Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
62
Favori
137.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba da hem navigasyon hemde multimedya ortamı oluşturmak için tablet araştırıyorum. Araba da tesla ekranlar gibi bir multimedya deneyimi yapacağım. Bunun için bir kaç tablet araştırdım GPS konumlandırıcısı fazla olan. tabi LTE'li modeller bulmak zor, bulduklarımı da satan satıcılar kim belli değil. Apple'daki LTE li tabletlerin ise GPS konumlandırıcısı çok az.

Ben bu işi farklı boyuta taşımak istiyorum. Aşağıda araştırdığım kadarıyla bu tabletlerde yerleşik GPS'ler var. ne kadar çok konum belirleyici var ise, konum bulma doğruluğu ve performansı o kadar fazla olacağını düşünüyorum.

LTE'siz Cihazlar

Galaxy TAB S6 Lite 6K

Galaxy TAB S7 FE Wifi

Tab P11 Gen 2 10K

LTE' li Cihazlar

Galaxy TAB S7 FE LTE

Galaxy TAB A8

S7FE bana biraz daha sıcak geliyor. Arabamda normalde CarPlay var. bunun içinde arabaya özel 1 tane telefon hep araba da duruyor. içerisinde hattı da var. 

Diyorum ki S7 FE Wifi li cihazı alsam, sonra da arabaya 1 tane tüm hatlarla çalışan 2.el bir vınn veya superbox alsam. Daha sonra da arabada bulunan telefonun hattını çıkartıp bu vınn veya superbox'a taksam, mevcutta olan internet paketimden kullanmaya devam edebilir miyim. 

Yada Apple LTE destekli tablet alsam bunların GPS performansı nasıl, araç içerisinde kullanan oldu mu yada duyan bilen var mı çevresinden.

Sizlerin önerisi ne olur.

• Spigen Samsung Galaxy Tab S7 FE Kılıf Rugged Armor Pro Black
    Kılıfın eksi yanı bence kapak tarafı ve kalem takılan yere dikkat etmek gerekiyor.Apple iPad 9 kılıf da kapak için ayrıca bir mekanizma var bu kılıfta böyle bir mekanizma yok spigen Apple ürününe daha fazla özen göstermiş
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
    -----------------------------
    Apple iPad 9 Spigen Rugged Armor Pro

-----------------------------
    Samsung üretimi tab s7 klavyeli kılıfında kalem yeri hem korunaklı hem de çok iyi

Not:Sadece Realme gt2 pro konusunda paylaşım yorum yapıyordum artık diğer teknolojik konularda da paylaşım ve yorum yapmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 25 Haziran 2023; 16:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğluma FE almıştım Çok memnun kaldık Bir tane de eşime ALDIM.. ama tabletin açma kapama tuşu oğluma aldığım gibi değil.. Tek tuşla kapama ekranı gelmiyor. ses kısma ve bir altındaki düğmeye aynı anda basınca tableti açma kapama ve yeniden başlatma ekranı geliyor.. Yani direkt kapama tuşu bixby tuşu diyelim..
    fonksiyon görmüyor... sizde durum nasıl..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt

Ayarlardan bunu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. İster Bicby tuşu isterseniz de kapatma tuşu yapabiliyorsunuz.

• Tab s7 fe WiFi nin bence en önemli özellikleri ve artıları şunlar

4 gb ddr5 ram

Snapdragon 778g işlemci

45 w şarj

10090 batarya

Gps

WiFi 6

Micro sd

Netflix L1 lisans

Google

12.4 inç ekran

Samsung yazılımı

Android 13

Samsung smart keyboard trio 500 klavye ile uyumlu kullanılabiliyor

Xiaomi Mi Dual Mode Kablosuz Fare Silent Edition ile uyumlu kullanılabiliyor

• SELAAMUN ALEYKÜM arkadaşlar samsung s7 fe almak istiyorum 7500 TL fiyatı. Sizce hala almaya değermi honor Pad 8 redmi pad 6 ve Samsung s7 fe arasında kaldım fikir verebilirseniz çok sevinirim ayrıca şuan gönderilen s7 fe de snapdragon 750 mi yoksa 778 mi var alan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim teşekkürler

• Yuvasaray18 Y kullanıcısına yanıt
    Ben S7 Fe aldım araç navigasyon olarak kullanacağım için. Alma sebebim büyük ekran , güncel yazılım , 5 adet gps konumlandiricisi olması, kalemi gibi.

Ayrıca cihazda 778g var. Ve android 14 u de alacak.

Ek olarak ürünü Teknosa mağazasından kesinlikle almayın. Ben öyle bir hata ettim Allah kahretmesin beni.

Ürünün ekranından bastırınca garip bir ses geliyor. Ürünü aldığım günün ertesi günü getirdim iade alamayız servise göndereceğiz dedi. Servise gitti, servjs normaldir dedi , ekrana baskı uygulamayın dedi 😅 şaka gibi.

Sonra dedik ki teknosanin müşteri memnuniyeti değişim uygulaması vardı. Onunla cihazı değişelim dedik.

Bu seferde Teknosa ne dese beğenirsiniz. Ürünü aynısıyla degisemezsiniz , ya üst model yada başka bir model alın dediler.

Kısacası cihaz elimizde kaldi. Eğer bir ürün alacak iseniz online kanallardan alın. Mağazalardan cihaz kesinlikle almayın.

Ve ayrıca Amazon gibi müşteri memnuniyeti büyük şirketlerden ürün alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 27 Haziran 2023; 19:45:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• aliytrklkmz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam hanıma söyleyeyim bixby tuşudur muhtemelen.. ona açma kapama fonksiyonunu atasın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanya dan S7 FE almayı düşünüyorum arkadaşım orada burada olmayan 6gb lık versiyonu mevcut ancak kafama takılan özellikler kısmında SD 750 yazıyor acaba işlemci farklı mı bu üründe 778g işlemci dışında başka üretimlerde mi var ?

• Apsny A kullanıcısına yanıt

Net bi bilgim olmamakla birlikte genelde tr için üretilen ürünlerde daha düşük özellikler olabiliyor. Firmalar fiyat düşürmek için böyle yapıyormuş. O yüzden farklı şeyler çıkabilir detaylı bakmak lazım.

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Ürün bu ispanya daki media markt sitesinde böyle yazıyor yeğenim için hediye alacaktım ram miktarı ve 128 gb olması sebebiyle

https://www.mediamarkt.es/es/product/_tablet-samsung-galaxy-tab-s7-fe-5g-128-gb-negro-124-wqxga-6-gb-snapdragon-750g-5g-wi-fi-6-android-1514475.html

• Farklı versiyonları var. Wifi modeli 778g(wifi modelinde de 750 versiyonu olan vardı). 5g modeli Sd 750g ile gelebilir yani.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

Wi-Fi Modelin 750 versiyonu olan yok.

• Fiyatları artmaya başlamış kendi sayfası 9999 TL yapmış fiyatı ne Trendyol satıcısı olarak vardı 7490 TL di 9200 TL ye çıkarmış fiyatı 7780 mediamarkt var sizce alınırmı hala bu fiyata acil cevap lütfen

Alınır benim her işimi görüyor okulda kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hdmi ile görüntü aktarımından, yazıcı ile çıktı almaya kadar, kalemle not almayı saymıyorum bile 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben aldım çocuklara da çok iyi geldi bana. Amazondan daha önce aldığım bluetooth klavye ve mause ile birlikte bildiğin notebook gibi kullanıyoruz. Matepad 11 ve bunun arasında kalmıştım, çocuklara alıyorum diye uygulama desteğinden dolayı bunu tercih ettim.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.