Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
62
Favori
137.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu SD kartın bir kısmını bellek kapasitesi olarak kullanabiliyor muyuz?? 4+8 gb gibi??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *INVICTUS* kullanıcısına yanıt

Tablette ram plus özelliği var 2gb ve 4gb olarak seçilebiliyor.SD kart bölümünde 3 tane dikey şeklinde nokta var oraya tıkladığımda düzenle,görüntüle,klasör oluştur,çıkart,biçim seçenekleri var.

• *INVICTUS* kullanıcısına yanıt

Hayır zaten sd kartların en iyisi bilecok yavaş kalıyor bu noktada böyle kullanılması performans getirmez götürür

• Arkadaşlar S6 Lite ile S7 Fe arasında kaldım. Aradaki 3 bin Tl'ye değer mi sizce ?

• cntkn05 C kullanıcısına yanıt

S7 FE 'de snapdragon işlemci var bildiğim kadarıyla, sırf bu nedenden dolayı bile alınır, kalıdki ekranı daha büyük. He ben ikisinde almazdım, amoled ekrandan dolayı 2. el S7 Plus araştırırdım ve bende öyle yaptım ve aldım, gerçekten çok kaliteli bir tablet.

Arkadaşlar bu S7 Plus için kalem önerebilir misiniz? Yani orjinali gibi tabletin arkasından şarj olabilen. Yoksa bu özellik sadece orjinal kalemlerde mi var?

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Düz evo plus da benzer değerlerde. Pc üzerinde usb 3 kart okuyucuyla da test etmiştim. 90 okuma 60 yazma vermişti. Reklam ettikleri değeri almak için uhs 2 kart okuyucu lazım sanırım. Samsung Pro Plus 256gb Tab S7 üzerinde:

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

O hızlara ulaşabilmek için o tür bir kart okuyucu gerekli galiba

• Dostlar selamlar,

Wifi kapalı gece boyu bıraktığımda sabah alıyorum, %3-%4 falan batarya düşmüş oluyor. Yani tabi ki çok bir şey değil ama mesela herhangi bir telefon bu şekilde çok daha az harcıyor. Acaba donanımsal bir şarj sızıntısı sorunu falan mı var diye merak ediyorum. Sizde durumlar nedir acaba? (Tab S7 FE, wifi versiyonu)

(Yani kullanmasam hiç, 2 hafta durmaz gibi geliyor.)

• girizgah kullanıcısına yanıt

Benim S7+ %7-8 tüketiyor yattığı yerde.

• Ya sanırım şu deprem uyarıları (bircok cihazın aynı anda sensörlerinin uyarılmasıyla çalışan) ve cihazları çevirimdışı bul servisleri dolayısıyla (Apple airtag gibi) android birçok cihaz yakınındaki cihazlarla alttan alta iletişim kuruyor. O yüzden eskisine göre boştayken daha aktif bizim cihazlar ve bu arkaplan servislerinden tamamıyle kurtulmak imkansız gibi bir şey. Ben de dert etmeyeyim o zaman bu batarya tüketimini.

@apollonx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 17 Ağustos 2023; 13:41:11 >

Tab s7 fe WiFi de tam şarj dan sonra WiFi kapalı şekilde test ettim şarj %100 den hiç azalmadı.Bence sizdeki farklı uygulamalar arka planda şarj yiyor olabilir.Tableti resimdeki şarj aleti ile şarj ediyorum.

Bende düz tab s7 var. %1-2 yiyor sabaha kadar(Cihazı pil koruma modu ile %85'e kadar şarj ediyorum). Geçen eski bir uygulama yükledim(2048'in ilk çıkan versiyonunu). Dediğiniz gibi %3-4 yemeye başladı. Uygulamayı kaldırınca düzeldi. Bir de kapatıp açmak da işe yarayabilir her sorunda olduğu gibi😀.

• Samsung efendi bizim cihazları 3 aylık güncelleme periyoduna almış(Ayda bir güncelleme geliyordu(Çok yoğun yeni Android sürümü çıktığı zamanlarda bir iki ay atlayabiliyordu.). Hani niye güncelleme gelmiyor diye merak eden oluyorsa sebebi bu yüzden😀. Yakın zamanda One ui 5.1.1 güncellemesi gelecekmiş.

• S7 için yeni güncelleme gelmiş daha indirip kurmadım 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 7 Eylül 2023; 13:17:59 >
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Bizde tab s7 de var gelen güncellemeyi kurdum One uı 5.1.1 Android güvenlik yaması 1 temmuz 2023.

• Merhaba, S7 FE 9000 TL ye hala alınır mı? Not tutmak ve pdf üzerinden çalışma yapmak için. Kullananlar memnun mu?

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Yeter de artar bile aktif kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.