Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.668
Cevap
63
Favori
131.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncellemeleri kontrol edin varsa yapın, onun dışında yapmanız gereken ekstra bir durum yok. İyi günlerde kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    tşk ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu tablette dijital çim yapılabilir mi ve Excel falan çalışıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangoro kullanıcısına yanıt

Evet, çizim yapabilirsin. Önceki mesajlarda bir arkadaş artwork paylaşmıştı. Excel de çalışıyor tabii.

• scientia kullanıcısına yanıt

Hocam sizce iPad 9. Nesil mi bu mu çok kararsız kaldım ofice programları benim için çok önemli

iPad alma şimdi. Eylülde yeni base model tanıtılacak. Çok iyi şekilde güncellenecek. Bence iPad tabii. PT üzerinden indirim alırsan çok uyguna geliyor.

hocam zam gelir mi o zamana kadar

• Eski modele gelmez. Yeni model pahalı olur diye düşünüyorum.

• Amazon naptı ya doların artışına göre çok fazla zam var

iPad'ten pahalı Amazon'da.  

Bende bugün korkudan aldım daha fazla fiyatlar artmadan 4800 TL'ye kazıklandım mı sizce medaiamarktan aldım

Yok hocam, dolar malum. Ben 2546 liraya almıştım geçen sene Ağustos'ta. O zaman dolar 8,8 imiş. 290$ ediyor. Seninki daha ucuza denk geliyor hatta.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 20 Ağustos 2022; 18:28:3 >
  • Bu tabletin şarzı çok kısa surede mi bitiyor bana mı öyle geldi sizin kaç gün dayanıyordu

Ayarlardan baktım şimdi. Tam şarj ortalama 2 gün 2 saat gidiyormuş. Pek şarj problemi yaşamadım ama ben çok temel işlerde kullanıyorum. PDF, CBR okumak ve not tutmak gibi. Video bile izlemiyorum.

Ben çizim yapıyorum ondan hızlı gidiyordur umarım :/

Hocam sizide çok taciz ettim mesajlarla kusura bakmayın :(( kalem size ne kadar dayandı ve uç bulabildiniz mi ben çizim yaptığım için en fazla 3 ay dayanır gibi bana

Yok, rica ederim. Forum zaten bu amaçlı. Yedek uç çıkmaması skandal zaten. Note 8 telefonum vardı benim. Onun kutusundan beş tane yedek uç çıktı. Onları kullanacağım ama şimdilik sorunsuz çalışıyor.

%85 Kilidi açık, her zaman %20'ye kadar kullanırım 7 ile 8 saat arasında ekran süresi veriyor. Yedek uçlar için 1. seçenek garantiye gönderebilirsin, 2. seçenek Amazon'da 50TL'ye 5 adet uç satıyorlar ondan alabilirsin.

• gurkanyal kullanıcısına yanıt

Garantiye gönderirsek tabletide göndermem lazım sanırım :(( buna uyumlu olan Samsung'un orijinal uçlarından bulabilir miyim hiç mağazalarda acaba

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Memnun musunuz tabletten, beğendi mi kızınız? Biz de 9 yaşındaki kızımız için düşünüyoruz. Genelde Roblox ve Minecraft türü oyunlar oynar, Netflix, Youtube seyreder ve çizim&boyama yapar.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.