Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.668
Cevap
63
Favori
131.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet memnun bizimkide roblox oynuyor.kalemi falan gayet iyi.fazlasıyla iş görür.ben 3950 liraya almıştım trendyoldan 6 taksit ama fiyatı biraz artmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, iyi fiyata almışsınız. Güzel günlerde kullansın kızınız, esenlikler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    tşk ederim sizde güzel günlerde kullanın.

• Konunun tamamını okudum, bu tableti almak istiyorum ama bir de bunun 2022 sürümü varmış. Acaba yakın zamanda gelir mi ülkemize, hiçbir yerde bilgi bulamadım. Samsung'a e-posta yoluyla soranlar da bu konuda cevap alamamış.

İşlemci farkı ve daha güncel bir cihaz için beklemeye değer mi bilemedim.

Aciliyetine bağlı. Biraz daha beklerim diyorsan o cihaz daha iyi gibi.

• scientia kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Acelemiz yok, biraz daha beklemeye değer sanırım.

hocam fiyatı çok artmış bir ay önce 3950 aldığım tablet 4988 lira olmuş hepsiburada da

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

İşte öyle olduğunu bilince de alası gelmiyor insanın. Maalesef çok saçma bir dönemden geçiyoruz.

Mesela Samsung A52S almaya niyetlendim, fiyatı 9 bin liraydı ben baktığımda ama bir ay öncesinde 7 bin lira olduğunu görünce soğudum telefondan ve almadım.

• Sonunda biz de tabletimizi aldık. Mağazalarda ve tekno marketlerde bulamadım, ben de N11 Samsung mağazasından 4999 liraya mavi rengini sipariş ettim. İlginçtir, bir gün sonra mavi rengin fiyatı 5499 lira oldu.

Kurulumu ve güncellemeleri yaptım. Biraz YouTube izleyip müzik dinledim. İlk izlenimlerim gayet olumlu.

Tabletin bataryası 15 Watt şarjı destekliyor ama kutudan çıkan şarj adaptörü 15 Wattlık değil diye aklımda kalmış. 25 Wattlık Samsung telefon adaptörüyle şarj etsem pilin ömrüne bir zararı olmaz, değil mi?

• Arkadaşlar bunun kalemine orijinal ucu nerden bulabilirimmmmm

• sangoro kullanıcısına yanıt
    banada lazım çocuklar bir ayda canına okudu

• İnternette amazon, hepsi burada var kalem uçları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon'da yurt dışından gelenler vergisi dahil 50 60tl, buradan alıp da 5 tane plastiğe 100tl vermeyin. Bu tabletin ucu geniş ve kısa eski modeller ince ve uzun ben onları daha çok sevdiğimden onu aldım. Takınca delikte esnemesi için en azından pay oluyor. Orijinal kalem ucu diye bir şey yok, servis bile direk kalemi değiştiriyor.

• Koskoca Samsung neden yedek uç koymaz veya satmaz anlamıyorum ya trendyoldan almıştım 110 TL'ye onu taktım şimdi korka korka umarım kalemin içinde kırılmaz çünkü böyle çok yorum gördüm :D

• gurkanyal kullanıcısına yanıt

Hocam linkini atabilir misiniz

Neden içinde kırılsın ki, ben bu tür aldım biraz ince kalıyor ama tam da istediğim gibi. Prime üye olursanız kargo ücreti ödemiyorsunuz. 45+12tl'ye 10 günde elinizde oluyor.

amazon
    ASHATA Yedek Touch-Stylus ipuçları, tablet için Stylus Nib kalem ucu alet seti Samsung Note7/NOTE8/NOTE9(siyah)
    https://www.amazon.com.tr/ASHATA-Touch-Stylus-ipu%C3%A7lar%C4%B1-tablet-Samsung/dp/B08282YSZH
  • gurkanyal kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Trendyolda bir iki kişi öyle yazmış belki sert kullandıklarından da olabilir

Eğer galaxy note10 lite ın kalem ucunu bulabilirseniz bire bir uyuyor telefonumun yedek kalem ucunu taktım ben. Beyaz olanlar daha rahat kayıyor ekranda koruyucu varken.

• slientwr S kullanıcısına yanıt

Böyle uçlar Samsung mağazalarında satılıyor mu acaba

Ben sormuştum 4 5 ay once bizde yok servise başvur dediler.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.