Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi romu flashlıyım hocam zaten Türkiye son stock rom kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray1135 -- 12 Aralık 2014; 17:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray1135

Hangi romu flashlıyım hocam zaten Türkiye son stock rom kurulu

Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın
    XDA Developers
    Samsung Galaxy Tab S Forum on XDA Developers
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development
    bu linkten stock romu bulup indirin hangi modelse sizinki 10.5 mi 8.4 mü sonra odin ile flashlayın.

• Arkadaşlar bu tabletimi önerirsiniz yoksa retinalı miniyimi amaç oyun film telefon yeine kullanmayı düşünüyorum cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

Arkadaşlar bu tabletimi önerirsiniz yoksa retinalı miniyimi amaç oyun film telefon yeine kullanmayı düşünüyorum cihazı.

'Film' dediğin an iş biter tab s 10.5 ama neden retina demedin dersen o ipadin ekranı 4:3 yani film video izlerken elran yukardan küçülüyor 16:9 ayarına gelmesi için ama film izlenecekse kesinlikle Tab S 10.5 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

quote:

Arkadaşlar bu tabletimi önerirsiniz yoksa retinalı miniyimi amaç oyun film telefon yeine kullanmayı düşünüyorum cihazı.

'Film' dediğin an iş biter tab s 10.5 ama neden retina demedin dersen o ipadin ekranı 4:3 yani film video izlerken elran yukardan küçülüyor 16:9 ayarına gelmesi için ama film izlenecekse kesinlikle Tab S 10.5 derim

tabletinizden memnunmusunuz herhangibi donma takılma yapıyor mu?

• tab s 10-5 veya 8.4 veya ipad mini retina 2? hangisi uzun süre götürür.film oyun sosyal ağ haber takip amaçlı kullanıcağım ? tab s önerenler 8.4 10.5 tek fark ekran boyutumu hangisi daha iyi?

• Cihazının bataryasından sorun var büyük ihtimalle benzer sorun benimde başıma geldi. Note 2014 edition vardı servise verdim 30 gün geçmediği için iade aldılar. Eğer cihazın yeniyse gidip servise göstermeni öneririm.
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    Cihazının bataryasında sorun var büyük ihtimalle. Benzer durum benimde başıma geldi. Note 2014 edition vardı aynı problemleri yaşadım servise götürdüm. 30 gün geçmediği için iade aldılar. Bir servise götür istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

tab s 10-5 veya 8.4 veya ipad mini retina 2? hangisi uzun süre götürür.film oyun sosyal ağ haber takip amaçlı kullanıcağım ? tab s önerenler 8.4 10.5 tek fark ekran boyutumu hangisi daha iyi?

Bende 10.5 var pil süresi gerçekten iyi ve 7900 Mah pil var diğerinde daha az

• quote:

quote:

quote:

tabletinizden memnunmusunuz herhangibi donma takılma yapıyor mu?

Tabiiki memnunum harika bir tablet hele hele ekranı....

• Elimde polypad 10.1 space tablet var android sürümü 4.0 şirket güncelleme yapmıyor. Ben aynı marka tabletin başka modeline ait yazılımı 4.1 android sürümü bu tablete yükleyebilirmiyim?
  • quote:

quote:

Ben 8.4 veya retinalı mini alıcam öncelik oyun ve facebook vs programlar.Bu arada sanada sorayım telefonmu tabletmi? Bütçe 800 tl.
  • merhaba,
    8.4 t700 modelini aldım.

kılıf tavsiyesine ihtiyacım var
    bolca bulunan 30 tl lik (kılıf + ekran koruyucu vs ) kılıflar nasıldır.

esas konu ;
    tablet için seyyar internet edinmem gerekiyor,
    vınn tabir edilen modemler çalışmıyormuş, (turkcell alacağım uygun fiyata geliyor, wifi olan modeli pahalı )
    vınn modemi wifi olarak kullandıracak bir aparat
    ya da sadece sim kart (turkcell data hattı) alarak wifi olarak kullanabileceğim bir aparat
    tavsiyesini önemle rica ederim.

teşekkürler
  • Arkadaşlar video çekim ayarlarında video sabitleme aktif iken çekilen videolarda hep takılma oluyor. Bu ayar deaktif yapılınca sorun yok. Durum sizde de aynı mıdır?

• quote:

quote:

quote:

Ben 8.4 veya retinalı mini alıcam öncelik oyun ve facebook vs programlar.Bu arada sanada sorayım telefonmu tabletmi? Bütçe 800 tl.

Mobil olursanız sokak derseniz telefon ama seyehat iş oyun derseniz 8.4

• quote:

Orijinalden alıntı: darkhan

merhaba,
    8.4 t700 modelini aldım.

kılıf tavsiyesine ihtiyacım var
    bolca bulunan 30 tl lik (kılıf + ekran koruyucu vs ) kılıflar nasıldır.

esas konu ;
    tablet için seyyar internet edinmem gerekiyor,
    vınn tabir edilen modemler çalışmıyormuş, (turkcell alacağım uygun fiyata geliyor, wifi olan modeli pahalı )
    vınn modemi wifi olarak kullandıracak bir aparat
    ya da sadece sim kart (turkcell data hattı) alarak wifi olarak kullanabileceğim bir aparat
    tavsiyesini önemle rica ederim.

teşekkürler

Vınn otg girişi olan bir tablette neden çalışmasın ?

Youtubede aratın tablete nasıl vınn bağlanır diye

Cihazınızı root edin ( ki çok basit ) detaylı bilgi verebilirim isterseniz

Ve vınn ile tabletin keyfini sürün :)

• Arkadaslar root olayini bana anlatabilirmisiniz ben flash bellek baglayamiyorum , onun icin istiyorum.

• rebelleous R kullanıcısına yanıt
    Anlamadım Sizinki Tab S ise,direkt usb otg kablosu ile flash belleği görmesi lazım. Ancak harici harddisk takarsanız ekstra güç vermeniz gerekebilir diske.Ama yine rootlamanıza falan gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaiofurkan

quote:

tab s 10-5 veya 8.4 veya ipad mini retina 2? hangisi uzun süre götürür.film oyun sosyal ağ haber takip amaçlı kullanıcağım ? tab s önerenler 8.4 10.5 tek fark ekran boyutumu hangisi daha iyi?

vallahi hocam galaxy note 2014 edition le tab s arasında gidip geliyorum onda olan özellik diğerinde yok,diğerinde olanda bunda yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vaiofurkan

quote:

vallahi hocam galaxy note 2014 edition le tab s arasında gidip geliyorum onda olan özellik diğerinde yok,diğerinde olanda bunda yok

İşte o tamamen senin bileceğin iş kullanacaklarına göre seç özellikleri ama bence tab s in AMOLED ekranı yeter

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.