< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (74. sayfa)
-
-
tşk ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu tablette dijital çim yapılabilir mi ve Excel falan çalışıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, çizim yapabilirsin. Önceki mesajlarda bir arkadaş artwork paylaşmıştı. Excel de çalışıyor tabii.
-
Hocam sizce iPad 9. Nesil mi bu mu çok kararsız kaldım ofice programları benim için çok önemli
iPad alma şimdi. Eylülde yeni base model tanıtılacak. Çok iyi şekilde güncellenecek. Bence iPad tabii. PT üzerinden indirim alırsan çok uyguna geliyor.
-
hocam zam gelir mi o zamana kadar
Eski modele gelmez. Yeni model pahalı olur diye düşünüyorum.
-
Amazon naptı ya doların artışına göre çok fazla zam var
iPad'ten pahalı Amazon'da.
-
Bende bugün korkudan aldım daha fazla fiyatlar artmadan 4800 TL'ye kazıklandım mı sizce medaiamarktan aldım
Yok hocam, dolar malum. Ben 2546 liraya almıştım geçen sene Ağustos'ta. O zaman dolar 8,8 imiş. 290$ ediyor. Seninki daha ucuza denk geliyor hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 20 Ağustos 2022; 18:28:3 > -
Bu tabletin şarzı çok kısa surede mi bitiyor bana mı öyle geldi sizin kaç gün dayanıyordu
Ayarlardan baktım şimdi. Tam şarj ortalama 2 gün 2 saat gidiyormuş. Pek şarj problemi yaşamadım ama ben çok temel işlerde kullanıyorum. PDF, CBR okumak ve not tutmak gibi. Video bile izlemiyorum.
-
Ben çizim yapıyorum ondan hızlı gidiyordur umarım :/
Hocam sizide çok taciz ettim mesajlarla kusura bakmayın :(( kalem size ne kadar dayandı ve uç bulabildiniz mi ben çizim yaptığım için en fazla 3 ay dayanır gibi bana
Yok, rica ederim. Forum zaten bu amaçlı. Yedek uç çıkmaması skandal zaten. Note 8 telefonum vardı benim. Onun kutusundan beş tane yedek uç çıktı. Onları kullanacağım ama şimdilik sorunsuz çalışıyor.
-
%85 Kilidi açık, her zaman %20'ye kadar kullanırım 7 ile 8 saat arasında ekran süresi veriyor. Yedek uçlar için 1. seçenek garantiye gönderebilirsin, 2. seçenek Amazon'da 50TL'ye 5 adet uç satıyorlar ondan alabilirsin.
-
Garantiye gönderirsek tabletide göndermem lazım sanırım :(( buna uyumlu olan Samsung'un orijinal uçlarından bulabilir miyim hiç mağazalarda acaba
Hayırlı olsun. Memnun musunuz tabletten, beğendi mi kızınız? Biz de 9 yaşındaki kızımız için düşünüyoruz. Genelde Roblox ve Minecraft türü oyunlar oynar, Netflix, Youtube seyreder ve çizim&boyama yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X