Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link paylaşmama gerek yok n11 de görürsünüz
    949 Tl hatta 939 a da var ama fazla alışveriş yapılmamış o yüzden tercih etmiyorum
    %10 indirimle 855 tl ye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet geldi arkadaşlar
    32 gb hafıza kartı da aldım
    Şimdiye kadar gördüğüm en şekil teknolojik aletlerden biri(diğeri acer aspire ultrabook)

Kahverengi olanından bahsediyorum

İşlemci skorlarına vs bakarak almadım çok da gerçekçi değil bana kalırsa zaten

Ama ekran olayı gerçekten aşmışlar çok beğendim

Şarzı iyi gibi yarım saatten fazla kullandım oyun video yok %50 den %43 oldu

Ekran- Tasarım
    İkisini arıyorsanız kaçırmayın

• @SirJustice

Hayırlı uğurlu olsun, bu tablet için kalem kullanabilirmiyiz ? Birde 3g özelliği varmıdır ?.
  • ARKADAŞLAR BEN ROOT ATTIM DOWNLOAD MODUNDA KNOX WARRANTY VOİD YANİ GARANTİ GEÇERSİZ DİYOR NASIL GERİ ALABİLİRİM KNOXU NASIL SIFIRLAYABİLİRİM YARDIM

• hie kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk tablet deneyimim kalemi kullanabilirsiniz gayet ben kullanıyorum şahsen ama tabi ki note serisi gibi cok özelleştirimiş bir kalem değil 3g ise bu modelde yok maalesef gerçi benim için sıkıntı değil wifi ile konuşurken line viber skype kullanıyorum internet ihtiyacım olduğunda telefona yönlendiriyorum tableti öyle baglaniyorum

• 923 tl ye aldım tabletimi gayet güzel hız iyi..parmak tarayıcısını ele alıp kötülemişler ama ben en fazla 3 denemede açabiliyorum o da gayet baaşarılı bence...

ama dogru düzgün kılıfı yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Bu durum hala devam ediyor mu?

Evet yardım

• Bu ürünle ıpad air Arasında çok kararsız kaldım. Uygulama çeşitliliği umurumda değil. Stabil olsun ve kitap okumada gözümü yormasın yani pikseller görünmesin. Ne yapsam şimdi bilmiyorum ki. Bunu alsam 3 ay sonra takılmalar başlarmış acaba. Ne yapsam şimdi hızlıalda da 975 tl.

• Arkadaşımın parmağı kesildi okuyucu artık tanımıyor parmağı , alternatif şifreyi de unutmuş skandal :)

parmağı iyileşene kadar beklemek zorunda mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalpi

Arkadaşımın parmağı kesildi okuyucu artık tanımıyor parmağı , alternatif şifreyi de unutmuş skandal :)

parmağı iyileşene kadar beklemek zorunda mı ? :)

Sadece tek parmağını mı tanıtmış? Ben iki parmağımı tanıttım, baş parmakta sorun çıkartabilse de işaret parmağımda "yok yok bu olmadı" diye düşünsem de onaylıyor.
  • selamlar arkadaşlar

bende dün vatan bilgisayardan stylus kalemle birlikte 853 tl ye tab s t700 aldım. güncellemeler ve yüklemeler yaptım. autocad kullandığım için alternatif olarak gstar cad yükledim. işimi görüyor. ancak tablet renginde orijinal kılıf bulamadım. kılıf için önerisi olanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt_61

Arkadaşlar mrb, tab s 10,5 aldım. Netten flim izlerken samsung D serisi tv ye görüntü aktarma için hangi kabloya ihtiyacım var. servis 100.-tl bir kablo önerdi pahalı geldi.tv de ekran yansıtma özelliği yok. kafam baya bi karıştı bir sürü kablo önerildi.yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.google.com.tr/chrome/devices/chromecast/
  • quote:

Orijinalden alıntı: airman_mg

selamlar arkadaşlar

bende dün vatan bilgisayardan stylus kalemle birlikte 853 tl ye tab s t700 aldım. güncellemeler ve yüklemeler yaptım. autocad kullandığım için alternatif olarak gstar cad yükledim. işimi görüyor. ancak tablet renginde orijinal kılıf bulamadım. kılıf için önerisi olanlar var mı?

Stylus kalem ile note serisi gibi verimli oluyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

10.5 için bu gün kendi renginde orjinal samsung kılıfını aldım. Satılan yerler arasında en ucuzu bu sanırım. Cidden çok kaliteli ve kullanışlı

kaça ve nerden aldınız hocam? titanium bronze mu?

• bir bluetooth klavye getirttim avustralya'dan. mini usb - usb kablo ile şarj oluyor. şarjını da otg ile tablete takarak doldurdum. gayet stabil çalışıyor. beğendim. ihtiyacı olanlar ebay'den alabilir. arkası üçgen şeklinde katlanıp stand görevi görüyor.

https://store.donanimhaber.com/c3/ba/be/c3babe7279984a1d5859e3b24916e79c.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: hdtv

quote:

selamlar arkadaşlar

selamlar
    note serisi tablet daha önce kullanmadığım için cevap veremiyorum ancak autocad programı kullanırken sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdtv

quote:

selamlar arkadaşlar

ben kullanıyorum. yeterli oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

10.5 için bu gün kendi renginde orjinal samsung kılıfını aldım. Satılan yerler arasında en ucuzu bu sanırım. Cidden çok kaliteli ve kullanışlı

Titanium bronze evet. Media markt tan aldım 90 liraya
  • ARkadaşlar gıld renk 2 gün kullanılmış gold renk samsung tab s 650 tl kutudaki aksesuarlar hiç kullanılmadı.takas sadece gear s saatle olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Titanium bronze evet. Media markt tan aldım 90 liraya

süper fiyatmış eğer 10.5 inch olansa. acaba günlük bir kampanya mıydı yoksa hala o fiyat mı?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.