Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
57
Favori
143.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batarya arızası gibi.Cihaz kapalıyken pil harcamaz.
  • Emelek53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba S T807 10.5 Tablet var batarya bitik gibi .Yeni batarya almak istiyorum Herhangi bir Tavsiyeniz olurmu.Birde bu tablete uygun rom varmı.Yardımlarınız icin tesekkur ederim.
  • Arkadaşlar tablet altı guncrllemesinden sonra wefi baglanmiyor eve geliyorum kendiliğinden bağlanmıyor ancak Açıp kapatırsan wifi yi bağlanıyor acaba neden böyle bir sorunla karşılaşan oldumu diğer telefonlarım otomatik bağlanıyor yardımlarınız için sağ olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir sorun olmadı, uzun süredir normal çalışıyor. Denemişsinizdir ama "ağı unut" tekrar bağlan ile bir deneyin. Yine olmazsa verilerinizi yedekleyip sıfırlayın tableti
  • ogoksel O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim tavsiyelerini

• Bu tableti onerirmisiniz cocuklar icin dusunuyorum t700 i
    Isinma sorunu varmi
    Birde ekran çözünürlüğü yuksek oyunlarda ekrana sigmama yarim ekran felan olurmu

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında 1000 tl ye sıfırını aldım sonra babam haner vs bakarken çok beğendi el koydu. Bende forumda sıfır cihaz satan arkadaştan 480 tl ye ikinci cihazımı aldım. Aşırı memnunum. Bataryası olsun hızı olsun parmak izi vs olması da benim için önemli herlezin kucalaması hoşuma gitmiyor. Ekrana sığmama vb problemler hiç yaşamadım. Çocuk için gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Birde en önemlisi alet kuş gibi. İpad ler falan 2 katı neredeyse aşırı ağır onlar. Elde yok hissiyatı veriyor cidden. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tab t700 8.4 için mhl kablo elinde olup satmak isteyen varsa pm atsın arkadaşlar..

• bende 8.4 kullanıyorum ve magazalarda yeni modellere bakıyorumda bizim tabletler hala hem hızlı hemde %90 dan daha şık ve kibar. ben ikinci el orjinal kabıyla aldım 550 liraya. bu paraya harika bir tablet.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

bende 8.4 kullanıyorum ve magazalarda yeni modellere bakıyorumda bizim tabletler hala hem hızlı hemde %90 dan daha şık ve kibar. ben ikinci el orjinal kabıyla aldım 550 liraya. bu paraya harika bir tablet.

Kesinlikle katılıyorum. Samsungun şuana kadar çıkarttığı en iyi tablet bence. İpad e özenip yaptığı 4:3 oranlı kare gibi olanlar çok kötü. Video izlesen ekranın yarısı siyah onlarda kötü oluyor. Bide güzel rom attımmı tadından yenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

bende 8.4 kullanıyorum ve magazalarda yeni modellere bakıyorumda bizim tabletler hala hem hızlı hemde %90 dan daha şık ve kibar. ben ikinci el orjinal kabıyla aldım 550 liraya. bu paraya harika bir tablet.

Kesinlikle katılıyorum. Samsungun şuana kadar çıkarttığı en iyi tablet bence. İpad e özenip yaptığı 4:3 oranlı kare gibi olanlar çok kötü. Video izlesen ekranın yarısı siyah onlarda kötü oluyor. Bide güzel rom attımmı tadından yenmiyor.

Ben orjinal haliyle bile mutluyum. Şarjı da oldukça tatminkar hala.

• Tabletini halen çok severek kullanıyorum ancak sanırım artık pil ömrünü doldurdu. Ekran süresi 4 saat falan. Pilini değiştirmek istiyorum. Orijinal pil dışında daha yüksek kapasiteli batarya var mı acaba piyasada? Bilgisi olan var mı?

• www.hepsiburada.com
    Teleplus Samsung T700 Galaxy Tab S Orjinal Batarya Pil Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/teleplus-samsung-t700-galaxy-tab-s-orjinal-batarya-pil-pm-HB000003FANG

Linkteki ürün orjinal midir acaba? nasıl anlarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

http://www.hepsiburada.com/teleplus-samsung-t700-galaxy-tab-s-orjinal-batarya-pil-pm-HB000003FANG
    Linkteki ürün orjinal midir acaba? nasıl anlarız?

Yetkili servis disinda almayin hocam sahtedir %90

• Merhaba arkadaşlar, galaxy Tab s alarak aranıza katıldım.

Fakat bu cihazı mobile legends oynamak için almıştım. Daha önce j7 prime, gm5 Plus da hiç kasmadan oynuyordum. Fakat şimdi bu tablet de en düşük grafik ayarlarına bile kasıyor. Oyun sırasında fps düşüklüğü ve zaman zaman donmalar meydana geliyor.

Herhangi bir rom ile bu sorunu düzeltebilir miyim yoksa satmali mıyım? Ekran kartı ömrünü doldurdu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: teamo4042

Merhaba arkadaşlar, galaxy Tab s alarak aranıza katıldım.

Fakat bu cihazı mobile legends oynamak için almıştım. Daha önce j7 prime, gm5 Plus da hiç kasmadan oynuyordum. Fakat şimdi bu tablet de en düşük grafik ayarlarına bile kasıyor. Oyun sırasında fps düşüklüğü ve zaman zaman donmalar meydana geliyor.

Herhangi bir rom ile bu sorunu düzeltebilir miyim yoksa satmali mıyım? Ekran kartı ömrünü doldurdu mu

tabletin grafik işlemcisi her neyse yetmiyor kasıyor
    lg g3 ile 4k video izlerken bu tabletle izleyemiyorum

• Cevap için teşekkür ederim. Bende şaşırdım bu duruma teknik olarak iyi bir tablet gibi aslında ama üzerinde bulunan donanım ekran a yetmiyor malesef. Film vs izlemek için mükemmel tablet ama oyuna geldiği zaman malesef :/

• Ara ara mobil legends oynuyorum ancak en ufak bir takılma yada donma yaşamadım şuan üzerindeki grafik işlemci ile bence hala tüm oyunları açacak durumda. benim şuan te derdim batarya artık ömrünü tamamladi sanırım. Şarj çabuk bitmeye başladı. Ek olarak günde en az 2 saat oyun oynuyorum bu tablette. İki günde bir şarj ederken şimdi günlük şarj etmeye başladım. T800 bataryası değiştiren varmı acaba aramızda. Evotr sen ne yaptın daha yüksek kapasiteli batarya varmı. Evo_tr daha yüksek kapasiteli batarya varmı bulabildin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessa -- 20 Kasım 2017; 12:35:59 >
  • Oynadığım iki oyun var Asphalt 8 ve Air Combat OL ikiside full grafik kalite ile ve son dönemdeki asphalt 8 in reklam bağlantı ve kitlenme sorunları dışında hiç bir kasma yok. Kalite düşürme ihtiyacı hiç hissetmedim. Orjinal rom yüklü hafıza da %95 dolu durumda
  • Benim de normalde tablet hiç bir oyunda kasmadi. Gerçekten ekran kalitesi olsun, ses kalitesi olsun muazzamdi. Elimde üst seviye bir telefon var ama mobile legends gibi bir oyun batarya düşmanı malesef. Telefon sürekli şarj da duracağına tablet ile oynarım dedim ama telefon ile full grafik telefonumda hiç kasmayan oyun tablet de malesef çok ciddi kasma yaptı arkadaşlar. Bilmiyorum sizde neden kasmadi ama bende ciddi ciddi kastı. Üzerindeki grafik işlemci 2 k ekran kartını kaldırmıyor.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.