Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
57
Favori
143.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogoksel

Arkadaşlar iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama ne olur konu hakkında bilginiz yoksa tahmini yorumlar yapmayın, @CeNTiLMeN arkadaşım daha sd karta uygulamanın ne durumda taşınıp ne durumda taşınamayacağı ile ilgili bilgiye ihtiyacı var, @emelek53 ise uygulama uyumsuzluğu diye androidle birazcık uğraşsa bahsetmeyeceği bir durumu tahmin ediyor.

Bakım durumu bir daha özetleyeyim.

1-Zaten eğer uygulama sizin cihazınız ve android versiyonuyla uyumsuz ise YÜKLENMEZ. Root suz ve üst düzey üreticiye ait Tab S den bahsediyoruz.
    2-Eğer uygulama sd kart değil cihaz hafızasında çalışmak üzere yazıldıysa, sd karta taşı seçeneği aktif olmaz. TAŞIYAMAZSINIZ (root lu ve 3. parti yazılım emulasyonu hariç)
    3-Burada bahsedilen taşıma işlemi sd karta uyumsuz olan yazılımı 3. parti programlarla sd kartta ana hafıza emulasyonu ile değil, sd kart uyumlu uygulamanın, rootsuz standart işletim sisteminin kendi içinde olan "harici hafızaya taşı" komutu ile taşınan uygulamalardır.
    4-Gözlenen sorun sd karta taşınmış uygulamanın ilk güncellemede tekrar ana hafızaya dönmesi ve manuel olarak tekrar sd karta taşınma gerekliliğidir.

Konuyu burada gündeme getirmeden önce kapsamlı bir araştırma yaptım. Bu sorun öncelikle samsung başta olmak üzere LG vb üreticilere ait cihazlarda da görülebilen, bazen android versiyonlarındaki geçiş sonrası dikkat çeken ve yabancı forumlarda uzun süredir tartışılan bir konu.

Burada gündeme getirme nedenim tüm tab s kullanıcılarında durum aynı mı benim cihazda mı var öncelikle bunu öğrenmek, arkasında ise android sistemi konusunda uzman arkadaşların mantıklı bir neden ve çözüm önerilerini almak.

Senin için bir daha yorum yapmayacağıma emin olabilirsin...

• Arkadaşlar şimdiye kafar hiç kullanmadığım orjinal klavyemi 110 ₺ ye satıyorum. Alırken cihazla beraber verilmişti, 1 kere bile lazım olmadı. Tableti çocuğuma aldım, klavye kutusunda duruyor. İhtiyacı olan varsa fiyat tek ve beğenmezse geri verir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler illa 5v3 mü olması gerekiyo şarj aletinin

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Beyler illa 5v3 mü olması gerekiyo şarj aletinin

5v da olur. Gec sarj etmesi disinda sakincasi yoktur.

• Beyler şarjı aşırı hızlı bitiyor cihaz sıfır napcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzeltme,
    yazdığım konuyu çözdüm.
    teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 7 Temmuz 2017; 9:8:25 >
  • beyler tabletim 4.4.2

5.0 a güncellemeliyim hız açısından ve şarj açısından yoksa kalsınmı diyorsunuz
  • 470TL ye Garantisi bitmiş. 10-15 saat kullanılmış Tab S 8.4 alınırmı arkadaşlar.
  • Merhaba

Tableti, kablosuz ağ üzerinden değil de, ethernet takılı olarak, televizyona aktaran bir aparat varmı bildiğiniz?

• quote:

Beyler şarjı aşırı hızlı bitiyor cihaz sıfır napcam

samsung da ilk 1 ay içinde birebir sıfırıyla değışım var diye biliyorum
    servise başvurun değişim isteyin
  • quote:

beyler tabletim 4.4.2

5.0 a güncellemeliyim hız açısından ve şarj açısından yoksa kalsınmı diyorsunuz

Beyler yazsın biri

• benim tab s t700 android 6.0.1 de canavar gibi antutudan 52 bin aldım ram optimizesi ve batarya olarakda android 6 çok daha iyi

• akkaraman A kullanıcısına yanıt
    hocam aynı adamdan alıyoruz galiba ben alıyorum 2015 te sıfırını 900 tl ye almıştım şimdi yine sıfır kullanılmamış 480 tl şarj aleti kılıfıda var cihazın havaleyi yaptım yarın kargolayacak arkadaş. Hala çok alınabilir bir tablet bence ram olsun ekran olsun herşeyiyle çok iyi antutu puanı bendekinin 52 bin buda çok iyi böyle puan alan tablet nadir ilk aldığımı kendim kullanamıyorum diye işte dışarda kullanmaya bunu alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

benim tab s t700 android 6.0.1 de canavar gibi antutudan 52 bin aldım ram optimizesi ve batarya olarakda android 6 çok daha iyi

Hocam 4.4.2 ye nasıl dönebilirim

• 4.4.2 artık güncel olmayan bir sürüm dönmeniz gerekeceğini sanmıyorum kimse 3-4 yıllık sürümü kullanmka istemez ama illa dönerim dersenizde sammobileden tab s in 4.4.2 yazılımını indirip odinle kuracaksınız odin kurulumunuda araştırırsınız uzun uzun anlatamam

• Arkadaşlar 8.4 için klavye satılan bir yer var mı bronz arıyorum.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum bulursanız söyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

4.4.2 artık güncel olmayan bir sürüm dönmeniz gerekeceğini sanmıyorum kimse 3-4 yıllık sürümü kullanmka istemez ama illa dönerim dersenizde sammobileden tab s in 4.4.2 yazılımını indirip odinle kuracaksınız odin kurulumunuda araştırırsınız uzun uzun anlatamam

hocam sammobileden buldum romu ama premium üyelik istiyo napcam
  • arkadaşlar, hangi android sürümünün kurulu olduğunu nereden bakıyorduk?
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    Ayarlar içerisindeki sekmelerin birinde (tam hatırlayamadım genel ayarlar olabilir) en altta cihaz hakkında bölümü var. orada cihaz ile ilgili bütün bilgiler ve ayrıca android sürümü bilgisi de mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.