< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (89. sayfa)
-
-
Hocam bende yurt dışından almayı düşündüm ama 30 kasımdan önce gelmiyeceğini düşündüğüm ve baktığım tüm kılıflardan şikayet eden kullancılar olduğu için şu ürünleri aldım :
Fırsat: Spigen Samsung Galaxy Tab S7 Plus Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Slim HD - AGL02033 https://www.amazon.com.tr/dp/B08H5VHBF3?ref_=cm_sw_r_apann_dp_TTEYNKCTN99C9ZS4TX7S
Fırsat: Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE/WiFi SM-T730 SM-T737 Şeffaf Kılıf https://www.amazon.com.tr/dp/B097YP462F/ref=redir_mobile_desktop/260-4985426-0367059?_encoding=UTF8&ref_=cm_sw_r_apann_dp_FY2NJ5MCRKG7X2J7VDDF
2-3 ay sonra 128 gblık veya 256gblık hafıza kartı(destekliyorsa) ve kaliteli bir kılıf düşünüyorum. Şimdilik cihazı koruması için üstteki iki ürünü seçtim.
Bu arada o kılıfı alacağınıza hbdeki spigenede bakabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s7-fe-5g-kilif-rugged-armor-pro-black-acs03007-pm-HBC00000MLKRW
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllnn -- 20 Kasım 2022; 20:44:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ewet hafıza kartı destekliyor....
spigen kılıfı eşimin s7 Plus tableti için amazondan 7 ay önce almıştım... büyük ihtimal fiyat hatası vardı.. 120 tl. ye almıştık... ama saolsun Amazon siparişleri iptal etmedi... gönderdi kılıfı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fiyata almışsınız, 2 saat önce 500tlydi hbde ve fırsat gibiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tablete geekbencb5 yükleyip test yaptım, 865 snapdragonlu 8gb ramli 256gb hafızalı s20fe telefonumdan daha yüksek sonuç aldı.
Kendisini oyunculuğundan dolayı tebrik ediyorum.
Ayrıca mobil veri cihazının kullanma kılavuzu çıktı.
Acaba simli cihaz mı gerçekten mi diye düşündüm ama maalesef değilmiş:(
Cihazın kalemi çok hafif, ekranını beğendim. Cihaz ilk başta yavaş gibiydi, güncelleme yapınca hızlandı.
Boşta çok az Ram kalıyor. Uzun vadede rağmen büyük ihtimal gol yeriz.
Ses kalitesi oldukça iyi. Ipad 8-9 ile kıyaslanamaz bu konuda gerçekten.
Bence kalem ile yazış keyfide çok iyi. Ipadin kalemi gerçekten çok ağır. Sanatçılar yada çizimle ugrasanlar icin bilemem ama not alması daha güzel gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllnn -- 21 Kasım 2022; 22:39:43 >
Bu google wi-fi provisioner güncellemesini yapan varmı? Bi güncelleme yapmıştım sanırım ve o zamandan beri uzak odadan girerken kopma sıkıntılarını daha çok yaşamaya başladım. Bi güncelleme daha geldi tırsıyorum yapmaya :) Hiç dikkatini çeken oldu mu?
Merhaba, bir süredir tab s7fe wifi kullanıyorum her şeyden çok memnunum herhangi bir şekilde uygulamalarda takılma donma vesayre yaşamıyorum fakat nedense üst barı indirirken çoğu zaman takılarak iniyor bunun sebebini bilen var mı? Bir kez takılarak indikten sonra diğer indirişlerim akıcı oluyor ama aradan bir süre geçince yine takılıyor.
Bir ara telefonumda uygulama sonlandırma ekranına geçerken kasıyordu ama yazılım güncellemesi ile düzelmişti bu da o şekilde düzelebilecek bir şey midir yoksa donanımdan kaynaklı bir yetersizlik mi?
@cllnn hocam özel mesajlara bakamıyorum sorunu buradan sorabilirsin
-
Telefonunuz samsung ise simli olmayan versiyonu olsa bile arama yapabiliyor veya sms gönderebiliyosunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique183 -- 23 Kasım 2022; 18:18:52 > -
Tab S7 ve S7+ için Avrupa'ya Android 13 yazılımı gelmiş. Sanırım ilk mesajdaki gibi yaparsak sorunsuz yüklenir(Emin değilim. Home_CSC ile yükleme yaparsanız sorun olmaz gibi ama bu konuda çok da bilgili değilim😀. Bilenlerden bilmeyenleri aydınlatmasını rica ediyorum😀)
Ekleme: Evet ilk mesajdaki yöntemle veri kaybı olmadan iki dakikada yükledim(Usb 3 kablo kullanıyorum. Yanında gelen kabloyla daha uzun sürebilir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 24 Kasım 2022; 14:26:27 >
-
Merhaba hocam tesekkurler, evet samsung ama şu an ilgimi çekmiyor. Kılıf ve koruyucu önerisi istemiştim ama satın aldım.
Bu sorunlari yaşayan var mı?
1-Tabletin sağ hoparlorunden sanki yanik kokusu geliyor, en yüksek seste cızırtı sorunu var.
2-Kalemin ucu ekrana cok az degdiginde yazmıyor. Hafif bastırmak gerekiyor.
Bugün mediamarkta gittim cihazın kalemine bakmak için, gecen gittiği de kalemi vardı ama bu gidişimde yoktu. Gorevliye sebebini sordum. Kalemi çaldılar dedi. Bu yüzden bakamadım.
3-Samsung note arka planda açıkken, tablette başka şeyler ile uğraşıp(5 dk) tekrar samsung notes'u geri açtığımda beni biraz bekletiyor. Bu sorunu çözmeyi cok isterim.
Cihazı değişim ile uğraşmak istemiyorum ama az parada ödemedim ne yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllnn -- 23 Kasım 2022; 20:5:30 >
2. sorun için test ettim kendimde, bende de değdiği anda yazmıyor ama yazmaması için baya çaba harcadım :D Yani en ufak dokunuşta yazıyor, ekrana değdiği halde üzerinde gezdiremiyorum hemen yazmaya başlıyor bilmem anlatabildim mi
-
Samsung shop cihaza bir yıl ekran garantisini bedavaya veriyor. 6799 TL. Acaba mağazaya gidip alsam yine bir yıl ekran garantisini bedavaya verir mi? Bir de Samsung da mağazadan teslim al seçeneği oluyor mu?
Sanmıyorum ama mağazanın web sitesine bakın varsa yazar zaten.
-
Merhaba arkadaşlar. Birkaç konuda yardım edebilirseniz sevinirim.
BU tableti kızım(12 Yaş) için almayı düşünüyorum. Kendisi çizim yapmayı çok seviyor. Sanırım su anda kutu içeriğinde kalem olan en uygun ve parasını hakeden tablet bu diye tahmin ediyorum.
İlk olarak sormak istediğim ben s22 ultra kullanıyorum Kalem aynı performans ile çalışıyor mu?
ikinci olarak ise bu cihaza ekran koruyucu uyguladığımızda(cam yada yumuşak olanlardan) kalem kullanımında herhangi bir etki zarar ediyor mu? Bana bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden tesekkur ederim.
-
s22 ultra kullanıyorum Kalem aynı performans ile çalışıyor mu? Hiçbir sorun yaşamazsınız hatta spen kullanmak daha keyifli hale geliyor.
ekran koruyucu uyguladığımızda(cam yada yumuşak olanlardan) kalem kullanımında herhangi bir etki zarar ediyor mu? Bende cam ekran koruyucu vardı ve kalem kullanımı çok iyiydi. (S7 plus)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recooz -- 1 Aralık 2022; 16:22:25 > -
Media Markt an almayın 2 gün elimde duran cihaz için 1 haftadır servis raporu bekliyoruz. Üstelik talep ettiğim iade falanda değil değişim.
Tab s7 tabletim var internete baglaniyorum ama pubg girdigim zaman ping cikiyor surekli 20 ile 700 aradinda sanyler icinde surekli degisiyor telefondan grdgmde srun yk ama bide baska internete bglyrm sorun cikmiyor tablette kendi internetim telefonda sorun cikarmazken tablette neden ping sorunu oluyor basina gelen varmi ttnet kullanyrm onlarda hic bir sorun grkmedigini soylyr
Arkadaşlar selam, Tab S7 FE için kılıf önerisi yapmak istedim.
amazonVOVIPO Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12,4 inç için kılıf, Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12,5 inç için Premium PU Deri Katlanır Stant Kapak Çoklu İzleyen Melekler ve Kalem Tutucuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09BQT4CBH?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_W6H4GF23RVE94Y9BZDYP
Kılıf yurt dışından geliyor, gümrük işi falan tamamen Amazon’da. Yaklaşık 10 günde elime ulaştı. Gerek tasarımı gerek tablete uyumu oldukça iyi. Kaliteli ve sağlam bir duruşu var. Kalem için ayrıca bir cebi olmasını da oldukça beğendim. S7 FE için kılıf arayanlar varsa tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyigünler 4gb ramdan dolayı donma ney oluyor mu ders için almayı düşünüyorum not almak video film izlemek için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X