Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müteferric kullanıcısına yanıt
    Sertleştirilmiş cam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün d90 fotoğraf makinesi ile çektiğim fotoğrafları laptopa atıp bakacaktım sonra tablet aklıma geldi. Makinadan sd kartı çıkarıp direk T800 cihazıma takıp anında fotoğrafları görüntüleyebilmek çok hoşuma gitti. Ve özellikle fotoğraflarda ki performansı inanılmaz güzel. Anında görüntüleyip , düzenleme yapıp ve beğenmediklerimi silmek baya bir zaman kazandırdı bana.

Fotoğraf işiyle uğraşanlar varsa eğer yanlarından ayıramayacakları bir alet olur bu Tab s T800...
  • Bu cihaz için Otg Kablosu olarak ne önerirsiniz. ?
    Piyasada bulunan otg kablolarından herhangi birisini alsak sorun yaşar mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

Arkadaşlar dün d90 fotoğraf makinesi ile çektiğim fotoğrafları laptopa atıp bakacaktım sonra tablet aklıma geldi. Makinadan sd kartı çıkarıp direk T800 cihazıma takıp anında fotoğrafları görüntüleyebilmek çok hoşuma gitti. Ve özellikle fotoğraflarda ki performansı inanılmaz güzel. Anında görüntüleyip , düzenleme yapıp ve beğenmediklerimi silmek baya bir zaman kazandırdı bana.

Fotoğraf işiyle uğraşanlar varsa eğer yanlarından ayıramayacakları bir alet olur bu Tab s T800...

Size dslr controller programını tavsiye edebilirim. Herhangi bir otg kablo ile foto. makinasını direk tablete bağlıyorsunuz ve artık görüntünüz tabletinizde oluyor. Tablet üzerinden ayar yapıp, foto çekebilirsiniz :)

Tam sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

http://globalapk.com/android-apps/8294-dslr-controller-beta-v0995.html

• quote:

Bu cihaz için Otg Kablosu olarak ne önerirsiniz. ?

Ben yanılmıyorsam hepsiburadan almıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Piyasadan alacağınız bir kablo işinizi görecektir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Ben yanılmıyorsam hepsiburadan almıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Piyasadan alacağınız bir kablo işinizi görecektir diye düşünüyorum.

teşekkürler hocam. bir adet sipariş verdim.

OTG KABLOSU

ve bir adette kılıf sipariş ettim. Orijinal kılıfı çok pahalı geldi.

KILIF

iki üründe geldiğinde alacak olan arkadaşlar için fikirlerimi belirtirim yine.

• ilker369 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güle güle kullanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

teşekkürler hocam. bir adet sipariş verdim.

OTG KABLOSU

ve bir adette kılıf sipariş ettim. Orijinal kılıfı çok pahalı geldi.

KILIF

iki üründe geldiğinde alacak olan arkadaşlar için fikirlerimi belirtirim yine.

ben bi elektronikçiden 5 tl'lik otg aldim 16 gb flash bağlayıp film izledim. sorun yok. kılıf da güzel görünüyor ama titanyum bronz u yok sanırım. yine de gelince standı nasıl oluyor bi fotoğraf eklerseniz sevinirim.

• madmexx M kullanıcısına yanıt
    tablette 20 küsür oyun var. her birini tek tek bildirimleri kapat dediğim halde bir süre snra kendi kendine o bildirimleri aktf hale getiriyorlar. androidin bir açığı galiba. ekran kapalı wifi uykuda 24 saatte 40 pil gidiyordu evet tüm oyunlardan bildirimlerle dolmuş bir şekilde.
    baş edemeyince greenify ile bastım kafalarına susturdum çok iyi oldu çok da güzel oldu.
    Size katılıyorum. Tab s ile fotograf görüntüleme çok keyifli oluyor. Hatta bunun için linkteki mini card readeri aldim. Tavsiye ederim. Çok kullanışlı. Foto makinasında da micro sd kart kullandım adaptörü ile.

AndroidPIT
    Gadget of the Week: Mini MicroSD Reader | AndroidPIT
    http://www.androidpit.com/mini-microsd-reader

Sonra bu da kesmedi. Sandisk eye-fi kart aldım ebayden dun geldi. Harika birşey. Her çektiğiniz foto 2 sn sonra tab s'in ekranında. Çok heyecanlı oluyor. Çocuğun fotosunu çekiyorum 2sn sonra kocaman ekranda. Tavsiye ederim kesinlikle.

• Arkadaslar kilif ile otg kablo geldi , otg kablosu zaten klasik kablo sorunsuz.
    Kilif bekledigimden guzel cikti,cok ince , kibar tavsiye ederim.

Fotograflarini yukledim bakabilirsiniz.
    http://i.hizliresim.com/B9kWED.jpg
    http://i.hizliresim.com/Z10jWk.jpg
    http://i.hizliresim.com/oz1q27.jpg
    http://i.hizliresim.com/lzVPLE.jpg
    http://i.hizliresim.com/Vyb8AP.jpg
    http://i.hizliresim.com/voqAmp.jpgo

• Arkadaşlar selam,

Android Kitkat sd kart kullanim kısıtlamasini nasil çözdünüz. Sd karta fotoğraf, film, müzik yüklemeye izin vermiyor. Ne anladim ben artırılabilir hafızadan o zaman. Program yüklemeyi geçtim zaten. Root yapmak istemiyorum henüz. Cevaplarınizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmexx -- 12 Kasım 2014; 21:43:56 >
  • Bir de play storedan drives programı ile systemde 65mb boş yer kalmış görünüyor ve tablet arasira low space uyarısı veriyor. Rica etsem bu program ile sizin systemde ne kadar yer kalmış görünüyor bakar misınız. Yardim edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Ben root yaptım hiçte sıkıntı yaşamadım xda sitesinden bulabilirsiniz

• Cvp için tşk. Telefon rootlu da tableti yapmadım. Nedense

• Ukraynadan tablet almayı düşünüyorum. Air 2 Note pro ve Tab s 10.5 arasında kaldım. Sizce hangisini alıyım. Objektif bir kıyas yaparsanız sevinirim. Genelde oyun oynamayı düşünüyorum

• 8 inçlik versiyonunda custom rom kullanan var mı? Touchwiz'den gına geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar forumda bazı kişiler güncelleme gelmiyor şeklinde ağlıyordu ve hiç bir şekilde önermiyorlardı tab s 'i özellikle 5.0 güncellemesi için kesinlikle tabs'e gelmeyecek diyenleri bile okudum.

fakat samsung tarafından yapılan açıklamada güncelleme gelecek tabletlerde tabs te var bilginize...

Android 5.0 Lollipop Update Schedule Leaked for Samsung, Motorola and LG

Samsung Tablets

TABLETS
    Samsung Galaxy Tab S 8.4, 10.5 January-February 2015
    Samsung Galaxy Tab 4 7.0, 8.0, 10.1 March-April 2015
    Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, 10.1, 12.2 January-February 2015
    Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition March-April 2015
    Samsung Galaxy Note Pro 8.8, 10.1, 12.2 January-February 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker369 -- 14 Kasım 2014; 13:41:44 >
    Bu çok güzel oldu. Aslında güncelleme gereksinim olmadı ama destek veriliyor olması güzel. Biraz daha detay bulabilir miyiz acaba? Ayrıca bu tarihler Tr için geçerli değildir sanırım?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.