Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
62
Favori
138.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once ogrendim ki : Daha stoklara girmemis! Saat olarak 17:00 yi gecti. Pes yani!

Normalde dagitimi bugun sabah baslanmasi gerekiyordu! Onsiparisleri almasini haftalar oncesinden almasini iyi biliyorlar!

Rezalet mujdesi! : Bizler klavyesiz hepsiburada.com veya n11.com gibi diger sitelerden alinabiliyor yani Samsung Turkiye onlara stoklari vermis!!!

Paramizla rezil oluyoruz!

Bircok ulkede gecen ay teslim alanlar var!

Turkiye yine en sonda!

Anlamis degilim ayni gunde lansmanda tanitilan urunleri fiziksel magazalara kadar dagitiliyorken tabletler neden boyle berbat haldeler .

Insanlari resmen belirsiz kargolanma yuzunden bir yere sabitliyorlar! Planlarimiz var !
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    10 Agustos ta vermistim! Hicbirsey yok! En ufak bir gelisme dah yok! Sams ung Istanbul Sirketi tam bir rezalet! Stoklarinda yokmus! Yalan bunlar.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hangi renk ? Benimki Mystic Bronze daha kargoya verilmedi.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    LTE yok, sadece Wifi. Yanlışlık olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Bazı ufak tefek yazılım güncellemesi ile büyük ihtimalle çözülecek sıkıntılar hariç çok güzel cihaz. iPad Pro ile yan yana koyup YouTube'da HDR bir video açınca arada ciddi bir görüntü kalitesi farkı var, Tab S7+ çok çok iyi. Ses kalitesi de çok iyi Dolby Atmos ile.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bana kargoda olduğu ile ilgili dün mesaj geldi? Siz Samsung'un kendi online Shop'undan mı yoksa Hepsi Burada Samsung Mağazasından mı aldınız? Bu arada ben önce Hepsi Burada'dan almıştım, 26 sında teslim oldu, kılıf konusu yüzünde 1 Eylül'de Shop Samsung'dan da aldım,ve Hepsi Buradayı iade ettim, yeni ürün şu an kargoda deniliyor ama ben de onların yalancısıyım, Aktif Kurye'den mesaj geldi... Danışıklı dövüş ise bilemem...
  • Samsung HBurada yada Shop Samsung'dan alıp ürünü teslim alan oldu mu?
    Aktif kuryeden mesaj geldi ise, paketiniz onlardadır. En geç yarın teslim ederler. Ama ayın 1'inde sipariş verip 3'ünde kargoda olması sizin açınızdan büyük şans. Nerdeyse 1 ay önce sipariş geçen bir sürü ön sipariş müşterisi var, siz onlarla aynı anda hatta daha önce almış oluyorsunuz.

• thevertia T kullanıcısına yanıt
    Mistik siyah.
    Bronz rengi dayatıyorlar nedense...
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    LTE yok mu? Hmmm...
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Ürünüm az önce teslim oldu.

İstanbul için Aktif Kurye var . Oradan anladım ki sizinki kesin Samsung online mağazasından diye...

Rezalet...

Drk aksesuar şirketi Samsung online ın sahibi

Bu işi DRK şirketi beceremiyor. Samsung Kore kendisi pazarlamalı online ürünleri....

Emaaar Samsung bile DRK yani Samsung online ile eş zamanlı....

Emaar güya direk Güney Kore Samsung a bağlı idi !... Franchising Sistemi ile DRK aksesuar şirketine verilmiş

DRK Türk şirketi paralara konmuş gibi....

Her yıl böyleler ya..

Yuhhh yani...Oha yani...

Stoklarında bile yok! Güya bugün sırayla dağıtıma başlanacaktı....

Sıra derinde kimse değil herkesin dikkatini çekerim... Nasıl stoklanmaz haftalarca ne yaptılar?

Aynı gün birsürü ürün tanıtıldı lansmanda ama tabletler yalan oğlu yalan oldu....

Lansman üzerine 28:gün sonrasına tarih veriyorlar ise o tarih şaşmamalı. Yani yakın tarih bile değil ki gümrük filan problem olsun...

Başka sitelere siyah renkli veya diger tüm renkleri hediyesiz satılıyor Samsung İstanbul Elektronik A.Ş. garantili üstelik.

Önsiparis alanlar önce alacaktı.... Geçen ayın son haftası teslim alanlar var olduğu bir ortamda ne deseler cevap bile sayılmaz.

Paramızla rezil oluyoruz....

Ekleme atlamışım :

Samsung online sitesinden siparişi vermiştim.

Önsipariş geç teslimat ama başkalarına erken teslimat diye bir gerçeklik yoktur... Bizlere 3 Eylül diyorlar! Hem yalan hem de başka sitelere tüm renklerle satılıyor da...

Hepsi de garantili üstelik...

Rezalet...
  • Bende Samsung Online Sitesinden verdim. Teslim oldu

• Arkadaslar bu cihazlarda, klavyesi ile oyun oynayabilir miyiz?
    pes 2020 veya f1 mobile gibi.

• Tableti kullanmaya başlayanlar bir şey test edebilirler mi? Kapasitif ekranın fazla hassas olduğu konusunda şikayetler var ve ben de aynı şeyi tecrübe ediyorum. Parmağınızı ekrandan iyice kaldırmazsanız kaldırdığınızı algılamıyor kısaca ekran. Bunun gündelik kullanıma bazı etkileri şöyle;

Ekrandaki klavyede bir şey yazarken birbirine yakın harfler ya da aynı harften 2 tane yazacaksınız mesela ve bunu hızlı yapmaya çalıştığınızda tuşların birini algılamıyor.
    YouTube’da videoyu ileri veya geri sarmak için 2 kez hızlıca ekrana dokunduğunuzda komutu algılamıyor(en çok bunu yaşıyorum)
    Bir sayfada ya da menüde scroll ederken bazen sayfa birden duruyor ve ters yöne doğru scroll ediyor hafiften, bu da yine ekrandan parmağınızı çok kaldırmazsanız yaşanıyor.

Diğer Samsung tabletler veya iPad’lerde kesinlikle böyle bir sorun yok. Test edip dönüş yapabilen olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 4 Eylül 2020; 9:49:48 >
  • Kullananlar nasıl, memnun mu? Ipad Pro ile bunun arasında kaldım. Gönlüm Tab S7 plus almaktan yana, mantığımda Ipad al diyor.
  • Ekran koruyucu bakan, bulan kimse var mı? Ben de önsipariş verdim bekliyorum, bari beklerken ekran koruyucu bakayım dedim bulamadım. Bulanlar link atarsa sevinirim.
  • ertan1905 E kullanıcısına yanıt
    Şu an yok. Amazon Amerika'dan nispeten uyguna geliyor. Amazon Almanya kargo ücreti çok çıkartıyor.

Düzeltme: 3'lü pakette cam ve 3'lü pakette mat erkan koruyucu gelmiş yeni. Onları alınca daha hesaplıya geldi. Herşey dahil 40$
    Aliexpress'ten gelen camlar genelde sağlam kalmıyor. Ekran koruyucuları da rulo yapıp yollayabiliyorlar. Amazon'daki camların kendi sert kutusu var. Amazon paketlemesi de güzel oluyor ve PTT taşımıyor. Yurtdışından alırken camların kutuda olanlarından tercih edin.

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 4 Eylül 2020; 16:44:45 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.