|
Samsung Galaxy Tab S10 FE ve S10 FE+ geliyor: İşte beklenenler

-
-
İşlemcide ilk tercihmiş, lütufmuş gibi bu fiyata Exynos 1580'li bir tablet hazırlamışlar. Exynos 1580: 4×A720 ve 4×520 çekirdeklerinden oluşuyor. Üretim prosesi ve işlemcileri tercih edilmeyen bir marka, bari mevcut ürünleri arasından performanslı bir seçeneği sunarak denge oluşturmalıydı. Ürün gamının alt serisi bir işlemciyi bu yüksek fiyatlardan M3'lü iPad Air (600$) karşısına çıkarmanın mantığını anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 20 Mart 2025; 15:16:30 >
-
Gerçekten haklısınız Türkiye'de 23 bin TL ediyor rakipleri 16 bin 15 bin hatta 13 fiyatları varken tutmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkinci el satayım de, yarısını vermezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tab S9 FE'yi 10 bine aldım, 8 bine takasa verdim üst modele geçtim
Türkiye'de 15'e falan satılır. 500 Dolarlık Tab S9 FE'yi 11-12 bine sattılar.
Bu fiyatlar Türkiye için geçerli değil. Yurtdışında iPad Pro 11 inç ile aynı fiyattan Tab S9 satılıyordu. Türkiye'de iPad 10. Nesil ile aynı fiyattan sattılar. Tab S10 FE de 15 bin civarına satılır. Exynos 1580 gerçekten iyi bir işlemci, performans yeterli ve şarj açısından da çok verimli. Snapdragon 7s Gen 3'ten daha iyi bir işlemci. Ağır grafikli oyunlar ve video editleme gibi ağır işlemler dışında normal kullanımda A56'nın S serisi telefonlardan farkı kalmamış. OpenGL'den Vulcan API'ye geçen ve tamamen sıfırdan yazılan arayüzün de katkısı büyük. Şuanda OneUI, iOS 18'den daha stabil çalışıyor.
O zaman albenisi olur xiaomi pad 7 ye baktığımız da mükemmel ekran güçlü işlemci ve hızlı sarj ama güncelleme 2 yıl ve kelem yok ,honor pad v9 aynı şekilde güzel ekran hoparlör kalem ile birlikte 19 bin TL ye geliyor güncelleme iki yıl.ipad 11 a16 60hz ekran 20w hızlı sarj güçlü işlemci uzun süre yazılım garantisi kalem yok. Samsung un bu modeli orta seviye işlemci kalem dahil uzun güncelleme vadi ile alabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İşlemcide ilk tercihmiş, lütufmuş gibi bu fiyata Exynos 1580'li bir tablet hazırlamışlar. Exynos 1580: 4×A720 ve 4×520 çekirdeklerinden oluşuyor. Üretim prosesi ve işlemcileri tercih edilmeyen bir marka, bari mevcut ürünleri arasından performanslı bir seçeneği sunarak denge oluşturmalıydı. Ürün gamının alt serisi bir işlemciyi bu yüksek fiyatlardan M3'lü iPad Air (600$) karşısına çıkarmanın mantığını anlamıyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X