Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.668
Cevap
63
Favori
132.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam memnun degilsen guvenlik guncellemesi hala destekliyor android 11 e donebilirsin

• Her WWDC etkinliğinde iPad sırf 32GB ve delamine diye iPad almadığına pişman oluyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Odin üzerinden mi yapılıyor? Sizin cihazda var mi takılma filan? Geçtiniz mi 12 ye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evet odin üzerinden. 12'ye geçtim smartview üzerinden tableti 2. Ekran olarak kullanıyordum çok lag olmaya başladı. 11'e geri döndüm ama düzelmedi. Çok aktif kullanmıyorum ama sıkıntı göremedim 12'de. Belki odin ile temiz bir kurulumla sıkıntı olmaz.

Tablette sorun yok gayet iyi çalışıyor ama kasmaya başladı. Ram plusta işe yaramadi sanırım.

• Arkadaşlar, Tab S6 Lite (2022)’nin Türkiye’ye geliş tarihi belli mi?

Samsung’a mail attım cevap alamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

Dışarıda tam güneşli günde okunabilirliği gayet iyi ancak çok yansıma yapıyor.

• YouTube hesabıma giriş yapamıyorum.

• Güncelleme geldi

• Farkı anlayabildin mi?

• scientia kullanıcısına yanıt
    Benim tek anladığım guncellemden sonra yt müzik uygulamasinin aşırı kastığı ama dex modundaki bluetooth ile bağlantı kurdugunda uygulamayi yeniden baslatmasi sorununu cozmusler galiba.

• Benim ekran ghost screen oldu, servis ekran değişimi sağlıyor mu? Bekleyince geçiyor ama ileride kalıcı olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 15 Haziran 2022; 19:52:24 >

Ekran değişiyor hocam. Benim tabletin ekranında çözdüğüm sorular kalmıştı. 🤣🤣 Servise gönderdim ekranı değiştirdiler ücretsiz. Hatta Spen ucum aşındı dedim, adamlar yeni spen gönderdi. Sağ olsunlar.

• Bluetooth baglantisi yaparken sayfa yeniliyor 12 guncellemesinden sonra oldu bu yaşayan varmi aynı sorunu yoksa cihazı garantiye göndereceğim bt mausede aşırı gecikme de var zaten

• https://github.com/Genymobile/scrcpy

Şu programı kesin deneyin. Toplantılarda özel derslerde çok işe yarıyor. Ücretsiz ve open source ekran paylaşımı uygulaması. Reklam yok. Takılma donma olmuyor ve çok hızlı çalışıyor. Tablete de bir şey yüklemenize gerek yok.

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 13 Temmuz 2022; 7:14:40 >

• Ekran çizgilendi görüntü gitti ve geri gelmedi bu sorunu yaşayan var mı aranızda tablet daha hiç düşmedi. İç ekranda dış ekranda kırık yok garanti kapsar mı acaba ?

• Özgürkan911 kullanıcısına yanıt

günde 10 güncelleme geliyor.SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

• scientia kullanıcısına yanıt

kılıf alsanız iyi olur düşer falan

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Kılıfı var ama genelde masaya koyduğum zaman kullanıyorum. Elimdeyken çıkartıyorum. Diğer türlü baya kalın oluyor ve okuma keyfi kayboluyor.

• merhaba arkadaşlar kızım için bu tabletten dün akşam aldım.kurulum da yada güncellemede filan yapmam gereken bişeyler var mı.tşk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.