< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (71. sayfa)
-
-
Yeni güncelleme gelmiş. RAM kullanımı baya iyileşmiş gibi geldi bana. Hiçbir zaman 1.7/4.0 GB oranını görmemiştim.
-
cihazı recovery moda alıp wipe cache yapın.
recovery moda şöyle oluyodu
kabloyu bilgisayara bağla, cihazını kapat,
kablonun diğer ucunu cihaza bağlarken telefonda güç ve ses açma tuşuna aynı anda bas, recovey ekranı gelir.
wipe cache yap.
Cihaz açılmayı becerirsen yüklediğin son programlardan biri arıza sebebi olduğu için o programı kaldırmaya çalış.
Olmazsa recovery ekrana ulaşabiliyorsanız factory reset atın (bilgileriniz silinir ama belki foto müzik, video kurtulan olabilir)
-
tabletten bir video izlerken sık sık kendi kendine sesi kapatmaya basladi, ses tusuna bir kere basinca tekrar eski ayarli sesten acilip devam ediyor, neden olabilir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Samsung telefonları sorunsuzca tablete bağlaya biliyor muyuz? Samsung Flow özelliği çalışıyor mu..? gelen çağrılara tabletten cevap verebilme özelliği var mı..? Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen çağrı cevaplama özelliği var sorunsuz çalışıyor mesajlar da geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tesekkürler.. telefona gelen çağrıyı tabletten cevsplıyoruz drğil mi..? birde tablet ve telefon arasındaki bağlantı basıl sağlanıyor..? Bluetooth.. Wifi.. vs..?
Evet tabletten cevaplanıyor. Çok net bilmemekle birlikte Aynı wifi ağına bağlanmak gerekiyor. Benim tablette bluetoot kapalı ,bağlandığına göre bluetoot değilidr diye düşünüyorum
Emin değilim ama büyük ihtimalle ikisini de kullanabiliyor. Çünkü ayarlarda tablete bağlanmak için sadece WiFi kullan seçeneği var.
Telefonun da desteklemesi gerekiyor hangi samsung telefonu kullaniyorsunuz?
Sanırım tablet piyasası uzaktan eğitim yerine yüz yüze eğitime tekrar geçilmesiyle birlikte yeniden düşüşe geçti. Emektar S6 litem ile haşır neşir olduğum zamanlar da bitti. Kendisini aklıma gelince elime alır oldum. Forum da zaten epey durgunlaşmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim one ui 4 ne alemde. Ne zaman çıkacağı belli mi
Bu ayın sonuna doğru yada en geç mayısta geliyor.
Bu alacağı son versiyon güncellemesi olacak dimi?
Bundan sonra sadece güvenlik güncellemeleri verecekler
Android 13 ü de alması lazım
Üstteki arkadaşımızın da belirttiği gibi android 13 ü de vermeleri gerekiyor.
Teşekkürler
Dosya Gönderimi
evde wifi interneti olup bilgisayarı ve android cep teli arasında ortalama 2.5 mbit ile dosya gönderimi yapmak isteyenlere tavsiyem x-plore programı ama 4.24.35 versiyondan başka yüklemesinler. Stabil değil.
x-plore programını açıp, lan-aygıt ekle-ara dan bilgisayarı bulup (önceden paylaşıma açtığın klasör olması lazım) örneğin apk, video vs. kopyalama yapabilirsin.
-
Tüm kameralı android cihazlar için bulduğum en iyi "ayna" programı ayna plus ya da mirror plus programının 3.9.0 versiyonu. Bundan versiyondan başka eski-yeni kullanmayın. En karanlıkta bile ekranını, foto özelliğini ve ekran ışık çerçevesini daha iyi kullanan program yok.
-
arkadaşlar aşağıdaki linkteki kılıfın indigo (lacivert) renginin hiç kullanılmamış olanı elimde mevcut. Dileyen özelden yazabilir.
aliexpress.com247.24TRY 31% OFF|Tablet durumda Galaxy Tab S6 Lite 2020, ultra ince akıllı Folio Shell kapak manyetik emme kılıf Galaxy Tab S6 Lite 10.4|Tablets & e-Books Case| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001116643793.html?gatewayAdapt=glo2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef3d12pqNhK5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X