Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslat bendede tab s 8.4 var , cok memnunum , sarjiniz nekadar dayaniyo ,ozellikle clans of clans oyniyanlar cevap verirse sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Mesajdan sonra akLima geldi globalapk sitesinden yukledim. Fakat materyal dizayn dediğiniz nedir tam olarak ? Evet menüler fln değişmiş ama tam olarak nedir? Teşekkürler.

• lostlast kullanıcısına yanıt
    Sarj aletinizde sorun var.

• Selamlar. Bende dun tablete kavustum ve ilk incelemelerim olumlu yalnız sormak istediğim bir soru var eski bir iPad kullanıcısı olarak. Herhangi bir uygulamadan ana sayfaya donmek için elimizle yaptigimiz hareket bu tablette olmuyor. Her seferinde ana menu tusuna basmak zorundamiyiz? Yoksa varmidir bir yerlerde ayari?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Mesajdan sonra akLima geldi globalapk sitesinden yukledim. Fakat materyal dizayn dediğiniz nedir tam olarak ? Evet menüler fln değişmiş ama tam olarak nedir? Teşekkürler.

Tasarım işte yeni android 5.0 lollipop tasarımı. Menüler falan hepsi değiştiriliyor yalnız arama menüsünü sevmedim. Tüm ekran arama ekranı oluyor arkada youtube ekranı görünmüyor ...
  • Çok yerde şarjının çok Gittiği yazıyor gerçekten öylemi? Ipade göre karşılaştırma yapıldığından böyle söyleniyor yoksa tüm tabletlere göre mi şarjı çabuk bitiyor. 8.4 le air Arasında gidip geliyorum

• Sarjindan memnunum ben ki yeni aldigim icin butun gun elimde takdir edersinki:)

• quote:

Orijinalden alıntı: spindoc

Sarjindan memnunum ben ki yeni aldigim icin butun gun elimde takdir edersinki:)

8.4 Mü yoksa 10.5 mi kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: spindoc

Sarjindan memnunum ben ki yeni aldigim icin butun gun elimde takdir edersinki:)

Elinizdeki 8.4 mü yoksa 10.5 mi

• spindoc S kullanıcısına yanıt
    Elle bir hareket yok. Tek tuşa basiyorsunuz.

• lord987 kullanıcısına yanıt
    10.5 kullaniyorum.

Elle kontrol olmamasi kotu aslinda tablet deneyimi yasatan noktalardan biri de o bence.

• Arkadaşlar bende aranıza 8.4 modeliyle katıldım cihaz çok güzel burda yazılanlar kadar var hakikaten yalnız cihazı açtığımda şarj yüzde 7 di doldurdum ilk kullanımda bir buçuk saat ekran kullanım süresiyle şarj yüzde yüzde 50 oldu bu durumu yaşayan varmı şarj durumu ileride toparlarmı şarj biraz hızlı gidiyor sanki deneyimlerini paylaşırız sevinirim

• eray1135 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ekran parlaklığını düşürün ve çok gerekmedikçe ekran modunu Temel Mod konumunda kullanın. Amoled modu çok düşürüyor. Ayrıca arka planda çalışan programların kapatılabilir olanlarını seçeneklerinden Devre Dışı bırakın.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Parlaklığı otomatik ekran modunu dediğinizi gibi temel modda kullanıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda toparlıcakmı
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    Gereksiz programları devredışı bırakmayı da unutmayın. Ben birde Battery Doctor diye bir program kullanıyorum. Farkı var mıdır bilemiyorum ama.

• Sizin ekran süreniz ne kadar tam şarja bitimine kadar
  • arkadaslar merhaba, bu cihazi root eden ya da odin uzerinden rom yukleyen var mi aramizda? birkac sorum var da bu konuda

• Çektiğiniz Resimleri PC ya da TV de görme fırsatnız oldu mu ? Benim resimler Tablette normal görünürken PC de Pembeleşme sorunu var

• Arkadaşlar yukardada yazmıştım cihazı yeni aldım cihazda bi sıkıntı var anlayamadım gitti şarj bitiyor kapanıyor tableti tekrar açıyorum şarj %10 kapanıyor tekrar açıyorum %5 bu böyle böyle devam ediyor. Sorun yazılımsalmı, bendemi sıkıntı var, tablettemi böyle bir sorunla karşılaşan oldumu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray1135

Arkadaşlar yukardada yazmıştım cihazı yeni aldım cihazda bi sıkıntı var anlayamadım gitti şarj bitiyor kapanıyor tableti tekrar açıyorum şarj %10 kapanıyor tekrar açıyorum %5 bu böyle böyle devam ediyor. Sorun yazılımsalmı, bendemi sıkıntı var, tablettemi böyle bir sorunla karşılaşan oldumu hiç?

Yazılımsal internetten stock roku bul vd Odile flaşla

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.