< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (99. sayfa)
-
-
Hatırlamıyorum üzerinde takılı ama çok oldu alalı internetten bulabilirsiniz hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ekran koruyucu ve kılıflardan kullanan var mıdır? Kapaklı kılıf mı daha kullanışlı olur silikon düz bir kılıf mı? veya TAB S7 FE için kullandığınız başka kılıf varsa önerebilirsiniz.
amazonJETech Kılıf için Samsung Galaxy Tab S8 Plus 2022 / S7 FE 2021 / S7 Plus 2020 12.4 İnç S Pen Tutucu ile, İnce Folio Stand Koruyucu Tablet Kılıfı, Çok Açılı Görüntüleme (Siyah)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQG9H4ZS/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AB4RD1JXHRRE1&th=1amazonVOVIPO Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12,4 inç için Kılıf, Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12,4 inç için Çok Görüntülü Melekler ve Kalem Tutuculu Premium PU Deri Katlanır Stand Kılıfıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BQT4CBH/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=ATGUFTWMJ44I6&th=1amazonJETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab S8 Plus 2022 / Tab S7 FE 2021 / Tab S7 Plus 2020 12.4 Inç Kolay Kurulum Çerçevesi ile, Temperli Cam Folyo, HD Şeffaf, 2 Adethttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BVQRTWQ6
-
arkadaslar bu tabletin orjinal adaptörü kaç watt acaba.
-
15w ama cihaz 45w destekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 23 Eylül 2023; 16:14:39 >
teşekkürler.
-
-
15
Tab S7 kullanıcılarına bir iyi birde kötü haber var.
Önce iyi haber;
Samsung Galaxy S7 FE (Wifi)
SM-T735, SM-T735N, SM-T735C, SM-T733 (Türkiye’de satılan model), SM-T737, SM-T738U
ve
Samsung Galaxy S7 FE (5G)
SM-T736N, SM-T736B
- Modelleri için Android 14 (OneUI 6.x) güncellemesi garanti edilmiş.
- Güvenlik güncellemelerini de Haziran 2025 yılına kadar alacakmış.
________
Samsung Galaxy Tab S7
SM-T875N, SM-T875, SM-T870, SM-T878U
ve
Samsung Galaxy Tab S7 Plus
SM-T975N, SM-T976N, SM-T975, SM-T976B, SM-T970, SM-T978U
- Modelleri içinde Android 13 (OneUI 5.x) güncellemesi garanti edilmiş. Android 14 (OneUI 6.x) güncellemesi almayacaklar.
- Güvenlik güncellemelerini de Ağustos 2024 yılına kadar alacakmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni güncellemeyi yükleyen varmı?
Daha yapmadım ama bugün ilerleyen saatlerde güncelleme yapabilirim :) Yazarım duruma göre bi sıkıntı olursa.
-
Ben yaptım. 5.1.1 ile gelen ufak tefek yenilikler var. Giden bir şey yok. Perofmans veya pil sorunu da yok. Kurulabilir yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz kurulum mu yaptınız yoksa normal güncellediniz mi?
Normal güncelledim bu sefer. Hır problem olmayınca sıfırlama gereği duymadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tab S7 FE kullanan dostlar, bir sorum var. Fark ettim ki benim s-pen'in ucu eski s-penler gibi "rubber" yani böyle ekranda sürtünen, silgi dokulu değil. Ucu yekpare düz plastik, herhangi bir yumuşak doku yok. Yazarken plastik sesi geliyor hatta, çat çut. Bu herkeste böyle mi yoksa samsung bana gizli bir kazık mı attı? Gittim eski note10 lite'in yedek ucunu taktım, daha güzel oldu. Ama kafamı kurcaladı bu iş.
Ya bir de Tabletin şarjı da uçak modunda bile bir günde %7-8 falan düşüyor yani açıkçası bana fazla geliyor ama. Temiz kurulum yapayım diyorum. ODİN falan mı kullanmam gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 8 Kasım 2023; 9:4:29 > -
Vallahi hocam benim ilk kalemimin ucunda o bahsettiğiniz silgili doku vardı. Çok aşınmasın diye çıkarıp ucuz yollu bi yekpare plastik taktım. Orijinal ucunu önemli toplantılarımda kullanıyorum. Yani sorun sizinkinde sanırım.
İkincisi ise tabletin en sevdiğim tarafı bataryası. Tatil günlerimde wifi bağlı şekilde masamın üstünde duruyor, ertesi gün işe giderken %1-2 düşmüş oluyor sadece. Bence bi temiz kurulum denemelisiniz.
-
Anladım hocam temiz kurulum yaptım, inceliyorum.
Kalem işi çok tuhaf ya. Yani n11'den "Samsung" satıcısından satın aldım. Orijinal kapalı kutu geldi dikkatle baktım yani. Refurbished falan bir şey mi geldi nedir anlamadım.
-
-
S7 FE kullanıyorum.
- 4 gün 7 saat önce %85 şarj olmuş.
- Sadece 48dk ekran açık kalmış (12dk edge, 12dk anaekran, gerisini yazmıyor)
- Güç tasarrufu açık olduğu halde Şarj %54’e düşmüş.
Üstüne debloat’ta yaptığım halde bu sorun benim cihazda da var. Bekleme konumunda şarjı içiyor. Neyin şarjı tükettiğini de yazmıyor. Harici uygulama kullanmak lazım illaki. Hep ota’dan güncellendi. Uygulamaların neredeyse tamamı da derin uyku modunda. Hatta pil tasarrufu için Wifi otomatik kapattırıyorum cihaz kullanılmadığında.
Android 13, OneUI 5.1.1 (XXU5CWI4)
Android 14 çıkana kadar dursun bakalım. Pil hep %85’e kadar dolduruldu. Harici uygulamalar 10108mah pil kapasitesi var diyorlar halbuki 10090mah. Anlaşılan epey etkili Samsung’un pil koruma modu.
-
4 gün 7 saatte %30 düşüş şarjı içmekse sizinn için bence sizde sorun var. Ayrıca cihazı madem bu kadar kullanmayacaktınız niye aldınız onu da merak ettim 4 gün 7 saat boyunca bekletip şarjı ne oldu diye baktınız mı cidden ya? Hayatınızda başka hiç bir dert yok sanırım. Allah başka dert de vermesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliytrklkmz -- 23 Kasım 2023; 15:32:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X