< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (94. sayfa)
-
-
Bir sorum daha olacaktı Tab S7 FE kullananlar ram plus özelliğini açık mı kapalı mı tutuyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5.1 güncellemesinden sonra wipe işlemlerini yapabilmek için menüye girmeyi denedim. Hiçbir kombinasyon ile menüyü açamadım tarif edebilecek var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen güncelleme ile cihaz daha çok hoşuma gitmeye başladı. Normalde çok fazla bildirim geldiğinde bildirim çubuğunu aşağı çekerken gecikmeli olarak geliyordu. Arayüzde belirgin bi hızlanma var. Bataryayı henüz bilmiyorum ama o da iyiyse çok başarılı bi güncelleme diyebilirim kesinlikle.
-
Ben kapalı kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye dek. Şeyden cekiniyorum: ramplus açıkken bazı anlarda (ram'in flash hafızaya transferi sırasında) anlık takılmalar olabilir. Keza ramdeki okuma yazma işleri daha enerji-verimli olduğu için flash hafızada yapılan her islem ufak da olsa fazla güç harcatacak gibi geliyor. Çok multitasking de yapmadığım için gerek duymadım. Kaldı ki zaten bu işlemin bir türevi olan "swap" özelliği hali hazırda aktif diye biliyorum.
S7 fe 5.1 güncellemesi ile ramın % ını kullanıyor.
Dex açtığımda birkaç sekmeden sonra ram yetersin diyordu. Var mı şu anda böyle bir sorun ?
Selan arkadaşlar
S7 fe şarjdayken dokunmatik devredışı kalıyor. Yaşayan oldu mu bu sorunu?
Orijinal şarj aleti ve kablosu mu kullanıyorsunuz?
Ipad 9. nesil ile tab s7 fe arasında kaldım tavsiyesi olan var mı?
Bende ikisi arasında kalıp S7 FE'yi seçtim. Eğer render almyorsanız tabletten onun dışında ipad'in elle tutulur hiç bir yanı yok. S7 FE kullanışlılık olarak çok daha iyi. Ekranı da çok daha güzel.
-
Pdf okuyup video içeriği icin kullanacagim video edit vs. için değil
O zaman kesin S7 FE bence. Çünkü ekran bölme ayarları çok daha düzgün çalışıyor. Her türlü uygulamayı iki ekran olarak kullanabiliyorsunuz. Ekranın kalitesi daha güzel. Yazılar çok daha keskin görünüyor. iPad 9'a mouse ve klavye bağlama şansınız yok bunda var. Bir şeyler yazmak istediğinizde herhangi bir kablolu veya bluetooth klavyeyi rahtlıkla bağlayabiliyorsunuz. Samsung'un kalem avantajı var. Direkt olarak kutudan çıkıyor. Bu da tabii ki okuma ve yazma işlemlerinizi ciddi anlamda kolaylaştırıyor. Ben olsam bu durumda S7 FE alırdım. (Ki tercihimi de o yana kullandım zaten :D 3 ay oldu gayet de memnunum)
Teşekkür ederim hocam dün aldı ilk izlenimlerim bence doğru bir seçim yaptım ekran bir tik büyük gelse de not alirken büyük avantaj oldu. Kılıf ve ekran koruyucu sipariş verdim onu bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NekrotikAdam -- 20 Nisan 2023; 16:48:8 >
Hayırlı olsun
Değil hocam.
Ekranın sağ altında ve bildirim çubuğunda şöyle bir bildirim çıkıyor.
Günlük tablo uygulaması simgesine benzettim. Ayarlarda günlük tablo diye aratıp kapatıp deneyebilirsiniz.
-
Şarj aleti veya kablo orijinal değilse dokunmatik sorunu yaşamanız şaşırtmasın hocam, eskiden başıma geliyordu. Dandik Çin malı kablo kullanırken eski telefonumun ekranında rastgele yerlere dokunuyordu birileri sanki.
-
evet bazen oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X