Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler orjinal klavyeyi uygun fiyatla bulan olursa haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Yeni ipad Air 2 ile Tab S'in 5420 olanının pil, performans ve ekran karşılaştırmalarına şu siteden bakabilirler.

Kısaca özetlemek gerekirse;

Pil konusunda Air 2 en önde tablet.

3d Mark skorunda Tab S geride kalıyor. Hatta diğer tabletlerin de baya gerisinde. Ortalama değerin az biraz üstüne çıkabilmiş.

Geekbench 3 skorlarında Surface pro 3 resmen fark atmış diğerlerine.

Bakalım zaman geçtikçe 5433'de yayınlanır.

Ben bahsettiğiniz siteyi bulamadım birdaha verebilirmisiniz.Ozaman v söylediklerinize göre 3gblik ram dahi performansı etkilemiyor yani saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben performans olarak bir sorun yaşamadım.
    yaptığım şeyleri gayet rahat gerçekleştiriyorum. film , oyun , internette gezinme vs sıkıntı görmedim.
    şarjı 1 günü rahat geçiyor .
    fiyat performans açısından baya önde bana göre. şuan kampanyalarla 800-900 tl ye kadar alınabildiğini düşünürsek. ipad air 2 ile arasındaki 500-600 tl lik fiyat farkı az bir fark değil.
  • 5420 ile 5433 arasında ciddi fark var gibi görünüyor beklemeye değer mi yoksa şuan alsam performans bakımından sıkıntı yaşarmıyım oyun oynamıyorum sadece internet 1080p film ve dizi birde 10.5 alırsam gezerken yanımda sıkıntı olur mu gerçi teknosada baktım ekran müthiş çok hafif 8.4 de çok küçük gibi duruyor? Samsung bayisinden alıcam +89tl ye kılıf kampanyası devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    ek kılıf kampanyası ben gittiğimde bitti demişlerdi.
    dediğin şekilde kullanacaksan beklemenin bir anlamı yok gibi , çünkü bunda zaten dediklerini yapamaman gibi bir ihtimal yok.
    beklemenin de bir süresi yok 1 sene beklersin o zamanda farklı bir model çıkacak olur :)

ben çok ihtiyacım olmadığı halde aldım, gayet memnunum. sadece geceleri tablette takılırken biraz uykusuz kalıyorum tek sıkıntısı bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

ben performans olarak bir sorun yaşamadım.
    yaptığım şeyleri gayet rahat gerçekleştiriyorum. film , oyun , internette gezinme vs sıkıntı görmedim.
    şarjı 1 günü rahat geçiyor .
    fiyat performans açısından baya önde bana göre. şuan kampanyalarla 800-900 tl ye kadar alınabildiğini düşünürsek. ipad air 2 ile arasındaki 500-600 tl lik fiyat farkı az bir fark değil.

bilgiler için teşekkür ederim ben cihazı kızım için almak istiyorum dersleri için kullanacak ve tabiki oyun amaçlı bende sizin gibi düşünüyorum bekle bekle nereye kadar siz ürünü nereden almıştınız acaba fiyat baya bir uygun geldi bana.
  • ilker369 kullanıcısına yanıt
    touchwiz arayüzünden dolayı demiştim malûm kasmalar laglar oluyor arayüzüden dolayı touchwizde ama haklısınız beklemenin manası yok sanırım hem sanırım fiyatı mâkul seviyede hafta sonu bende aranıza katılıyorum o zaman hocam teşekkürler cevap için.

Ayrıca daha önce samsung ürünü kullanmadım extra her hangi bişey yapmam gerekiyor mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanalba kullanıcısına yanıt
    ben Vialand Samsung bayisinden aldım. yakın bir yerde Samsung bayisi varsa 999tl ye alabiliyorsunuz.
    Cardfinans kartınız varsa da n11 de 111 tl indirim var. oradan alabilirsiniz. ben de yoktu . bir de ben belli bir kısmını nakit , geri kalanını taksit yaptırmak istediğimden gidip samsung bayiinden aldım.
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    ben de daha önce samsung ve android kullanmamıştım. ek olarak yapılması gereken bir şey yok. Googleplay üzerinden üyelik açtığınızda rahat rahat istediğiniz uygulamayı yükleyebiliyorsunuz.

daha sonra da makul bir 64gb yada 128gb sd kart alıp hafızayı yükseltmeyi planlıyorum.
    önemli bir sorun olmadığı sürece uzun süre kullanırım gibi geliyor bana.
  • Merhabalar bende 8,4 "samsung galaxy s tablet aldım. Microsd hafıza kartı alırken class 10 hızın dışında dikkat edeceğimiz husus varmı, birde klavye önerileriniz ne, örneğin orjinal samsung klavye dışında performanslı çalıştıran klavye modeli var mı. Deneyenler yardımcı olabilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frig11 -- 27 Ekim 2014; 16:05:06 >
  • tab s ile neden air 2'yi karşılaştırıyorsunuz ki ? . tab's'in muadili ipad air 'dir.
    air 2 zaten yeni çıkmış bir ürün, performansının yüksek olması çok doğal. fiyatı da ona göre zaten 600-700 tl farkediyor. bütçe arttırılabiliyorsa tabi ki alınması mantıklı. ama bu fiyat performans karşılaştırılmasında yer almamalı bence.

direk Microsoft Surface Pro 3 deyip hepsini bir kenara atalım o zaman :)
  • Merhabalar

Foruma sırf bu tabletler için üye oldum. Bu hafta kesin bir tablet alacağım. ihtiycım olan şey internet, pdf ve office dokümanlarını okumak. az biraz da eğlence. Alırken insan iyisini almak istiyor. hadi dedik alıyorsak iyisini alalım ve tab 4 ü eledikde (aslında hala akılda aradaki 400TL ye değermi sorusu var ama) kalemli samsunglarlar (note'lar veya tab pro) tab s arasında kaldım. Ya biri deseki mutlaka kalemli al. veya kalemin hiç bir artısı yok boşver tab s daha kraldır ona göre karar vericem.

Var mı bu konuda bir tavsiyesi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtokgoz -- 28 Ekim 2014; 17:47:28 >
  • dtokgoz D kullanıcısına yanıt
    Selam,
    yazı yazmayacaksanız kalemin bir artısı olmuyor. Kaldı ki tab s de kapasitif kalem kullanabilirsiniz ama tabii ki yazı yazmak için değil. Bu da kalem hevesi için yeterli olur. Bende hem note 8 hem de tab s 10.5 var. Tab s'i de ekran çabuk leke olmasın diye ucu balon gibi olan kalem ile kullanıyorum:) ama el yazısı olayı olmuyor tabii. Note 8 ise çok fazla el yazısı yazanlar için mükemmel tabii. Tab 4 ile 400tl fark deger süphesiz. Ancak size Pdf ve office dokümanı okumak için ipad air tavsiyemdir. Bu dokumanlar ekrana tam oturmuyor tab serilerinde. Sadece pdf için tab s' den vazgeçen arkadaşlar var. Çünkü pdf konusunda ipad rakipsiz.

• Samsung Bayilerinde 8.4 olanın fiyatı ne kadar? Bilginiz var mı ?
  • madmexx M kullanıcısına yanıt
    Selam
    Son satrını okumasam gidip tab s'i alıyordum. tab s deki pdf sorunundan daha detaylı bahsedebilirmisin? eğer word ve pdf dosya görüntülerinde sağda altta boşluk varsa problem değil. ama okumada, yazıların netliğinde ve akışda problem çıkarıyorsa tabiki eksi puan. mağazalarda bakayım dedim orakilerin içinde örnek pdf veya word bulamadım. dosya koyalım dedim yanaşmadılar hiç birinde. Neyse bu problemi daha detaylı aktarabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtokgoz -- 29 Ekim 2014; 12:12:56 >
  • dtokgoz D kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Aslında problem sadece sayfanın ekrana tam oturmaması.Yoksa netlik veya başka bir problem yok. Ipad, kitap sayfası ile aynı boyutta oldugundan pdf sayfaları ekrana tam oturuyor. Sağda boşluk kalması sizin için problem değil ise tabii ki tab s almanızı seve seve öneririm.(İos kullanmış ve sevmemiş biri olarak)

Kafanızı karıştırmak da istemem ancak sağda boşluk kalması başlarda problem olarak gözükmese de sonradan sizi rahatsız edebilir. Yazılar küçük geleceğinden, yazıyı surekli büyüt, aşagı yukarı yap gibi. Bence kendi gözünüz ile iki tablette de bir pdf tecrübe etmenizde fayda olacaktır.

Tüm bunları yogun pdf okuması yapacagınızı göz önüne alarak yazıyorum. Yoksa tab s tabii ki
    Ayrıca bu konunun baş sayfalarında pdf okuması yapan arkadaşların tecrübelerini okuyup, onlardan daha fazla fikir alabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar galaxy tab s 10.5 ile birlikte kılıfıda hediye veriliyormu vatanda şuan 1085 lira ipad minimi sattım bunu almayı düşünüyorum eger son anda fikrim değiştirip ipad air almaşsam inşallah bende tab s 10.5 alacağım yalnız dediğim gibi kılıf hediyesi veriliyormu vatandan almayı düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiko27

Merhaba arkadaşlar galaxy tab s 10.5 ile birlikte kılıfıda hediye veriliyormu vatanda şuan 1085 lira ipad minimi sattım bunu almayı düşünüyorum eger son anda fikrim değiştirip ipad air almaşsam inşallah bende tab s 10.5 alacağım yalnız dediğim gibi kılıf hediyesi veriliyormu vatandan almayı düşünüyorum ?

ben vatandan aldım kılıf hediyesi yoktu. gsmavm.com da varmış.

http://www.gsmavm.com/?urun-1148-samsung-galaxy-tab-s-10-5-sm-t800-wi-fi-16gb-tablet-bilgisayar-beyaz---kilif-hediye

internetten almak istemiyorum diyorsan mağazaları metrocity'de. daha önce note 2 external battery kit almıştım siteden, orjinal samsung tr garantili ürünler satıyorlar.

• https://store.donanimhaber.com/d1/88/2b/d1882b6f731ab3c7b3b02d6a612d9c81.jpg

tab s 10.5'te pdf görünümü. kendi hancom pdf okuyucu ve ofis programı ile açtım.

ios'taki ibooks gibi muhteşem değil ama hiç fena değil. yine de çok pdf ile işi olacak biri ibooks u denemeden almasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordakin

Samsung Bayilerinde 8.4 olanın fiyatı ne kadar? Bilginiz var mı ?

bilen yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.