Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende tab s 8.4 cihaz alarak aranıza katıldım bakalım kargom gelsin detaylı incelicem pişman olmam inşallah
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    hocam tr için geçerli mi tarih net bir bilgim benimde yok açıkçası. yabancı forumlardan takip ediyordum ben de.

International Business Times UK
    Android 5.0 Lollipop Update Schedule Leaked for Samsung, Motorola and LG
    http://www.ibtimes.co.uk/android-5-0-lollipop-update-schedule-leaked-samsung-motorola-lg-1471197

şu kaynak üzerinden ulaşmıştım detaylarına.

• tab s'e güncelleme vermemesi skandal olur zaten. samsung öyle bir şey yapmaz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.5 için bu gün kendi renginde orjinal samsung kılıfını aldım. Satılan yerler arasında en ucuzu bu sanırım. Cidden çok kaliteli ve kullanışlı

• Filmlerdeki görüntüsü nasıl. Youtube ve normal içine film atıldığı zaman filmlerin kalitesi nasıl. Çözünürlük yüksek olduğundan Divx ler nasıl. 720P Ler nasıl.

• Arkadaşlar mrb, tab s 10,5 aldım. Netten flim izlerken samsung D serisi tv ye görüntü aktarma için hangi kabloya ihtiyacım var. servis 100.-tl bir kablo önerdi pahalı geldi.tv de ekran yansıtma özelliği yok. kafam baya bi karıştı bir sürü kablo önerildi.yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar 8.4 tablet için 2k videoyu nerden bulabilirim acaba?
  • http://www.kliksa.com/gunun-firsatlari

merhaba arkadaşlar bende bu tableti almayı düşünüyorum. KLİKSA da 949 tlye düşmüş aynı zamanda axess karta da 50 tl hediyesi var fakat forumda daha güzel rakamlar da gördüm. Şu anda vatan, teknosa, hepsiburada ve diğer tüm firmalarda fiyatı hemen hemen 1050 tl seviyelerinde. fiyat/ performans oranı sizce nedir?
  • Arkadaşlar kutudan kalem çıkıyor mu?
    Ve sizce bu tabletin en önemli eksikleri nedir?
  • Film seyrederken yansıma yapıyormu Mesela filmimi seyrediyoruz yoksa kendi yüzünüzümü

• quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

Arkadaşlar kutudan kalem çıkıyor mu?
    Ve sizce bu tabletin en önemli eksikleri nedir?

Kalem çıkmıyor sonradan kapasitif destekli kalemlerden alınabilir. Note serisi tabletlerin kalemleriyle çalışmıyor. Tablet çok güzel şahsen kullanmadım ancak ekranıyla öne çıkan bir seri. Samsung çok çabuk işlemci güncellemesi yaptı 2k ekran için 5420 yerine 5433 getirdi. Türkiye'ye gelecek mi? bilinmiyor. Daha önceki sayfalarda skorları paylaşmıştım oradan bakılabilir. Sonuç olarak güzel bir tablet eksiği yok anck ihtiyaçlar göz önüne alınmalı kaleme ihtiyaç varsa kendi stylus kalemini destekleyen modellere de bakılabilir. Ama ekran söz konusu olursa bu model çok güzel.

Samsung işlemci değişimine gittiyse vardır bunun bir nedeni. Model ismi değiştimi acaba. Yenisini beklemek daha mantıklı olur ozaman.

• Aslında merak ettiğim neden işlemciyi yeniledi. Ipad 3 çıktığında retina ekran kullandı ama baktılarki Ipad 2 Le aynı Performansı verdi hatta kötüydü bile. Acaba diyorumki Samsun'un bu modelindede işlemci 2k ekranda yetersiz mi kalıyor. Mesala lg G3 ekranından dolayı kasıyor diyenler var. Bu karşılaştırma verileriniz hangi sayfada bulamadım. Birde 2 tb hdd bağlanabilirmi buna. Ipad air le bunun Arasında kaldım.

• lord987 kullanıcısına yanıt
    hocam 2k olarak bi kaç video indirdim 4bin küsür çözünürlükte donmalar meydana geldi. ama zaten o tip video teknolojisinde geçip internet üzerinden o şekilde video izlemek biraz yıllar alacağından çokta gerekli değil.
    ben evimdeki bağlantı da 1080p video izlemede sorun yaşarken , bu teknoloji için bu cihazı aldım diyemem.

zaten 720 p - 1080p de çok güzel görüntü veriyor. ekran yansıma yapmamakta, Dizicu diye bi program var oradan istediğin bütün dizileri takip edebiliyorsun. görüntü kalitesi de gayet yeterli.

kullanım amacın film izlemekse genel olarak bence bunu tercih edebilirsin.
    2tb hdd bağlayamazsın bence. ben otg kablosu ile 250gb hdd denedim olmadı olmazda herhalde voltaj değerlerine göre zaten.
    onun dışında sd kart ile hafıza arttırmak güzel oluyor.
  • Arkadaşlar tab s 10.5 için güzel ekran kaydetme programı varmı bildiğiniz cihaz rootlu sırf bunun için root attım scr pro denedim renkler soluk yardım edermisiniz. Teşekkürler.

• arkadaşlar bu cihazın 32gb olanını nerden bulabilirim.hdd takma sorunuza gelince hdd ler NTFS formatında olduğu için cihaz görmez fat32 formatındaki bütün harici bellekleri görür NTFS için kernel değişikliği lazım
  • orjinal haliyle NTFS formatını hiçbir şekilde okumaz eğer farklı kernel denerseniz okur
  • Onu diyenlerin niyeti belli.Tab s'e vermeyecekte ne yapacak.En son çıkan tabletine android 5 verecek elbette...
  • Arkadaslar ekran kayit konusunda onerdiginiz program ? Cihaz rootlu

• N11 %10 indirimle 855 lira
    Samsung Türkiye garanti

Ne dersiniz alıyorum yarın

• SirJustice kullanıcısına yanıt
    Link rica edebilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.