Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde 1.nesil ipad mini var özellikle ios 8 ve sonrasında donma ve ağır çalışma problemi arttı bir süredir 8.4 almayı düşünüyorum yalnız özelliklede samsung telefonlarının touchwiz problemlerini zamanında çok yaşamış biri olarak tablette durum ne bilmiyorum özellikle ram şişmesi donma ve takılmalar konusunda objektif yorumlarınızı rica ediyorum (örneğin 6-7 sekme açılmış browser donma yada ağır çalışmalara neden oluyor mu?) tabi bir de batarya durumu var iapd mini full şarjlıyken 8-9 saat gidiyor 8.4 te durum ne?
  • Arkadaşlar merhabalar, bir süredir deli dehşet biçimde Logitech'in Tab S için çıkardığı klavyeli "Type S" modelini arıyorum. Babam TeknoSAda gördüğünü söyledi hatta denemiş ama bulamıyorum hiçbirinde. Yığınla internet sitesine baktım görünürde Temmuz'da gelmesi gerekiyormuş ama gelmemiş. İstanbul'da bu kılıfı nereden bulabileceğime dair bir fikri olan var mı? Yoksa sanırım Amazon'dan sipariş etmek durumunda kalacağım.
  • Beyler youtube da videoyu tam ekran yaptıktan sonra ekrana dokununca süre ekranı küçültme falan hiç bişey çıkmıyor. Tam ekrandan çıkamıyorum geri gelmek zorunda kalıyorum. Bu sorun sizdede var mı bi bakar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Evet bende de bu şekilde.
    Şu an yanımda değil ama dün gece sinir olmuştum bu duruma,
    küçük ekranda iken video yu durdurup, ekranı büyülterek sorunu çözmüştüm sanırım.
    Ama sorun çözme adına yaptığım birşey olmadığından tam olarak ne/nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum doğrusu.
    Sizin yazıyı görünce hatırladım.

Bir diğer konu da, internet sayfalarının "internet" browser ı ile görüntülenmesinde, sayfa yapısı bozuk olarak görünüyor.
    Örneğin ekşisözlük.com açtığımda, her seferinde ekranı küçültmek zorunda kalıyorum.
    Cep telefonunda böyle olmuyor.
    Chrome ile nispeten daha iyi.
    Maxthon browser ı övüyorlar, onu da deneyeceğim.

Son olarak, tema olarak Earth & Moon in HD Gyro 3D uygulamasını tavsiye ederim ;)
    Bende tab pro var tab s yerine, ama ben de yasiyorum o sinir durumu.
    Ama tabletten kaynakli birsey degil, youtube guncelleme alana kadar guzel guzel kullaniyordum.Guncelleme sonrasi sorun cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savatager

Evet bende de bu şekilde.
    Şu an yanımda değil ama dün gece sinir olmuştum bu duruma,
    küçük ekranda iken video yu durdurup, ekranı büyülterek sorunu çözmüştüm sanırım.
    Ama sorun çözme adına yaptığım birşey olmadığından tam olarak ne/nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum doğrusu.
    Sizin yazıyı görünce hatırladım.

Bir diğer konu da, internet sayfalarının "internet" browser ı ile görüntülenmesinde, sayfa yapısı bozuk olarak görünüyor.
    Örneğin ekşisözlük.com açtığımda, her seferinde ekranı küçültmek zorunda kalıyorum.
    Cep telefonunda böyle olmuyor.
    Chrome ile nispeten daha iyi.
    Maxthon browser ı övüyorlar, onu da deneyeceğim.

Son olarak, tema olarak Earth & Moon in HD Gyro 3D uygulamasını tavsiye ederim ;)

Valla beni deli etti gerçekten çıldırmak üzereyim. Güncellemelerini kaldırıp öyle bakıyım şimdi. Bu konuyla ilgili çözüm falan olursa yazarsanız sevinirim

Edit : Güncellemesini kaldırınca düzeldi 5.18.5 mi ne yüklüydü. Şimdi 5.7.38 yüklü. Ohh bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4PTAN -- 4 Aralık 2014; 17:26:15 >

Bak ben guncellemenin kaldirilabildigini bilmiyordum, simdi senden ogrendim.Bi bakayım ben de

• Bide beyler bu cihaz boşta hiçbişey yokken bile çok ram kullanıyor. Sizin cihaz kaç kullanıyor bakabilir misiniz? Ne yapabilirim bu konuda?

• Tab S' i olan arkadaslar daha tecrubeli cevaplar verebilirler.Benim tabs videolarinda gordugum, rami temizledikten sonra 1.8gb/2.8 gb olarak duruyor.
    Benim tab pro ise 1.1/1.85 gb olarak duruyor.

• Tabltten cok memnunum ama 3. Sarj gunu 22 .00 da bağladım 2.30 da sarjin % 21 anca dolmuştu. Sabah 09 da ise % 60 , sarj cihazı arizalanmistir umarım

almakta kararsiz kalanlar hic dusunmeyin derim ...

• bende bir hafta kadar önce tab s 8.4 aldım ve çok memnunum adeta güzellik ve mükemmellik abidesi aklımdaki tek soru işareti acaba 10.5 mi alsaydım hala da bu sorunun cevabını bilmiyorum.
    alanlar kesinlikle orjinal kılıfıyla alsın zaten fiyatlar baya uygun duruma geldi.
    ben tabs 8.4 + orjinal kılıf + 32 gb samsung hafıza kartı + ekran jelatini + programlar 900 tl ye aldım.
    belki zamanla fiyatlar daha düşebilir ama dahada beklemeye gerek yok.

tableti her kapatıp açtığımda hafıza kartı takıldı diye bildirim geliyor bu herkeste böylemi acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

bende bir hafta kadar önce tab s 8.4 aldım ve çok memnunum adeta güzellik ve mükemmellik abidesi aklımdaki tek soru işareti acaba 10.5 mi alsaydım hala da bu sorunun cevabını bilmiyorum.
    alanlar kesinlikle orjinal kılıfıyla alsın zaten fiyatlar baya uygun duruma geldi.
    ben tabs 8.4 + orjinal kılıf + 32 gb samsung hafıza kartı + ekran jelatini + programlar 900 tl ye aldım.
    belki zamanla fiyatlar daha düşebilir ama dahada beklemeye gerek yok.

tableti her kapatıp açtığımda hafıza kartı takıldı diye bildirim geliyor bu herkeste böylemi acaba???

10.5 cidden harika. Dediğiniz gibi orjinal kılıfıyla da daha bi güzel. Üzerine birde hafıza kartıyla arada sırada usb bellek takıyorum filmleri falan sürekli tabletten izliyorum. Ayrıca şu SD Kart takıldı bildirimi bendede aynı onu nasıl kapatabiliriz? Uyuz oldum

• Sd card taktım ama bende de sd card salt okunur diyor sd card a birsey yuklenemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xakav33

20 gunluk tabs 8.4 titanium bronze gold bilgusayardan alinma 16 gb full kutu noktasiz arka kiruyucu kapakta hediyesi hepsi sadece 600 lira son fiyat

Satis devam ediyorrrr

• Tavsiye ya da almayı düşünenlere nacizane not olması açısından paylaşmak isterim:

Digiturkplay üzerinden her yerde rahatlıkla maç izleyebilmek üzere aldım açıkçası ve çok memnunum.
    Sene Şampiyonlar Ligi maçları da Tivibu'da olacak ve oraya da aboneliğim var.

Yani kendi açımdan büyük oranda video ya yönelik bir alım oldu.
    Bakalım iş için de gerektiğinde excel i kullanabilecek miyim...
  • Kamera da pembelesme sikintisina denk gelen var mi pc de bariz belli oluyor

• Beyler önceki sürümlerde youtube da yaşanan sorun yeni sürümde giderilmiş. Ayrıca material tasarım olmuş indirin çok güzel olmuş 6.0.11 sürümü
  • arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum şu sıralar ipad air ile tab s arasında kaldım ios kullanmakta istiyorum telefonum android sizce napsam ?
  • Store da 5.17 versiyonu var. Dediğiniz sürümü nereden yüklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Store da 5.17 versiyonu var. Dediğiniz sürümü nereden yüklediniz?

apkmirror da bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.