Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10 FE ve S10 FE+ geliyor: İşte beklenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab S10 FE ve S10 FE+ geliyor: İşte beklenenler
    Geçtiğimi Eylül ayında Samsung, merakla beklenen Galaxy Tab S10, Galaxy Tab S10+ ve Galaxy Tab S10 Ultra'yı tanıtmıştı. Bunun hemen ardından ise uygun fiyatlı Galaxy Tab S10 FE ve FE+ modeline dair çeşitli söylentiler duymaya başladık. Son olarak Galaxy Tab S10 FE s10 FE+'nin tüm özellikleri belli oldu.

Galaxy Tab S10 FE ve Tab S10 FE+ özellikleri netleşti

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy S10 FE ve S10 FE+, temel modellerde karşımıza çıkan OLED'e kıyasla LCD panele sahip olacak. Bu noktada Galaxy Tab S10 FE'nin 10,9 inç boyutlarında 2304 x 1440 piksel çözünürlük,  Galaxy Tab S10+'ın ise, 12,4 inç ve 2880 x 1800 çözünürlük sunacağı belirtiliyor. Ayrıca her iki model de S Pen girişine destek sunacak.

Samsung Galaxy Tab S10 FE ve S10 FE+ geliyor: İşte beklenenler
    Yonga seti bölümünde ise her iki tablete Exynos 1580 platformu eşlik edecek. Snapdragon işlemcilerin ise planda olmadığı söyleniyor. Bu konfigürasyonda ise 8/12 GB RAM ve 128/256 GB RAM ve depolama seçenekleri bulunacak. Ayrıca tüm modellerde 1 TB'a kadar mikro SD yuvası ve IP68 sertifikası bulunacağını belirtelim.

Son olarak Tab S10 FE'nin 8.000 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. FE+ ise daha büyük 10.090 mAh hücreye sahip olacak ve her iki tablette de 45W şarj sunulacak. Serinin bağlantı seçenekleri arasında ise 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 ve NFC yer alıyor. 

Ayrıca Bkz.Samsung One UI 7 güncellemesi her telefona aynı özellikleri sunmayacak!

Tabletlerin çıkış tarihi ise henüz netleşmedi ancak Tab S10 FE'nin 579 euro, Tab S10 FE+'ın ise 749 euro başlangıç fiyatına sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca bu fiyatlandırmanın yalnızca Wi-Fi sürümleri için geçerli olduğunu belirtelim. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s10_fe_series_mega_leak-news-67028.php

• İşlemcide ilk tercihmiş, lütufmuş gibi bu fiyata Exynos 1580'li bir tablet hazırlamışlar. Exynos 1580: 4×A720 ve 4×520 çekirdeklerinden oluşuyor. Üretim prosesi ve işlemcileri tercih edilmeyen bir marka, bari mevcut ürünleri arasından performanslı bir seçeneği sunarak denge oluşturmalıydı. Ürün gamının alt serisi bir işlemciyi bu yüksek fiyatlardan M3'lü iPad Air (600$) karşısına çıkarmanın mantığını anlamıyorum.
  • İşlemcide ilk tercihmiş, lütufmuş gibi bu fiyata Exynos 1580'li bir tablet hazırlamışlar. Exynos 1580: 4×A720 ve 4×520 çekirdeklerinden oluşuyor. Üretim prosesi ve işlemcileri tercih edilmeyen bir marka, bari mevcut ürünleri arasından performanslı bir seçeneği sunarak denge oluşturmalıydı. Ürün gamının alt serisi bir işlemciyi bu yüksek fiyatlardan M3'lü iPad Air (600$) karşısına çıkarmanın mantığını anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 20 Mart 2025; 15:16:30 >
  • .V. . kullanıcısına yanıt
    Gerçekten haklısınız Türkiye'de 23 bin TL ediyor rakipleri 16 bin 15 bin hatta 13 fiyatları varken tutmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

İkinci el satayım de, yarısını vermezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Tab S9 FE'yi 10 bine aldım, 8 bine takasa verdim üst modele geçtim 

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Türkiye'de 15'e falan satılır. 500 Dolarlık Tab S9 FE'yi 11-12 bine sattılar.

• .V. . kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlar Türkiye için geçerli değil. Yurtdışında iPad Pro 11 inç ile aynı fiyattan Tab S9 satılıyordu. Türkiye'de iPad 10. Nesil ile aynı fiyattan sattılar. Tab S10 FE de 15 bin civarına satılır. Exynos 1580 gerçekten iyi bir işlemci, performans yeterli ve şarj açısından da çok verimli. Snapdragon 7s Gen 3'ten daha iyi bir işlemci. Ağır grafikli oyunlar ve video editleme gibi ağır işlemler dışında normal kullanımda A56'nın S serisi telefonlardan farkı kalmamış. OpenGL'den Vulcan API'ye geçen ve tamamen sıfırdan yazılan arayüzün de katkısı büyük. Şuanda OneUI, iOS 18'den daha stabil çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    O zaman albenisi olur xiaomi pad 7 ye baktığımız da mükemmel ekran güçlü işlemci ve hızlı sarj ama güncelleme 2 yıl ve kelem yok ,honor pad v9 aynı şekilde güzel ekran hoparlör kalem ile birlikte 19 bin TL ye geliyor güncelleme iki yıl.ipad 11 a16 60hz ekran 20w hızlı sarj güçlü işlemci uzun süre yazılım garantisi kalem yok. Samsung un bu modeli orta seviye işlemci kalem dahil uzun güncelleme vadi ile alabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.