Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psiko27

donma dedinizde dun aldim tab s i ipad mini retinami kardesimE vErdim ipadde oynadigim dead trigger 2 malesef bunda donma yapiyor nedenini bilmiyorum tableti fabrika ayarlarina cevirdim ama yine donma yapiyor ustelik hicbir program acik degilken bu problem sadece bendemi var aceba pisman etti edecek beni samsung dead trigger sizdede donma yapiyomu arkadaslar

Hocam o oyunda sorun var güncellemeden sonra böyle bir durum oluştu samsung cihazlarda.Arada bu tür sıkıntılar olabiliyor sorun yazılımsal yoksa dead trigger 2'de donacak tablet değil elinizdeki...
  • Arkadaşlar Tab S 10.5 ile ilgili bir sıkıntım var. Cihazı aldım alalı sanki bazen nette kesinti yaşıyor gibiyim. Sayfalar açılmıyor 15 sn içerisinde düzeliyor. Tango yükledim onla da konuşma sık sık kesilince sıkıntının devam ettiğini anladım.
    Nete giriyorum, bakıyorum sayfanın biri açılmıyor.......sonra 10-15 sn de düzeliyor. Wireless sıkıntısı mı bir türlü sebebine bulamadım. Aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı?

Saygılar
  • Ben de galaxy tab s ailesine katildim. Simdi micro sd kart almam lazim. 64 gb tavsiyeniz nedir, nelere dikkat etmem gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w.antilles W kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bi sıkıntı hiç bir forumda okumadım ve şahsımda yaşamadım. Netinizi kontrol ettirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam böyle bi sıkıntı hiç bir forumda okumadım ve şahsımda yaşamadım. Netinizi kontrol ettirin.

Telefonunuzun wireless'ini kapatıp dener misiniz? s2'nin wireless' i açtığım anda aynı sıkıntı bende de oluyor. Telefonun wireless' i kapattığım anda düzeliyor.

• Arkadaşlar ben de 900 TL Ye orjinal kılıf dahil aldım. Kampanya 2 tane alan bir arkadaş sattı bana. Tabletin ve kılıfın kutusunu ilk ben açtım. İyi bir alışverişi :)
    Konuda tabletler hic bahsedilmiyor her zaman ki gibi. Ben aklında soru olan arkadaslara yardimci olabilirim bilgim dahilinde. Ekranı inanılmaz, tam bir görsel şov. Sırf bu ekran için alınır bu tablet. Performansı da çok güzel daha hic takılma yaşamadım. Önceki tableti m iPad air 16 idi ve onda takılmadan yaşamistim. Bir arkadaş Dead Trigger oyununda çok aksiyon demiş. Oyunun market sayfasında bunun gibi yorumlar var özellikle son güncellemeler sonra. Yani sadece tab s e özgü bir durun değil ve oyunun üretici firmasından bu yorumlara cevap gelmiş, dedikleri dil ayarlarını ingilizce yapın. Faydası olur mu bilmiyorum ama bir de öyle deneyin. Son olarak ekranı gerçekten dehsettttttt

• Bu arada klavyesi hoşuma gitmedi. Üstteki yazıdan da görebilirsiniz yazmak istediğim kelimeler yerine başka kelimeler çıkıyor. Ayrıca türkçe klavye yok yada ben bulamadım. Note 2014 edition kullanmıştım bir ara ve ondaki klavye süperdi. Bulabilirsen buna da onu yükleyecegim. Bu arada halen daha yazılımı rootlamadim. Root tan sonra eminim performansı 2 kat artacaktır. Ayrıca telefonunda android L kullandım (Nexus 5) bence çok süper olmuş şimdiye kadar en beğendiğim android versiyonu açık ara ki 1.5 den beri android kullanırım. Eğer bu tablet de gelirse ki kesin gelir süper olur tablet herşeyiyle.

• Ozdilek Mediamarkt da tab S 8.4" 799 tl dir arkadaslar. Ben internet dahil bu fiyata bulamadım gidip ordan aldım. Bayiye ozel bir indirim dediler.
    Ayrıca kılıfınıda pazarlıkla 75 tl aldım. Samsungdan alsaydım kilifta %50 indirim yapıyordu o da 50 TL ye geliyordu ama tableti 899 a veriyordu.
  • Arkadaşlar galaxy tab s için bu 2 micro sd arasında kaldım, hangisini taviye edersiniz? ya da başka tavsiyeniz var mı?

Sandisk Ultra SDXC 64GB 30MB/S Class 10 Hafıza Kartı

Kingston 64GB SDXC Class10 microSD Hafıza Kartı

• Arkadaslar bende samsung bayisinden titanyum bronz kilif hediyeli 850 ye once yigenime aldim, sonra dayanamadim 1 tanede bizim eve aldim. Ilk etapda bir tablete bu kadar para verilir mi diye dusunuyor insan ama kullanmaya basladiktan sonra herseyi unutuyorsunuz. Cunku geecekten muthis bir ekran ve dokunma hassasiyetine sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

Arkadaşlar galaxy tab s için bu 2 micro sd arasında kaldım, hangisini taviye edersiniz? ya da başka tavsiyeniz var mı?

Sandisk Ultra SDXC 64GB 30MB/S Class 10 Hafıza Kartı
    http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-sdxc-64gb-30mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsdu-064g-u46/productDetails.aspx?productId=ftsansdx64gbcls10&categoryId=60003724

Kingston 64GB SDXC Class10 microSD Hafıza Kartı
    http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-64gb-sdxc-class10-microsd-hafiza-karti-sdcx10-64gb/productDetails.aspx?productId=ftkinghfzmcr64cls1&categoryId=60003724

linklere tıklayıp bakamadım ama isimlerine bakınca bu ikisi de micro sd değil galiba hocam, isimlerinde micro ifadesi yok.

ben hepsiburada.com dan TEAM 64 GB Microsd kart almıştım 99 TL ye, (şu an link veremiyorum ama sitede bulursun, UHS-İ-Class-10 diye geçiyor)
    kargo bedava olması ve fiyatı bana iyi gelmişti, kullanıyorum memnunum.
    bir de hepsiburada'da Lexar marka vardı 69 TL ye yine 64 gb olan microsd, ona da bir bak derim.
    n11.com da da sandisk 64 gb micro sd class 10 vardı 105-110 tl ye (yeni seri )
    ben bu 3 ü arasında kalmıştım, sonuçta Team olanını seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilon7 -- 3 Kasım 2014; 15:05:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Arkadaşlar Tab S 10.5 ile ilgili bir sıkıntım var. Cihazı aldım alalı sanki bazen nette kesinti yaşıyor gibiyim. Sayfalar açılmıyor 15 sn içerisinde düzeliyor. Tango yükledim onla da konuşma sık sık kesilince sıkıntının devam ettiğini anladım.
    Nete giriyorum, bakıyorum sayfanın biri açılmıyor.......sonra 10-15 sn de düzeliyor. Wireless sıkıntısı mı bir türlü sebebine bulamadım. Aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı?

Saygılar

samsung tab s ve note 2 kullanıyorum. daha önce de s3 kullanmıştım yine samsung. tab s kadar hızlı wifi bağlantısı kuran ve çalıştıran bi cihaz görmedim. sorun sizin bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

Bu arada klavyesi hoşuma gitmedi. Üstteki yazıdan da görebilirsiniz yazmak istediğim kelimeler yerine başka kelimeler çıkıyor. Ayrıca türkçe klavye yok yada ben bulamadım. Note 2014 edition kullanmıştım bir ara ve ondaki klavye süperdi. Bulabilirsen buna da onu yükleyecegim. Bu arada halen daha yazılımı rootlamadim. Root tan sonra eminim performansı 2 kat artacaktır. Ayrıca telefonunda android L kullandım (Nexus 5) bence çok süper olmuş şimdiye kadar en beğendiğim android versiyonu açık ara ki 1.5 den beri android kullanırım. Eğer bu tablet de gelirse ki kesin gelir süper olur tablet herşeyiyle.

hayırlı olsun. tablette türkçe klavye tabiki var. ayarlar-dil ve giriş- samsung klavye yanındaki çark a tıklayın. qwerty türkçe'yi seçin. otomatik kelime düzeltmeyi de kapatın tamamdır.

bu arada ben hala uygun fiyata titanium bronze kılıf bulamadım millet.

• Selamlar arkadaşlar. .
    Tab s 8.4 sahibiyim. Facebook ve donanim haber gibi siteleri okumakta problem çekiyorum. Çünkü fontlar çok küçük. Note 3 de kullanıyorum fakat font büyükleri gayet makul ve okuma gözlüksüz görebiliyorum. Ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

Selamlar arkadaşlar. .
    Tab s 8.4 sahibiyim. Facebook ve donanim haber gibi siteleri okumakta problem çekiyorum. Çünkü fontlar çok küçük. Note 3 de kullanıyorum fakat font büyükleri gayet makul ve okuma gözlüksüz görebiliyorum. Ne yapmam lazım

Ayarlar-Cihaz-Ekran-Yazı Tipi-Yazı Boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

Bu arada klavyesi hoşuma gitmedi. Üstteki yazıdan da görebilirsiniz yazmak istediğim kelimeler yerine başka kelimeler çıkıyor. Ayrıca türkçe klavye yok yada ben bulamadım. Note 2014 edition kullanmıştım bir ara ve ondaki klavye süperdi. Bulabilirsen buna da onu yükleyecegim. Bu arada halen daha yazılımı rootlamadim. Root tan sonra eminim performansı 2 kat artacaktır. Ayrıca telefonunda android L kullandım (Nexus 5) bence çok süper olmuş şimdiye kadar en beğendiğim android versiyonu açık ara ki 1.5 den beri android kullanırım. Eğer bu tablet de gelirse ki kesin gelir süper olur tablet herşeyiyle.

hayırlı olsun. tablette türkçe klavye tabiki var. ayarlar-dil ve giriş- samsung klavye yanındaki çark a tıklayın. qwerty türkçe'yi seçin. otomatik kelime düzeltmeyi de kapatın tamamdır.

bu arada ben hala uygun fiyata titanium bronze kılıf bulamadım millet.

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Arkadaşlar Tab S 10.5 ile ilgili bir sıkıntım var. Cihazı aldım alalı sanki bazen nette kesinti yaşıyor gibiyim. Sayfalar açılmıyor 15 sn içerisinde düzeliyor. Tango yükledim onla da konuşma sık sık kesilince sıkıntının devam ettiğini anladım.

Saygılar

samsung tab s ve note 2 kullanıyorum. daha önce de s3 kullanmıştım yine samsung. tab s kadar hızlı wifi bağlantısı kuran ve çalıştıran bi cihaz görmedim. sorun sizin bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir.

Kesinlikle katılıyorum, interneti çok hızlı. Bende 50 mbit fiber var tablet de hız testi yapıyorum 40-50 aralığı çıkıuor nexus 5 telimde yapıyorum 25-35 ancak çıkıyor.

• Arkadaslar smag uygulamasini kullanabilen var mi? Gercekten rezalet bir uygulama. Surekli durduruldu hatasi veriyor. Hicbir dergiyi okuyamiyorum. Samsung'un ve uygulama destegi gercekten cok kotu. Uygulama cikariyorsun bari duzgun guncelleme ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Arkadaslar smag uygulamasini kullanabilen var mi? Gercekten rezalet bir uygulama. Surekli durduruldu hatasi veriyor. Hicbir dergiyi okuyamiyorum. Samsung'un ve uygulama destegi gercekten cok kotu. Uygulama cikariyorsun bari duzgun guncelleme ver.

Güncelleme yapıyor ama bende bu zamana kadar hiç kullanamadım. Tırt bir uygulama maalesef. Program konusunda biraz sorunlu maalesef.

Bu arada arkadaşlar tablet ve telefon arasındaki takvim notları senkronizasyonunu nasıl yapıyorsunuz? Telefon rehberi kısmını da yapamadım, sonra bluetoothtan attım gitti. Bir yolu varsa çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.