Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor
    Samsung, yakın tarihli Unpacked 2024 etkinliğinde Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 ve çok daha fazlasını tanıttı. Ancak bir süredir beklenen Galaxy Tab S10 serisinin pas geçildiğini gördük. Şimdi bu bekleyiş sürerken, tüm Galaxy Tab S10 serisinde radikal bir karar değişikliği ile karşılaşabiliriz. 

Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor

Kaçıranlar için daha önce Galaxy Tab S10 serisindeki bir modelin MediaTek Dimensity işlemciden güç alacağına yönelik söylentiler ortaya çıkmıştı. Hatta bu model, Dimensity 9300+ ile Geekbench veritabanında görülmüş ve Galaxy Tab S10+ olduğu iddia edilmişti. Şimdi son raporlar, bu değişikliğin tüm modellerde geçerli olacağını gösteriyor.

Geçtiğimiz saatlerde Ice Universe, Samsung Galaxy Tab S10 serisinin Ekim 2024'te piyasaya çıkacağını tüm modellerin Dimensity 9300+ platformundan güç alacağını duyurdu. Bilmeyenler için Dimensity 9300+, MediaTek'in halihazırdaki en güçlü platformu konumunda ve Snapdragon 8 Gen 3'e rakip olarak piyasaya çıktı. 

Söz konusu sızıntı henüz doğrulanmış değil. Ancak bu kararın nedeni üst düzey Qualcomm işlemcilerinin artan maliyeti olabilir. Bu da Samsung için daha rekabetçi fiyatlandırma ve maliyet önlemi anlamına geliyor.

Galaxy Tab S10 serisi neler sunacak?

Son söylentilere göre Galaxy Tab S10 serisi yalnızca Plus ve Ultra modelleriyle gelebilir. Samsung'un S serisi amiral gemisi tabletlerinin son iki nesli üç modda gelmişti. Ancak şirketin bu yıl Tab S10 serisiyle çift varyantlı bir ürün yelpazesine geri döneceği söyleniyor. Tabletin tıpkı Galaxy Tab S9 Ultra gibi 14,6 inçlik bir ekran ve ince bir bel çizgisine sahip olması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Samsung dünyanın en ince katlanabilir telefonunu geliştiriyor

Galaxy Tab S10 Plus varyantına gelince, daha küçük 12,4 inçlik bir ekranla sunulabilir. Yeni tabletler hakkında daha fazla ayrıntının yakında ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/07/19/samsung-galaxy-tab-s10-series-mediatek-dimensity-9300-plus/

• Galaxy Tab S9 ultra sahiplerini ilgilendirmeyen haber. s9 ultra sahipleri s15 kadar kafası rahat olsun :D

• dijitalcoach kullanıcısına yanıt

niye ilgilendirsin ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Gen 4 beklerken hayal kirikligi ... 8 Gen 3 emin olun suan fiyatlari ciddi dustu ... Derdi ac gozluluk olsa gerek .

Oryon lu Android tabletler Samsung tarafindan gorecektik hayal oldu !

8 Gen 4 ile boy olcusemez! ...

IPS panelli beklerdim ama hayal oldu . Ekranlarinda kasitli polarize kullanilmiyor gorus acisi kasitli dusuruluyor soluyor gibi oluyor halbuki polarize ile cozuldu neredeyse 10 yil oldu ... Bir umut IPS / LTPS beklerdim. IGZO beklerdim :) ... Mini LED beklerdim ... Hepsi hikaye! ...

Eskimis Dinamik AMOLED 2x yillardir ayni isimle sunuyor ... Parlakligi artiriyor sadece ama ne bedel karsiliginda?!

Tab S10 serisi Snapdragon 8 Gen 4 ile gelmezse veya eskileriyle gelirse olu dogmustur ...

X-Elite ARM64 denen 64 bit ARM tabanli Windows 11 daha ideal hem NTFS destegi okuma yazma vs hepsi var ...

• Büyük hata olur. Tab Ultra bakan kişi işlemciyi iyi araştırır. Apple yarar bu hamle

• Mediatek islemciye laf atan smapdragon fanboylari mediatek her zaman verimli güçlü işlemcilerdir snapdragonun zamanında sorunu varken mediatekin şu 7 yıldır sorunu yok 2 sene önce snapdragon sorunluydu

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Siz hiç amoled görmediniz heralde ips ekranın amoled yerine seçilemesinin mantıklı bir açıklaması yok. Polarize yok demişsin de samsung polarize filtreyi gözlükle telefonu net görelim diye çapraz yerleştirmiş, polarize gözlükle bakarken dikey veya yatay ekran kararmazken çapraz kararıyor.

TEKNOYUNyoutube
    DYNAMİC AMOLED vs IPS PANEL - FARK ÇOK!
    https://www.youtube.com/watch?si=JD318B8Mwg9RsXCF&v=jKhxFygaxt0&feature=youtu.be
    ikisi arasındaki farka buradan bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Forumda bana pek denk gelmemişsiniz özellikle yıllar boyunca ...

AMOLED/OLED malum organik kullandıkça yıpranıyor. Eşit orantılı yıpranırsa ruhun duymaz solgunmuş filan başkası vey aynı cihazın yeni kutusundan çıkartılmışını yan yana bakınca anca idrak edilebilir ..

Polarize kullanmadığını bunu kasıtlı olarak yaptığını da beyan ederken bizzat satın aldığım Samsung tabletten tespit ettim. Hatta ufak modellisi de var onda da aynı durum !

Neden aldımı da özellile belirteyim de bile bile aldım filan denilmesin! Belgeler malum beyaz zemindedir ve fontlar da yani yazılar her zaman AMOLED/OLED keskinlik kaybı verir malum Pentile teknolojisi halen devam ediyor. Bir ara Galaxy S2 RGB AMOLED vardı bir de Tab 7.7 de bunlar harici berbat özellikle tabletlerde filan bariz keskinlik kaybı hissediliyor özellikle metinlerde.

Satın aldığım seri Galaxy Tab S9 FE+ ve ufak ekranlısına da baktım ikisi de aynı ! Hatam bizzat bakmadan almaktı! Bu cihaz üstelik yeni de degil geçen yıl satışa çıkmış .... Belgeler için güncel ama AMOLED olmayan birşey S-Pen de olsun dedim ... Güncel olmayan Tab S8 en ufak olanı da aynı ekran LTPS tıpkı Tab S9 FE ve Plus modeli ( Fun Edition ) .

Polarize kullanımında amaç güneş gözlüğüne karşı filan değildir :) . Polarize çözümü ilkin Apple kendi LCD ekranları için kullandı. Sonra da tüm firmalar ! Polarize kullanılmasıyla görüş açısı farklı açılardan bakınca beyaz buğulanma solma olayına engel olunmasıdır ! İşte bu rezalet yıllardır inatla Samsung kullanmıyor!

İnanmazsan da git bir Teknoloji Zincir Mağazasına veya Samsung Mağazalarına Galaxy Tab S9 FE ( Fun Edition ) veya + ( Plus ) lısı ikisinden birinin teşhirinden bakın. Farklı açılarda bakınca polarize kullanılmadığı anlaşılacaktır ...

Görsellerde canlı güzel siyahları da siyah göstermesi Polarize filtre kullanılması. Filtre yi çaprak şekilde eliyle koymuş ekrana :

Bal kaşığın başının etrafında 45 derece açıyla elle yerleştirilmiş filtre ...

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor

Aynı polarize filtre görselde kadının bulunduğu alana denk geliyor. Ne kadar da bariz üstün hissettiriyor.

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyorreddit
    From the Monitors community on Reddit: 45 degree linear poliarizer film slap onto IPS screen experiment to increase black level
    https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/w82nqo/45_degree_linear_poliarizer_film_slap_onto_ips

Geniş Açı Polarize kullanılmadığında bahsettiğim solmalar ek olarak kontrastı ciddi düşürtmektedir. Böylece AMOLED ile aklı sıra yarışmasın deniliyor. Sonsuz kontrast diye bir şey de yoktur sırf tanım gereği öyle değildir. Gerçek kontrast gri den griye ölçülür. Siyah tan siyaha ölçmek saçmalık olduğunu ilk çıkan AMOLED ekran da sonsuz kontrastlı ama kalitesi de bugün hiç kutusundan açılmamış ilk defa bile açılsa rezalet kötüdür :) ...

KISACASI SAMSUNG ÇAKALLIK YAPIYOR. Bu teknoloji çözüm yıllardır var ! Bu çözüm öyle premium LCD ler için de değildir artık en dandik LCD telefonlarda tabletlerde bile kullanılıyor çok eski bir çözüm ve SAMSUNG KASITLI KULLANMIYOR!

Super-Wide-Viewing-Angle Polarizer

https://www.researchgate.net/publication/244578830_Improvement_of_Viewing_Angle_Properties_of_IPS-Mode_LCD_by_using_Super-Wide-Viewing-Angle_Polarizer

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyorwww.panadisplay.com
    Do You Know The Classification Of Polarizers - Technical Information - News - PANASYS
    https://www.panadisplay.com/news/do-you-know-the-classification-of-polarizers-62845424.html

Ek olarak, Samsung telefon ve tabletlerinde inatla 8 bit kullanıyor rakipleri mobilde 10 bit hatta 12 bit üst ve orta seviye cihazlarına milyar renk olarak sunmaktadır.

Black Crush, Color Banding sorunlarıyla yıllardır cebelleşiyoruz! Neden alıyorsun dersin : Türkiye'de Garantili amiral ve S-Pen gibi özellikler ile mecburen alıyordum ... Artık değişecek :) ...

Artı yanları reklamlarıyla bahsediliyor dillendirmeye filan gerek yok önemli olan bahsedilmeyenleri bilme hakkımız tüketici hakkı babınca .

Adam yazdığına pişman oldu Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyor 

İlk olarak ips ekranda polarize kullanmıyor demişsiniz ben yanlış anlamışım bendeki amoled ve polarize filtresi var ve bunu belirttim. Sizin yaptığınız samsung ips eleştirisiymiş

Videoda filtrenin ekranı nasıl değiştirdiği net biçimde gözüküyor ancak bu filtre olsa dahi ips bir ekranın amoled yanında üstünlüğünü göstermiyor.

İlk önce cevap olarak üretim maliyet ve çıkış yıllarını araştırdım.ips 28, süper amoled 14 yaşında hatta ips atası lcd 56, süper amoled atası oled 37 yaşındaymış. Üretim maliyeti vb açıklama yapacaktım. Sonra dedim bunlar farazi şeyler elle tutulur birşey lazım elimde en iyi ips ekran matepad 11 2023 var. Tab s9 ile aynı ekran boyutu aynı çözünürlüğe sahipler. Piksel yoğunluğunda matepad 11 tab s9 u geçmiş(aynı klasmanda demeyin amolede laf söylerken galaxy s2 yi kullandınız 2011). İkisinde de brave tarayıcıdan 4k ayarda en parlak ekranda aynı videoyu açtım. Hocam neden ips ekran istediğinizi hiç anlayamadım. Renk, canlılık ,kalite o bal videosu ayrıca beni mest etti. (Saçma bir şekilde video çektim ama videoyu izlerken ips yada amoled ekranla izleneceği için çok saçma geldi atmadım)

Her türlü oled ekran ips karşısında bariz üstün 2 istisna var biri beyazlar ki sizde bu noktaya değinmişsiniz diğeri üretim maliyeti.

Yıllar sonra oled de ekran sorunu oluyor demişsiniz en uzun süre kullandığım telefon lg g2 7 yıl kullandım. Onda bile 2 kez ekran değişti. İps ekran burn in oldu servise, diğeri ekran kırıldı. Yani ekran telefonda tablette uzun süre kullanılmıyor. 2-3 yılda bir telefon değiştiriyoruz zaten.

Son olarak bakış açısı demişsiniz telefonu dik tuttuğunuzda en yamuk açı desen 10 de (Tam bunu yazarken tablet bacağımda yatıyordum bakış açısına bakayım dedim ekrana 28 dereceden bakıyorum) recedir yani bakış açısı tablette renkleri ne kadar bozabilir ki.

• dimensity e şans vermek güzel fikir bunu hak ediyor olabilir ama ultraya koymazsın şak diye, liteye koyarsın baktın oturdu, plus derken yol çizilir zaten, ilginç

Derinleştirelim:

AMOLED/OLED lerde PMW olayı kesin vardır. LCD türevlerinde de vardır ama olmayanı da var.

Beyaz ların tam beyaz olmayısı AMOLED /OLED olmasıyla değildir alt piksel RGB gerine RGGB gibi eşit alt ana renk pikselleri kullanılmaması yani pentile ekran deniliyor ondan beyaz değildir. En temiz beyaz dediğim gibi Galaxy S2 de RGB AMOLED deniliyor :) ... Bir de tabletisi var 7.7 inch lik tablet . Başka da hiç çıkartılmalı mobil cihazlarında .

Pentile şuan en yaygınıdır mobilde ve bir diğer dezavantajı da efektif piksel 3 yerine 2 birim alan sunuyor yani kabaca 300 birim alan piksel esasında 200 birim alan piksel sunuyor ! Komşulardan altpksel renkleri alarak bunu elde ediyor ve uzun ömürlü oluyorlar ama kalite kaybı da artıyor .

Aynı geniş açıları IPS panellerde de elde edilebiliyor özellikle polarize kullanılmışsa ... Samsung kullanmıyor işte inatla ... ALGI oluşturmak için AMOLED iyidir mobilde diye ...

Mini LED lerde bölgesel aydınlatma sayısı da artarsa siyah zemin üzerindeki beyaz nesnelerde halo efekti filan en aza indirgeniyor. Esasında gelecek Micro LED lerde ... Şuan Mini LED ler var. Dehşet üstün genele bakarsak! Dayanıklılık en başta ...

Micro LED mobil hali beklenmeli .... TV devasa büyükleri de vardır ticari sürümlere birkaç yıldır geçildi ..

AMOLED lerde dediğim gibi fark etmemeniz sorun yoktur manasına gelmez! Black Crush Smearing Color Banding bunlar mevcut 8 bit olan AMOLED lerde yaygındır.

Samsung yıllardır Dinamikl AMOLED 2X ile sadece parlaklık artırıyor! Esaslı bir yenilik te yok....

Apple Samsung tan OLED ( AMOLED ) çift katmanlı OLED yaptırdı bunu Pixel Fold Flip 6 da akıllı saatlerde görmek isterdim ...

TANDEM OLED

" Dünyanın En Gelişmiş Ekranı Apple

Yeni iPad Pro, daha da mükemmel bir görsel bir deneyim sağlayan, dünyanın en gelişmiş ekranı Ultra Retina XDR ile sunuluyor. Ultra Retina XDR ekranda, iki adet OLED panelinin ışığını bir araya getirerek olağanüstü bir tam ekran parlaklığı sağlayan çift katmanlı OLED teknolojisi kullanılıyor. Yeni iPad Pro, SDR ve HDR içerikler için 1000 nit tam ekran parlaklığı ve yalnızca HDR içerikler için maksimum 1600 nit parlaklığı destekliyor. Benzerleri arasında bu kadar yüksek bir dinamik aralık sunan tek aygıt. Çift katmanlı OLED teknolojisi her bir pikselin rengini ve parlaklığını milisaniyeden daha kısa sürelerde kontrol edebiliyor ve böylece XDR netliğini daha da ileri seviyeye taşıyor. Fotoğraf ve videolardaki parlak alanlar çok daha parlak, gölgede ve loş ışıkta kalan alanlar ise şimdiye dek hiçbir iPad’de olmadığı kadar ayrıntılı görünüyor. Üstelik hareket halindeki içerikler için daha fazla tepki hızı sunuyor. Renk yönetimli yapılan ileri seviye iş akışlarında veya zorlu ışık koşullarına sahip ortamlarda çalışan profesyonel kullanıcılar için iPad Pro’da ilk kez nano-texture cam seçeneğini sunuyor.1 Nanometre ölçeğinde hassas bir şekilde işlenen nano‑texture cam, ortam ışığını dağıtarak parlamanın daha da azalmasını sağlıyor, görüntü kalitesini ve kontrastı koruyor. Çığır açıcı çift katmanlı OLED teknolojisi, sıra dışı parlaklık, inanılmaz hassas kontrast, parlak renkler ve nano-texture cam seçeneğiyle sunulan Ultra Retina XDR, iPad Pro kullanıcılarına benzersiz bir görüntüleme deneyimi yaşatan, dünyanın en gelişmiş ekranı. "

Samsung tek piksel ufak bir alandaki peak parlaklığı onu da özel ayarlarla kısa süreli sunuyor. Sürekli manuel en yüksek çözünürlüklerde SAmsung mobil cihazları halen vasat! Netflix neden karanlık parlaklığı neden kısıtlı ve sabit ?

Tandem OLED li Windows 11 li PC ler de var şuan ... Dell bunlardan ilk fark ettiğim ..

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde karar değişikliği: Snapdragon işlemciler rafa kalkıyorxda
    Dell XPS 13 (2024) review: Tandem OLED isn't just for Apple
    https://www.xda-developers.com/dell-xps-13-2024-review

Samsung ne yapıyor ?

Ekranda hiçbirşey ...

İşlemcisinde de MediaTEK tercih edecek . Bunlar Tab S10 serisinde özensizliğin emaraleridir ... Tasarımı da aynı olur ... Ekranı da aynı ! ...

Öncelikle ekranlar ile ilgili sizin kadar bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum. Size yazdığım cevaptan sonra ekran teknolojilerini araştırmaya başladım. Ve micro led geleceğin teknolojisi yorumunuza katılıyorum.
    Samsung da lg de sadece 2023 te tamamen önceki versiyonundan farklı yeni bir oled sistemi geliştirmiş ve son yıllarda her birkaç yılda sürekli güncellenmişler. Yani bırakın geleceği bir ay sonrasını bilemiyoruz.

'Samsung Display, 2026 yılına kadar OLED panellerin üretim kapasitesini artırmak için 31 milyar dolarlık bir yatırım planlıyor.' Bu sadece
    Googlea samsung ekran yatırımı yazınca ilk çıkan haber. Hocam adamlar bu parayı neden harcıyor karşılığını almak için, bu parayla ben 31 yıl aynı kaliteyi sunan bir ekran geliştirebileceklerini düşünüyorum peki bu kimin yararına olur. Müşterinin yararına olan birşeyi yapmak şirkete ne kadar kazanç sağlar. Her seferinde gelişip kusur bırakmaları lazım ki yeni ürün satsın.

Tab s10 ucuz ve kötü bir şekilde sunup s11 e hazırlık yapıyor olabilirler.
    Lg g2 kullandığımı belirmiştim herşeyiyle efsaneydi çıktığı yıla göre ekran gövde oranı olsun işlemcisi olsun, aynı yıl çıkan galaxy s4 snapdragon 600 ile çıktı g2 sd 800 , sonra lg g3 çıktı aynı işlemci nin oc li hali ile çıktı. G3 bence tasarım olarak g2nin yanına yaklaşamazdı. Yani her yıl firmalar efsane devrim yapmıyorlar. Birkaç yıl aynı teknolojiyi sömürüp üste geçiyorlar.

Son olarak skorlara baktığımızda mediatek işlemci tüm testlerde sd 8 gen 3 ile aynı hatta burun farkı ile önde yorumlarda enerji verimliliğinde sdyi geçiyor diyorlar. Samsung günü kurtarmaya çalışmış. Suç birazda mediatek şirketinde sudan ucuz taş gibi(bildiğimiz kaya yani) işlemci üretmese marka bu kadar kötü anılmazdı. Ben exynos yerine dimensity işlemcileri tercih ederim.

Samsung TV lerdeki gelişmeleri mobilde de görsek! 8 bit nedir ya !..

Apple yatırım yapmadan da çift katmanlı kullanayım dedi ... Bunu Samsung niye düşünemedi ?! Apple yaptı aylar öncesinden lansmanımdan önce emin olun Samsung da biliyordu LG de ... Samsung bari Apple dan araklasa daha önce de yaptı AMOLED ekranlarında üstelik... Yani kuru kuru milyarları yatırmak ta yetmiyor neticeye bakılır özellikle mobilde ...

Oryon lu 8 Gen 4 dramatik performanslı olacaktır Samsung bu fırsatı kaçırıyor...

Galaxy S4 Türkiye de Exynos lu çıkmıştı Avrupa ve Amerika Snapdragonluydu hatta yazılımla Google Phone Edition a da geçilebiliyordu sorunsuzca ...

Skorlar kullanılan cihazların fiziksel tasarımı içtasarımı ısı tahliyesi ısı yalıtımı soğutması nasıldırla ilintiliidir. Yani skorlar özellikle çıkmamış işlemcilerdeki referans cihazlar her zaman olgunlaşmamış veya yazılımı sorunlu da olabilir ...

Kötünün iyisi Dimensity olamaz ... Kapalı bir sistem Samsung a driver binary leri güncellemesi de zor olacaktır özellikle Android sürüm güncellemelerinde.

Anlık deneyimlere değil zamana bağlı kullanımlarda neleri sunuyor artıları eksileri tartılır ama eminim ki bir Oryon lu 8 Gen 4 gibi kesinliikle olamayacaktır.

• 40dk’da hacklenen telefonlar üreten Samsung için bu kadar uzun tartışmalara gerek yok.

Apple Amerikada 5 yıl içinde 430 milyar dolar yatırım sözü vermiş hocam, iki ekranı üst üste koyayım bak ne kadar iyi oldu ile bu işler olmaz, arkada büyük arge ve yatırımlar var ve geleceği hangi alanda görüyorlarsa o alana yöneliyorlar.

Hocam 8 biti 10 bite çıkarmak diyorsunuz da 8 bit her rengin 256 tonu göstermesi yani 256x256x256, 10 bit her pikselin 1024 renk tonunu göstermesi yani 1024x1024x1024 şeklinde oluyormuş. Şimdi üretim maliyetini düşünürsek her piksel en az 4 kat renk gösterecek en iyi ihtimalle 2 kat daha pahalı bir üretim(chat gpt 8 bit panel için 100-200, 10 bit panel için200-400 dolar maaliyet diyor arge hariç.) maliyeti demek samsung ips paneli giriş orta segmentte 1263627431 farklı model için üretiyor maaliyet olarak bile şirketi anlayabilirsiniz.

Demiyorum ki şirket haklı yada tepki göstermeyelim ben aslında sizin tarafınızdayım. Tab s10 tam bir fiyasko olacak ve bence stok eritmek için çok cazip kampanyalar yapılacak. Sadece bu konularda bilgilenmek için biraz ters yaptım. Açıklayıcı cevaplarınız için teşekkür ederim.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Tartışma demeyelim hararetli bilgi paylaşımı diyelim

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

@mystiery_

Brute Force ile kırılmış. Güçlü sistemlerle bu yapılır ... Şifre basitse kısa sürüyor... Zaten devasa şifre veritabanı da son yıllarda sızdırıldı . Belli ki bunları da kullanmışlardır... En kötü ihtimalle olası kelimeleri kendileri oluşturmuşlardır çok öncesinden kendi kaynaklarıylan da kırmış olabilirler ...

Aynı testi zor uzun şifrelerde de bir denensin bakalım :) ...

Böyle güçlü sistemler için önce telefonunu birileri ele geçirmeli ve sen de şikayette bulunmaman gerekir...

Rakipleri orta seviyelere bile 10 bit hatta 12 bit sunuyorsa Samsung ta pekala sunabilir ..

Bu paneller artık LCD lerde bile var... PC lerde laptoplarda bile var ...

Samsung TV lerinde filan var ama nedense mobilde yok :) ... Tesadüfe bakın ... Sebep belli ...

Maliyet öyle hesaplanmıyor :) ...

12 bit panel kullansa mis gibi görsel kalitesi artacak ... Ama nerdeee .... !

iPhone’da kaba kuvvet saldırısı işe yaramıyor. Android’in sıkıntısı bu maalesef. iPhone’da şifreyi yanlış girince bir kaç defa; önce 1dk bekletir sonra 5dk, 15dk, 1 saat vb katlanır diğer şifreleri deneme süresi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.