Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
57
Favori
143.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Arkadaslar smag uygulamasini kullanabilen var mi? Gercekten rezalet bir uygulama. Surekli durduruldu hatasi veriyor. Hicbir dergiyi okuyamiyorum. Samsung'un ve uygulama destegi gercekten cok kotu. Uygulama cikariyorsun bari duzgun guncelleme ver.

Güncelleme yapıyor ama bende bu zamana kadar hiç kullanamadım. Tırt bir uygulama maalesef. Program konusunda biraz sorunlu maalesef.

Bu arada arkadaşlar tablet ve telefon arasındaki takvim notları senkronizasyonunu nasıl yapıyorsunuz? Telefon rehberi kısmını da yapamadım, sonra bluetoothtan attım gitti. Bir yolu varsa çok iyi olur.

Ben de bir kere kullanayım dedim silmeden önce ama durduruldu hatası verdi, dergi indirirke yetersiz bellek dedi ki tablet bomboş. Sonuçta silinecekler listesinde yerini aldı. Onun yerine Flipboard kullanmanızı tavsiye ederim. İStediğiniz gibi dizayn edip dergi yapabilrisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Arkadaslar smag uygulamasini kullanabilen var mi? Gercekten rezalet bir uygulama. Surekli durduruldu hatasi veriyor. Hicbir dergiyi okuyamiyorum. Samsung'un ve uygulama destegi gercekten cok kotu. Uygulama cikariyorsun bari duzgun guncelleme ver.

Güncelleme yapıyor ama bende bu zamana kadar hiç kullanamadım. Tırt bir uygulama maalesef. Program konusunda biraz sorunlu maalesef.

Bu arada arkadaşlar tablet ve telefon arasındaki takvim notları senkronizasyonunu nasıl yapıyorsunuz? Telefon rehberi kısmını da yapamadım, sonra bluetoothtan attım gitti. Bir yolu varsa çok iyi olur.

Ben de bir kere kullanayım dedim silmeden önce ama durduruldu hatası verdi, dergi indirirke yetersiz bellek dedi ki tablet bomboş. Sonuçta silinecekler listesinde yerini aldı. Onun yerine Flipboard kullanmanızı tavsiye ederim. İStediğiniz gibi dizayn edip dergi yapabilrisiniz.

ben uygulamayı kullanıyorum.
    sadece atlas dergisinde sorun var.

diğer dergilerde hiç sorun yaşamadım.
    özellikle çizgi roman bölümünü kolaylık indirip takip edebiliyorum.

• Merhaba arkadaşlar, sidesync programını S4 ile kullanmak istediğimde tablette siyah ekran çıkıyor.Sadece telefon çalınca kullanılabiliyor. S4 ile sorunsuz kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headcoach H kullanıcısına yanıt
    Sistem sadece S5 ile kullanılmıyor muydu?

• quote:

Sistem sadece S5 ile kullanılmıyor muydu?

s5+note3+note4 diye biliyorum.

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Tüh ya bir numara ile kaçırmışım o zaman :) Note 2 kullanıyorum. Başka bir program ile bu işlemi yapamaz mıyız? Apple da olduğu gibi en azından telefona çağrı geldiğinde bir tuş ile cevaplayıp, sesi tabletten alabilsek süper olur. Aslına bakarsanız çok zor olmasa gerek.

• 8.4 tabletimi rootladım (nasıl rootlanacağını burdan sormuştum ama kimse tınlamadı maalesef) ve bazı işlemlerden sonra az giden pil ömrünü 3 e katladım.

1- gereksiz samsung uygulamalarını kaldırdım
    2- kendi launcheri kasıyordu nova launcher kurdum
    3- greenify kurup ekranı kapatınca çoğu uygulamayı uykuya almaya ayarladım.

şu anda kullanılmadığı zaman 24 saatte %1 şarj gidiyor. önceden bu oran %40 lardaydı.
  • quote:

Tüh ya bir numara ile kaçırmışım o zaman :) Note 2 kullanıyorum. Başka bir program ile bu işlemi yapamaz mıyız? Apple da olduğu gibi en azından telefona çağrı geldiğinde bir tuş ile cevaplayıp, sesi tabletten alabilsek süper olur. Aslına bakarsanız çok zor olmasa gerek.

çözersen haber ver hocam ben de note2 :)

• Belki de kimse bilemediği için yardımcı olamamıştır. Hayırlı olsun, umarım stabil olarak çalışır. Söylediğinize göre güzel değerler almışsınız. Garanti durumu için geri dönüş olabiliyor değil mi_?

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    hard resetle sorun çıkmaz diye biliyorum.
  • Sanırım sadece reset atmak yeterli olmuyor. rootladığınız gibi eski modele döndürmeniz gerekiyor. Ama cihaz arızalıyken bunu nasıl yapabilirsiniz bilemiyorum.

• 24 saat kullanılmadan 40% pil tüketimi fazla abartı olmuş. Ben de aynı oran 1%.
    Sadece bir kere arkada gt3 oyunu bıraktıgımda 10% gittiğini hatırlıyorum.
    3 kat pil kullanımı demek günde 4 saat kullanım için 10 gün olmalı ki
    bu ipad' de bile yok.

Yanlışım düşünüyorsam biraz daha detay verir misiniz.

• Arkadaşlar Hızlıal da t800 modeli indirime girmiş.

Ayrıca şöyle bir şey daha buldum.

Kupon kullanılacak link;
    www.n11.com
    Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/samsung-tabs-t800-105-tablet-2-yil-samsung-garantisi-P30139269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 7 Kasım 2014; 11:57:17 >

• arkadaşlar samsung galaxy tab s 10.5 ekranın çizilmelere karşı dayanıklı bir yapısı var mı acaba hiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım gorilla glass yada farklı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmexx

24 saat kullanılmadan 40% pil tüketimi fazla abartı olmuş. Ben de aynı oran 1%.
    Sadece bir kere arkada gt3 oyunu bıraktıgımda 10% gittiğini hatırlıyorum.
    3 kat pil kullanımı demek günde 4 saat kullanım için 10 gün olmalı ki
    bu ipad' de bile yok.

Yanlışım düşünüyorsam biraz daha detay verir misiniz.

aynen ben de akşamdan akşama kullanıyorum bekleme süresinde % 1-2 şarj gidiyor. uykudayken wifi kapanıyor tabi.

• Optimum Ankara Samsung, tab s 8.4'e 979 diyo. Şok oldum. Mediamarkt'ta Samsung kılıfıyla 849 tl, ilgilenenlerin bilgisine.

• kılıfı fahiş fiyatlara satıyorlar. mediamarkt ta 10.5 kılıfı 139 tl. ebayde imitasyonları 15 dolar.

• Bir arkadaş özelden sormuştu ve bende cevapladım ama başkalarına da fikir verir diye buraya da ekliyorum.

action_figure 2 gün önceşikayetSlmlar
    Bende şu anda ipad 3 retina var fakat güncelleme sonrası berbt bir durumda
    Samsung galaxy tab s almak istiyorum ama lag ve android konusunda şüphelerim var
    air ve galaxy kullanmış biri olarak ne tavsiye edersiniz acaba
    samsung da ipad akıcılığı yakalayabilir miyim gerenimo57 dünMerhaba, ipad air in farklı bir havası var bu yadsınamaz bir gerçek. Akıcı hızlı ama android özgürlüğü yok her şey paralı her şey kapalı kutu. Eğer ipad air alacaksanız da 32 hatta 64 alın ben 16 lık aldığım için sattım. 2. Oyunu yükleyecek yeriniz kalmıyor ama tablette tek özlediğim garage band uygulaması. Bestelerimi özledim :)
    TAB S e gelecek olursak. Ekran deneyimi gerçekten inanılmaz çok zevk veriyor daha önce renkli ekrana bakmıyormuydum ben dedirtiyor. Onun dışında hız ipadden geri kalmıyor kesinlikle ayrıca hissedilir daha hafif büyük ekran olduğu halde ve daha ince. Doğrusu çoz zorlayacak oyunlar oynamadım şimdilik ama bana verdiği his hiç takılma yapmayacağı şeklinde. Bence android olayına girmek isterseniz kesinlikle alın derim ama ios dan vazgeçmem derseniz air in en az 32 liğini alın.
    Sonuç olarak tab s alırsanız sizi pişman etmez ama ios a alışıp sevenler için android biraz alışılması zor geliyor

• Dün en çok sevdiğim ve grafik olarak en zorlayıcı oyunlardan biri olan real racing 3 ü yükledim. Oyun müthiş akıcı kesinlikle zerre takılma yapmadı. Şu ana kadar kullandığım tabletler arasında kesinlikle en iyisi Tab S oldu ( Sony Xperia S, Huawei Mediapad 10HD, Sony Xperia Z, Galaxy Note 2014 Edition, Ipad Air )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

arkadaşlar samsung galaxy tab s 10.5 ekranın çizilmelere karşı dayanıklı bir yapısı var mı acaba hiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım gorilla glass yada farklı bir şey.

Yahu arkadaş gayet doğal bir soru sormuş,3 tane eksi gelmiş..:/

Neyse ben bildiğim kadar yanıtlayayım,Tab S için herhangi bir yerde,türkçe veya ingilizce 'gorilla glass' olduğuna dair kesin bir veri yok.
    Tab pro için bakmıştım,onda da yabancı forumlardan birinde kullanıcı Samsung müşteri hizmetleri ile görüşmüş,ona 'corning gorilla glass 3' olduğu söylenmiş.

Ama bana kalırsa o da doğru değil.Bence eğer gorilla glass kullansalardı,heryerde onu belirtirlerdi.Sonuçta o da pazarlanacak bir özellik.O yüzden bence yok,ama farklı bir kaplama ile kaplanmış olabilir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.