten var. iki gün önce ne olduysa tableti şarja takınca normal çalışıyor şarjdan çıkarınca kapanıp açılmaya başlıyor. açılırken ekranda flaş patlar gibi bir parlama oluyor, anlık. format attık fayda etmedi sıkıntı ne olabilir? pilden kaynaklı olabilir mi?
    yardımlarınızı bekliyorum...
  • fner kullanıcısına yanıt
    Pil tasarruf modunu aktif edip deneyin bir de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    pil tasarruf modunu aktifleştirdim, cihazı şarjdan çıkardım yaklaşık 30 saniye kadar menüde gezindim sonra yine kapanıp açılmaya başladı. tekrardan şarja takıp açınca ultra güç tasarrufunu aktifleştirdim bu sefer bir dakikaya yakın durdu ondan sonra yine kapanıp açılmaya başladı. sıkıntı pilden kaynaklı gibi.
  • fner kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer bir sorun vardi, pil tasarruf modu ile cozmustum, ama pili %10'lar altina düşürmüyorum hiç

• BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sıkıntı pildeymiş.

Bir kaç kişiye daha sorduk pilini değiştir dediler bizde yeni pil aldık bugün taktık kapanıp açılma olayı olmadı bir daha.

Yardımın için teşekkürler...

• Bende geçen sene 550 ye orjinal kılıfıyla almıştım. Dizaynı olsun gücü olsun hala çok geçerli bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Bende geçen sene 550 ye orjinal kılıfıyla almıştım. Dizaynı olsun gücü olsun hala çok geçerli bir cihaz.

aynen öyle lazım olduğunda belge falan olsun fotoğraf çekiyorum kamerasıda piyasadaki tabletlerden kat kat üstün bir cihaz hele birde rootlayıp xda dan güzelstabil rom attım tadından yenmiyor. batarya süresi çok uzadı
  • quote:

Bende geçen sene 550 ye orjinal kılıfıyla almıştım. Dizaynı olsun gücü olsun hala çok geçerli bir cihaz.

Aynen katılıyorum...

Ben de daha çok kitap, dergi vs okumak için kullanıyorum. Yalnız orijinal kılıfı en az cihaz kadar ağır olduğundan şu 3'lüyü aldım:

aliexpress.com
    US $3.98 |Tempered Glass Screen Protector For Samsung Galaxy Tab S T700 T705 8.4
    https://www.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-T700-T705-8-4-Film-Clear-Screen/32786276970.html

Şimdi rahat rahat okuma yapabiliyorum.

Yalnız ben cihazı Root'layamadım; hep hata verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Aynen katılıyorum...

Ben de daha çok kitap, dergi vs okumak için kullanıyorum. Yalnız orijinal kılıfı en az cihaz kadar ağır olduğundan şu 3'lüyü aldım:

https://www.aliexpress.com/item/HOT-Slim-fashion-high-quality-crystal-Transparent-TPU-Back-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Tab-S/32693242799.html

https://www.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-T700-T705-8-4-Film-Clear-Screen/32786276970.html

https://www.aliexpress.com/item/Universal-Tablet-Hand-Strap-Holder-360-Degrees-Swivel-Leather-Handle-Grip-with-Elastic-Belt-Secure-Portable/32776762010.html

Hepsi çok güzel. Özellikle elde tutma aparatı. Tr de yı yokmu bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

quote:

aynen öyle lazım olduğunda belge falan olsun fotoğraf çekiyorum kamerasıda piyasadaki tabletlerden kat kat üstün bir cihaz hele birde rootlayıp xda dan güzelstabil rom attım tadından yenmiyor. batarya süresi çok uzadı

Sırf batarya süresi içinmi rotladın peki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Aynen katılıyorum...

https://www.aliexpress.com/item/HOT-Slim-fashion-high-quality-crystal-Transparent-TPU-Back-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Tab-S/32693242799.html

https://www.aliexpress.com/item/Universal-Tablet-Hand-Strap-Holder-360-Degrees-Swivel-Leather-Handle-Grip-with-Elastic-Belt-Secure-Portable/32776762010.html

Hepsi çok güzel. Özellikle elde tutma aparatı. Tr de yı yokmu bunlar?

Hocam maalesef yok, olsa da çok pahalıya satarlar.

Daha önce Casper VIA S10 tablete 10 inç için olanını almıştım.

Çok memnun kalınca Samsung Galaxy Tab S T700 için de aldım.

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]

• akkaraman A kullanıcısına yanıt
    istanbulda umraniyede bir arkadas var elinde bayagi varmis.su an 480 tlye satiyor.muhtemelen ayni kisi.
    seffaf bir kilifla veriyor.umraniyeye gidip elden teslim aldim .sahibinden com da ve sanal pazarda satiyor.
    tablet dedigi gibi tertemiz.en ufak bir cizik yok .
    ustunde lolipop vardi marshmallowa yukselttim hemen .
    bataryada normal gozukuyor.bir sikinti yasamadim su ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofehmi

istanbulda umraniyede bir arkadas var elinde bayagi varmis.su an 480 tlye satiyor.muhtemelen ayni kisi.
    seffaf bir kilifla veriyor.umraniyeye gidip elden teslim aldim .sahibinden com da ve sanal pazarda satiyor.

Ben de gördüm şimdi. Kalemli tablet arıyor olmasam alırdım. Kararsız kaldım, iPad almak istemiyorum kalem yok, ama Samsung da P580 modeli var, bu tab s den daha kötü, sadece artısı kalem ve güncellemesi :/

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    kalem konusu baska tabii
    bunlardan birisi belki isini gorur mu bilmem
    https://www.digitaltrends.com/mobile/best-stylus-for-tablets/2/

artik yuksek ppi telefonlara vs alistigimiz icin 250-300 ppi asagisi ekranlar pek tat vermiyor
    o yuzden bu tablet oldukca iyi
    hafif, sarjida fena gitmiyor
  • quote:

kalem konusu baska tabii
    bunlardan birisi belki isini gorur mu bilmem
    https://www.digitaltrends.com/mobile/best-stylus-for-tablets/2/

artik yuksek ppi telefonlara vs alistigimiz icin 250-300 ppi asagisi ekranlar pek tat vermiyor
    o yuzden bu tablet oldukca iyi
    hafif, sarjida fena gitmiyor

rootlayan varsa ironrom 3.2 yi xda dan yüklesin batarya ve stabilite çok daha iyi stok romdan hemde güncellenmiş arayüz mevcut.
    tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

quote:

Sırf batarya süresi içinmi rotladın peki ?

hayır daha birsürü güzel özellik var dpi değiştirme var rom yükleme var ses yükseltme falan baya kapsamlı.

• quote:

bende bir adet siyah tab s vardı babam kaptı onu bende 2.yi bu arkadaştan 480 tl ye aldım kargoyla ankaraya sıkıntısız yolladı sağolsun tertemiz sıkıntısız alet. sıfır gibi zaten. piyasada okadar tablet varken param da yetmesine rağmen ben tab s aldım hafifliği ekranı performansı hala piyasadakilerle yarışıyor. tab s2 modelinden daha iyi bence bu . apple yeni ipad var o da çok kaba ve ağır bide eski teknoloji kullanmışlar. en önemliside film dosya falan atamamak .

• Buradaki yorumlara bakınca benim de alasim geldi şimdi.

Zaten o fiyata alınca satarken yine aynı fiyata gider gibi düşünüyorum, beğenmezsem.

Ben de o adamdan alsam acaba aynı temizlikte cihaz gelir mi? Elinde baya var herhalde.

• ofehmi O kullanıcısına yanıt
    Bu kalemler genellikle iPad için ama bakayım, benim işimi görürler mı emin değilim ancak tabletin uygun fiyatına bakarak kalemden taviz verebilirim

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.