Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
62
Favori
137.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat değerlendirmrsi sana kalmış şimdi bişiy diyemem ama s7fe özellikleri düşük zaten ve yavaş yavaş eskiyor.Daha uzun süreli bir kullanım için yükseltmen iyi olabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

Nasıl durumlar bir farklılık varmı  

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Batarya konusunda bir farklılık gözlemlemedim.

• Merhabalar dostlar. Tab s7fe alır almaz kırılmaz cam taktım. Ve dün de book cover şeklinde kılıfı taktim. Ama smart cover özelliği çalışmıyor. Yani kapağı açınca uyanmiyor, kapatinca uyumuyor. Keza tableti çift tıklamayla uyandirmak işkence, bazen algılamıyor çift tıklamamı tablet. Acaba sorun nedir? Bu cover'i baska alan biri çalıştığını belirtmiş. Ekran koruyucunun kalın olması sorun teşkil eder mi mesela? Teşekkürler

• Yahu ya da bana S7 FE için olabildiğince ince, teferruatsız, ve smart cover özellikli bir book cover kılıf önerebilir misiniz? Satıcı "o üründe yoktu ki oyle biz ozellik" falan dedi sorunca, başlaycam artık bi kılıf bulalım da bitsin bu işkence, kaç tane iade ettim ortalık çer çöp dolu.

• girizgah kullanıcısına yanıt

Orjinalini al geç :) ben uygun fiyata bulup öyle yaptım 😁

• Merhaba Arkadaşlar tabletin şifresini giriyorum yanlış şifre diyor. Kapatıp format atayım diyorum kapatırken de şifre istiyor. Şarjı %62 de. Şarjın bitmesinimi beklemeliyim? Güç tuşuna 1 dakika basılı tuttum ama kapanmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu videoyu buldum. Bunu deneyeceğim.https://www.youtube.com/watch?v=PEohc5YISJ8&feature=youtu.be

• Mart guncellemesi S7 Plus ve S7 lere Latin Amerika ya yayinlanmistir. Turkiye ye yakin zamanda gelmeyecegi icin guvenligi guncel tutulmasini isteyenler icin

T970XXS2DWC1 S7 Plus icindir

sammobile
    Download Samsung Galaxy Tab S7 SM-T870 firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-tab-s7/firmware/#SM-T970

SamFirm Reborn ile indirebilirsiniz.

SamFirm v0.3.6.3

Checking firmware for SM-T970/UPO/T970XXS2DWC1/T970OXM2DVL1/T970XXS2DWC1/T970XXS2DWC1

Model: SM-T970

Version: T970XXS2DWC1/T970OXM2DVL1/T970XXS2DWC1/T970XXS2DWC1

Filename: SM-T970_4_20230311004821_eon9pgeo2c_fac.zip.enc4

Size: 7880960416 bytes

LogicValue: dumio57jkduatity

Benzer sekilde Tab S7 icin de gecerli ..

• millet tab s7 tabletimde wifi çekmeme sorunu başladı. telefonların ve laptopun çok rahat çektiği noktalarda tablet wifi ağına bağlanmıyor. "internet olmadan bağlı" uyarısı veriyor. ancak modemin bulunduğu odada girebiliyorum internete. sebebi nedir ?

• Lawagolem kullanıcısına yanıt

Ne zamandan beri oluyor. Ben bir kaç güncelleme yaptıktan sonra sanki biraz yapmaya başladı ama şuda var daha önce tabletin aynı yerlerden sorunsuz çekiyormuydu? Yoksa laptop telefon çekiyor ama tablet nasıl çekmiyor çekmez diye genel bir sorun olarak mı diyorsun😁 ?

• Arkadaşlar ekosistemim full Samsung olması sebebiyle air 5 den s7 plus a geçmeye değer mi?
    Akıllı saatim, bluetooth kulaklıklarım, powerbanklarım, şarj aletim vs hepsi Samsung.

• ctnnalii kullanıcısına yanıt
    Saat tablete bağlanmıyor maalesef, o açıdan çok hayal kurmayın. Fakat telefonunuz Samsung ise tabletle bağlantısı konusunda çok kullanışlı özelliklere sahip.

• ctnnalii kullanıcısına yanıt

Saydiklariniz içinde tek bir ekosistem ürünü yok 😀 telefon Samsung değilse pek bir anlamı kalmıyor

• Merhaba arkadaşlar, tab s7+ sahibiyim. Sağlam tarzda kalın kılıflardan ararken dalgınlıkla s7 fe için olan bir modeli amazon tr den yurtdışı gönderimi olarak satın almıştım ya da o zaman s7+ uyumlu olanı aldım diye hatırlıyorum ama yanlış göndermişte olabilirler. Hoparlör çıkışları bizde 4 tane olduğu için uymadı. S7 FE sahibi arkadaşlardan almak isteyen olursa siteden daha uygun verebilirim. Kendinden ekran koruyucusu var, bence iyi bir model ama bizimkine uymuyor. Siteden siparişle kargo ve vergisiyle 660 liraya geliyor.

amazon
    SUPCASE Unicorn Beetle Pro Serisi Tam Gövde Sağlam Ağır Hizmet Koruyucu Kılıf, 12,4 inç Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021) için, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09CDKK7P3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&th=1

• Samsung S7 fe wifi modelini Media Markt sipariş verdim. Hiç bir yerinde Samsung Türkiye garantili yazmıyordu ama muhtemelen Samsung Türkiye garantilidir.
    Umarım cihazdan memnun kalırım.sanal ortamda gezinmek ve hisse senedi grafikleri incelemek -cizmek için aldım.
    Ekran koruyucu ilk etapta gereklimidir bilmiyorum fikirleriniz önemli.
    Ama kullanıcı arkadaşlardan koruma kılıfı tavsiyesi istiyorum.
    Ayrıca kullanım öncesi ve sonrası bilmem gereken birşey varsa paylaşırsanız sevinirim

• Merhaba s7fe ikinci el cihaz aldım yapmam yapmamam yada dikkat etmem şeyler var mı teşekkürler.

• TAB S7 FE kullanan arkadaşlar arayüz akıcı mı sizde ben tableti formatlamama rağmen bildirim panelini indirirken bile takılıyor tablet. Yaptığım her dokunuşta bekliyorum neredeyse sizinde böyle bir deneyiminiz var mı yoksa benim cihaz servislik mi ?

• S7FE'ye dün oneUI 5.1 içeren güncelleme geldi. Arayüz bariz akıcılaştı. Umarım bozulmaz. Bir önceki yazılımdan kesinlikle gözle görülür fark var. Olmasa gelip yazmazdım, işim gücüm var.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.