< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (92. sayfa)
-
-
play.google.comPrinterShare Mobile Print - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printershare
Ben bunu kullanıyorum. Ücretli de satın aldım. Okulda kullanıyorum. Sıkıntısız kullanıyorum. Ama o ayar var mı hatırlamıyorum
Böyle bir menü var ama bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 13 Şubat 2023; 0:1:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tableti ikinci el olarak aldım hoşuma gitmisti matematik ogreniyim mobil kutuphaneleri indirdim falan guzel bir tablet ama sanirim biraz yormaya gelmiyor
Dün Pardus akıllı tahtaya screen cast uygulamasıyla kablosuz bağlandım ama kasti sonra da kronometre açayım dedim yan tarafa dondu
Akşam da cocuklarla zoomda ders yaptik kahoot üzerinden..
Sonra ben bunun ekran kaydını alayım dedim yine dondu. Ekran kaydını kapatınca düzeldi..
Yani böyle ders yapaeken ekran kaydi alamamak . Pardus akıllı tahtaya baglandiginda yazdıklarımın gecikmeli yazılması falan beni üzdü 4 gb ram yüzünden bunlar olduysa bu tableti satmam gerekiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S7 Fe için Samsung sitesinde Ekran koruma veya Full garanti satın almak istediğimde imei no soruyor ama bu cihazda sim kart olmadığı için imei yok, nasıl yapmak lazım?
Seri no girin telefon hakkında kesiminden bakabilirsin
-
Bugün tab s7 fe alarak aranıza katıldım. Tablet yarın gelecek. Umarım beklentilerimi karşılar. Baya bir araştırma yaptim. Beklentilerimi karşılayacak gibi duruyor. 4 yerine en az 6 gb ram ve ekranın 60 hz olması biraz canımı sıksa da bu fiyatlara pek de seçenek yok. Xiaomi pad 5 var ama o da yazılım konusunda çok zayıf kalıyor. Donanımı çok güçlü olsa da.
Samsung S7 fe Tablet kalem ucu yamuldu ve şu an yazarken problem yaratıyor tableti alalı 1 ay ancak etti. Zaten depremden dolayı Diyarbakırda olduğumuz için fazla kullanamadım da bir anda bu sabah kalkıp canlı derse girince kalemin ucunun yamulduğunu fark ettim kırılmış mı tam anlayamıyorum fakat kırılırsa da içinde kalır diye şuan kullanamıyorum ne yapmalıyım mediamarkttan almistim ucunu nasıl değiştirebilirim ne önerirsiniz ve neden olmuştur tablete mediamarktin kırılmaz camini taktirmistim ondan dolayı olabilir mi bir türlü anlayamadım
Herkese selam. İpad pro 11 sahibiyim. Genelde pc başında iş yaparken kenardan tv tv açiyorum tablette. Bu is icin ipadi bosuna tuketmemek adina bir tablet ariyorum. He birde bazen yatakta dizi, film vs izlemek icin. Malum seyirturk vs gibi uygualamalar ios icin imkansiz. Yani genelde video izlemek icin tablet ariyorum. S7fe onerir misiniz acaba? Sanırım ekran vs FP gibi duruyor. Netflix 4k destekliyor mu ama emin degilim.
Lutfen kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. He belki not alma ozelligini vs de kullanirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kişisel olarak görüşüm, söylediğiniz olay için kesinlikle bu tablete bulaşmayın. Ben alalı henüz uzun bir süre olmadı. Online derslerimi vs hep bu tablet üzerinden yapıyorum. Her işimi de rahatlıkla görüyor. Bu anlamda tabletten memnunum. Fakat iş dizi film veya herhangi başka bir şey izlemeye gelince, ekran kelimenin tam anlamıyla "vasat". Renkleri doygun olarak ayarlamama rağmen renkler çok soluk. Pc ya da telefon ekranında izlediğim 1080p ile bu tabletteki 1080p nin hiçbir alakası yok. Resmen pikselleri sayıyorum görüntüde. Pc de 480p de izlediğim şeyler gibi izliyorum bişeyleri.
O yüzden eğer olayınız herhangi bir şey izlemekse ekranı daha güzel bi tablete bakmanızı tavsiye ederim. Bu anlamda bu tablet bir seçenek bile olamaz
Aynı tabletten bahsediyoruz değil mi? Bu çözünürlükteki bir tablette piksel sayiyorsaniz sorun iceriktedir. Ya da o gözlere yazık etmeyin gidip f35 pilotu olun.
Soruyu şöyle değiştireyim o zaman. Sanırım Martta 8fe çıkacak. O gelmeden önce 7 fe almak kerizlik mi:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı içeriği farklı ekranlardan izlemekten bahsediyorum hocam. Sorun nasıl içerikte olabilir :D Telefon ve pc ekranında cam gibi olan görüntü bu tablette rezalet gözüküyor. Telefonumun ekranı 120 hz, Amoled, Full HD+ ekran. Pc ekranı ise 144hz 2k. Bunlarda izlediğim filmi tabletten açınca görüntü çamur gibi geliyor gözüme. O yüzden tableti aldığımdan beri neredeyse hiçbir video, yayın, dizi vs izlemedim. Ve bunu görebilmek için f35 pilotu olmaya gerek yok :)
-
Düz tab s7'ye One ui 5.1 güncellemesi gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 4 Mart 2023; 7:13:49 > -
Sen yazınca netten baktımda bazı sorunlar varmış sanırım bu güncellemede. Özellikle batarya tüketimi konusunda.
Nereden baktın hocam?😀 Sen bu güncelleme yapma konusunda çok çekingensin ya😀. Daha tam denemedim tabi. Akşam güncellemeyi yaptım ama şimdilik bir sıkıntı yok.
-
Forumda da konu var güncellemeyi google da aratınca çıkan haberlerde var 😂 Cihaz bazlı değil genel yorumlar 😁
Bak şimdi korktuum😀. Fold 3/4 ve s22 ultra için haberler var. Batarya süresinde bir anormallik gözlemlemedim ama durduğu yerde ne kadar zamanda ne kadar pil yiyor diye tam bakmadım. Ona da bir bakarım👍.
sammobileGalaxy Z Fold 4, Fold 3 users are experiencing battery drain issue on One UI 5.1https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-4-3-users-are-experiencing-battery-drain-issue-on-one-ui-5-1 -
Bu Iinkteki sim kart tahtasını alırsam kendi sim kartımı tm870 e takabilir miyim?
S7 fe 5 aylık ikinci elde 5.700 tl ye mal oldu kılıf ile.
Bu gün s8 plus için 10.000 TL bir teklif geldi.
Sizce aradaki fiyat farkını verip plus a geçmek mantıklı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X