Yanlış tıklamadıysam 700 lira yazıyor hocam. Araştırdığım kılıflar arasında hiç bu kadar pahalısına denk gelmedim. Bu dip fiyat olmasa gerek diye düşünüyorum. Yanlış link atmış olabilir misin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (91. sayfa)
-
-
Linki attığınızda fiyat neydi acaba?
-
eğer ürün book cover ise ucuz sayılır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi açımdan arkadaşa laf söylediğimden değilde dip diyince fiyatı merak ettim. Buysa yine uygun tabi ama ben linkten önceki günlerde 550 tl civarına almıştım (kupon falan 460 a gelmişti.) ve dip diyince alla alla 200 300 lere mi düştü kaçırdık mı diye bi merakta etmedim değil
Kılıf güzel bu arada. Hani yanları açık çok koruyucu olmayabilir ve tercih edilmeyebilir tabi. Ama benim gibi sık sık kılıfı çıkarıyorsanız evde çok gerek görmeyip dışarıda çizilmesin taşınırken bi yere bırakırken rahat davranabileyim diyorsanız çok rahat güzel bir kılıf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 5 Ocak 2023; 23:4:41 > -
haklısınız.. kaçan bişi yok.. =)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an aktif olarak tabletin her tarafını koruyan book cover kılıf kullanıyorum hocam. 350 liraya almıştım bundan 2 hafta önce. 700 lira hiçbir koşulda ucuz değil ki bi kılıf için. S7 fe diye aratınca o kadar pahalı çok az kılıf var hatta. Googleda aratınca kılıfların 150-450 arasında olduğunu göreceksiniz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli forumdaşlarım merhabalar ben tıp 1 öğrencisiyim de yüzlerce slayt fotokopi derken tablete geçme kararı aldım piyasadaki araştırmalarıma göre de kalemli not ve pdf ihtiyacımı karşılayacak tabletlere bakınıyorum sizce s7 fe bu ihtiyacımı karşılar mı karşılarsa ne kadar süre dayanır ben ortalama bi 4-5 yıl götürecek bi cihaz arıyorum ipadler bütçemi çok aşıyor o yüzden şuan biraz daha 7-8k bandındaki cihazlara bakınıyorum sizce işimi görür mü not deneyimi nasıl kullanan arkadaşlarımız önerir mi ?
-
Fazlasıyla görür. Ben okulda derslerimde kullanıyorum. Büyük ekrana yansıtma, dex özelliği, kalemle not, çizim, bir sürü özelik var. Hatta yazıcıdan çıktı bile alabiliyorum. Daha ne isterim ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 4 gb ram ve 64 hafızadan dolayı bir süre sonra kasmalar falan olur diyenler var beni uzun süre götürmesini de istiyorum o konuda bir problem yaşadınız mı bi 3 sene götürmesi lazım beni ve not hissiyatı nasıl
-
Anlık olarak işini görecektir kesinlikle. İyi bi cihaz. Ama 'herhangi' bir android tabletin 5 sene aynı performansta çalışması zaten imkansıza yakın hocam. Şimdiden 4gb yetersiz bi bellek(her işimi 'şimdilik' görüyor orası ayrı). 5 seneye kim bilir ne uygulamalar gelecek.
-
Benim işimi fazlasıyla görüyor. Tavsiye ederim android 13 ten sonra hızlandı hatta
s7fe mi s5e mi (amoled ekrandan dolayı)
-
Tab S7 plus kullanıyorum. Android 13 One UI 5.0 güncellmesinden sonra tablette açılan uygulamalar kapatılırken titreşim veriyor. Daha önce yoktu. Genellikle klavye etkileşim vs titreşimleri kapalı tutarım ama bunu nereden kapatacağımı bulamadım. Android 13 ile gelen bir durum mu yoksa bir bug mu anlayamadım.
Düzeltme: navigasyon hareketlerinin titreşimini kapatınca düzeliyor. Atlamışım bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 21 Ocak 2023; 11:6:5 >
Arkadaşlar dün mediamarkttan s7 Fe modelini alarak aranıza katılmış bulundum.Kutu açılışını falan yaptım önceki tabletime göre epey seviye atladığım için şimdilik baya güzel geliyor ancak 2 problemim var biri ekran koruyucu cam diğeri de kılıf.
Önerebileceğiniz sağlam cam ve kılıf var mıdır? Mediamarkttaki satış danışmanı arkadaş kırılmaz cam takalım dedi ömürlükmüş falan dedi ki ekran koruyucu ne kadar kırılırsa kırılsın gelip burda değiştirebilirsiniz 3 sene 5 sene fark etmez de 500 tl dedi diye başta sıcak bakmadım ama fiyatları da bilmiyorum gidip onu mu taktırsam her seferinde değiştirme şansım varmış sanırım.
-
Ben 100 TL ye nano cam ve 90 TL ye şeffaf silikon kılıf aldım. Gayet memnunum.
Link atabilir misiniz
-
amazon.com.tr den kılıf yalnız 159 tl olmuş
Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE/WiFi SM-T730 SM-T737 Şeffaf Kılıf
bu da ekran koruyucu hepsiburada dan
Essleena Samsung Galaxy Tab S7 Fe Wifi SM-T733NZSATUR 12.4 Inç Kırılmaz Ekran Koruyucu Flexible 9h Micro Temperli Nano Cam
-
selam herkese şu an 2 aylık huawei matepad 11 kullanıcısıyım cihazdan memnun değilim (sebepleri merka eden varsa matepad 11 ana konu da 187. sayfaya bakabilir)
tab s7 fe almayı düşünüyorum uygun şartlar olursa sizce 4 gb ram yeterli mi ve cihaz boştayken kaç gb ram kullanıyor (samsung widgetinden bakabilirsiniz kaç gb ram kullandığına)
ayrıca cihazda memnun olmadığınız yanlar var mı
Kullanıyorum. Çok memnunum. Her işimi rahat görüyor..işim için Kullanıyorum yazıcıdan çıktı almak dahil her işimi görüyor. Oyun oynamıyorum onun için o konuda yorum yapamam.
Yazıcıdan çıktı alırken 1 yaprakta 4 sayfa şeklinde çıktı alabilen bir uygulama biliyor musunuz hocam ? Samsungun kendi eklentisi ve mopria print gibi play storedaki yüksek puanlı uygulamalar bu şekildeki çıktıyı desteklemiyolar ne yazık ki. Tek sayfayı 2 sayfaya bölebilen bi uygulama bulamadım. Pc den çıktı alırken sorun olmuyor fakat tablet ve telefondan çıktı alamıyorum bu şekilde. Sadece önlü arkalı çıktıyı destekliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X