Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
64
Favori
133.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce servisden ücretsiz şekilde temin ettim kalem ucunu. Hatta çalışan personel 3 ayda bir uc değişim hakkımın olduğunu söyledi, bence boşa para vermeyin en yakın servise başvurun.

Fakat verilen uc fabrika çıkışı olan kadar güzel hissettirmiyor haberiniz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 1 ay önce vatanbilgisayar dan kardeşimin kullanması için s6 lite satın aldım. Tablet geldikten sonra kurulumunu yapıp iyice bir kontrol edip 2 kezde şarj bitirip yeniden şarj edip kullanıp, deneyip ve herhangi bir sorun olmadığını görünce de daha sonra kullanılmak üzere kaldırdım.

Kardeşim dün kullanmaya başladı ancak tabletten çalışma sırasında ses geldiğini söyledi.

Bende denedim tablet ilk açıldığı andan itibaren ekrana kulağımı yaklaştırdığımda bir cızırtı şeklinde sinyal sesinin sürekli geldiğini ve hiç kesilmediğini fark ettim.
    Şikayetvara baktığımda da aynı şikayeti söyleyenler var. Daha nerdeyse kullanılmamış tableti servise de vermek hiç içime sinmiyor. Servise verirsemde birebir aynıyla değişim talep edeceğim.

Sizlere sorum böyle bir problemi aranızda yaşayan var mı?
    Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAİM MAKAM -- 30 Eylül 2022; 2:53:29 >
  • KAİM MAKAM kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim ama öyle bir şey olmadı. Çok ilginç bir problem. Hoparlörde mi sorun var acaba?

• scientia kullanıcısına yanıt
    Ses ekranı kulağa yaklaştırınca daha net geliyor. hoparlör değil gibi. Sanki eski laptoplara biraz yüklenince ses gelirdi o sese benziyor.

• Coil whine olabilir. Değiştirin teknik servisten. Uğraşmaya değmez. Yeni almışsınız zaten.

• 3300e 2023 mart ayina kadar garantili siyah renk tab s6 lite satiyorum yer Konya Aksehir ilgilenenler mesajlayabilir. 50tl farkla 5 yedek uc daha verebilirim.

• Ben kapatmıyorum tableti ama çok şarj yiyor. S7 FE var samsung o gunlerce açık duruyor pili bitmiyor. s6 lite tabletimde bir sorunmu var yoksa herkeste bu şekildemi? Çantada dursun lazım olunca acayım not alayım dedim ama pişman oldun. 3-4 güne şarj edeceksem ne anlamı kaldı. Yazılımsal bir sorun olma ihtimali var gibi geldi bana. Pili herkesinde standbyda hızlı tükeniyor mu?

• 1 haftadır tableti elime almıyorum. Şimdi baktım şarjı %70. Ne zaman şarj ettiğimi de hatırlamıyorum. Bence bir format atın cihaza. Durumu tekrar takip edin.

• Ben de Cuma sabahı saat 08:00'de full şarj ile okula gittim. İki saat dersim vardı. Düşük ışıkta ekran hep açık olacak şekilde not aldım. Sonra 12 saat masada boş durdu. Gece yine 3 saat kadar ders çalıştım ekran sürekli açık olacak şekilde. Şu an kontrol ettim. %72 gösteriyor.

• oshinankara kullanıcısına yanıt
    Tek şarjla günlük 1 saat derste not alarak 1 hafta kullanmışlığım var ve 2 senedir bende cihaz. Arka planda açık olan çalışan uygulamaları kontrol bence

• Formatla başlayayım o zaman

• oshinankara kullanıcısına yanıt

En güzeli. Şimdiden iyi eğlenceler.

• ONE UI 4.1.1 Güncellemesi gelmiş.

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

• Halen güncelleme alması güzel bir şey. Fiyatı kadar iyi çıktı tablet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Sanırım one ui 5 i alıp kapanışı yapacak, 😁

• Güncelleme çok iyiymiş. Şimdi yükledim. Bol pencereli ve alt bar bayağı kullanışlı olmuş. Yeni bir kullanım deneyimi. Ben beğendim.

• Uİ 4.1.1 bile heyacan yapmaya yetti. factory firmware çıksın, temiz yükleyecem

• Herkese merhaba
    Bir tablet lazım oldu bakıyorum s6 lite 5250 tl civarı fiyata satılıyor. Çıkmalı 2 yılı geçmiş almak sizce mantıklı olur mu? (S7 s8 biraz pahalı geliyor)
    S6 lite alinir mi yoksa 5bin tl civarlarında tavsiye edebileceğiniz bir tablet var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_ir -- 15 Ekim 2022; 22:49:38 >
  • x_ir kullanıcısına yanıt

6100'e iPad 9 satılıyordu o civarlara bulabilirsen iPad 9 al.

• O fiyatlara bulamadım. Birde bizim telefonlar Android. Ipad da biraz bağlantı sorunu olur. Yada olur mu?

Lenova hakkında bilgisi olan var mı? Tab 10zaaj0353 diye bir modeli var nasıldır?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.