Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ipad daha mantıklı değil mi bu kullanım için.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Zaten kısmetse değiştiririm s9+ a geçerim. S23 ultra ile kardeş kardeş oynar gen 2 ler xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti (tab s8+) 2K monitor ya da 4K monitör ile kullandığımızda maximum kaç herz yenileme hızı veriyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam işlemciden ne konuda gol yedi?

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Snapdragon 8 Gen 1 genel anlamda verimlilik ve performans olarak rakibi olan Apple çipten geri kaldı. Kötü bir işlemci değil ama daha iyisi olabilirdi.

Hocam genelde Apple'ın işlemcileri, Samsung veya diğer cihazlara göre daha verimli, daha güçlü olmuyor mu? Rakiplerine göre kıyaslarsak?

Doğru, son birkaç yıldır artan şekilde öyle ama olmamalı işte. Mesela 8 Gen 2'de bu durum aşıldı. 8 Gen 2 özellikle grafik tarafında önde. Verimlilik anlamında başarılı. Wi-Fi, 5G bağlantı birimleri; yapay zeka yetenekleri de çok iyi.

• S8 ultra kullanıcısıyım. Google g-board klavye kullanmak istiyorum ama varsayılan klavye yapmayı başaramadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

• mehmet2576 kullanıcısına yanıt

Ayarlar- Genel Yönetim - Klavye listesi ve varsayılan kısmında gboard'ın yanındaki sürgüyü çekin. Sonra en üstteki varsayılan klavye kısmından gboard'ı seçebilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
  • SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

Teşekkürler. Sürgüyü çektiğim halde varsayılan klavye kısmına tıklayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2576 -- 31 Mayıs 2023; 18:44:26 >
  • Dex mod açık ise sadece Samsung klavye kullanabilirsiniz

• Laptop mu tablet mi alayım ikileminden şimdi de bekleyip çok uçuk bir rakam olmazsa s9 serisinin çıkmasını beklesem mi diye kararsız kaldım. Temmuz da tanıtılacak deniliyor. Öğrenmek istediğim şey eski kullanıcılar olarak tanıtım yapıldığında eski serilerin fiyatlarında düşüş oluyor mu, yeni seriler ile eski seri arasında çok uçuk bir fiyat farkı olur mu?
    iPhone kullanıcısıyım bildiğiniz gibi pek fiyat düşmez hatta kurdan dolayı artıyor sürekli Samsung’da da durum böyle midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • suskun4449 S kullanıcısına yanıt

genelde yeni serinin fiyatı daha yüksek cıktıgı icin cok bir değişiklik olmuyor. yenisinde kampanya vs olursa o zaman yenisi mantıklı oluyor sadece. S9 dan beklentiniz ne ona göre de değişir.

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bir beklentim yok s8 ultra yeterli bana ama s9 çıkınca belki eski fiyatlar düşer mi diye sormak istedim

• Bir kaç gün önce çıkan resmi güncellenmeyi yaptıktan sonra vlc medya player ile video izlerken (dex modu kullanıcısıyım) en üsteki aşağı çekme - küçült- kapat barı bir türlü gitmiyor. Daha önce böyle bir şey yoktu. Film izlerken tam ekran yaptığımda o bar kayboluyordu. Bunu düzeltme imkanım var mı?

• Sitesinden öğrenci indirimi ve App indirimiyle s8+ ı 15200 tl ye sipariş verdim. Daha ucuza alamazdım sanırım. Ekran koruyucu ve kılıf öneriniz var mı acaba
    Şarj cihazı da lazım. Apple orijinal hızlı şarj cihazı var bir zararı olmayacaksa onunla kullanabilir miyim sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun4449 -- 9 Haziran 2023; 14:59:22 >
  • Merhabalar , s9 serisi ciktiginda s8ultra da fiyat dususu olur mu sizce ? Laptopun yanina ikinci bir monitor ihtiyacim var sanirim ekran olarakda kullanabiliyoruz s8ultra yi oyuzden cazip geliyor tabs8ultra hem tasinabilir harici ekran hem tablet hem kalem ozelligi felan cok cazip geliyor ikinci ekran olarak kullanlar memnun mu acaba ?. Hali hazirda s23 kullaniyorum 8gen2 li cok fazla memnunum ama tabs8ultra da 8gen1 var sorunlu oldugu soyleniyor acaba tab s8 serisinde de isinan bir islemci mi islem gucu olarak cok bir beklentim yok aslinda tableti ikinci ekran olarak kullanicagim onun disinda dex mod da film izleme web de takilma vs ayrica gerektiginde kalemle notlar alicam bu seneryoda 8gen1 nekadar isinir sarj nekadar gider cok uzun oldu ama zaman ayirip okuyup cevaplarsaniz cok mutu olurum

Tabs9 lari beklemek de mantikli bir secenek ama cok yuksek fiyattan cikar diye dusunuyorum malum dolarda artiyor. Tabs8ultra almak icin tabs9 serisinin cikmasinimi beklemek lazim s8ultra fiyati dusecektir ama dolar nekadar artar ozamana kadar buda ayri bir soru isareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 9 Haziran 2023; 16:39:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suskun4449 S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Bu kılıfı öneririm. Tableti aldığım günden beri bu kılıfı kullanıyorum. Çok memnunum. Bu arada Apple'ın şarj cihazı kaç W? Bende Samsung'un orjinal 25W hızlı şarj aleti ile şarj ediyorum.

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]amazon
    DUX DUCIS Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12.4 inç için kılıf, ltra Slim Cover koruyucu kılıf, TPU ultra hafif kapaklı kılıf, S Pen tutuculu, Galaxy Tab S8+ / S7+ / S7 FE için, siyah
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-DUX-DUCIS-Koruyucu-Tutuculu/dp/B08F4RMBBN/ref=sr_1_5?crid=KZ7VRS2O3476&keywords=samsung%2Btab%2Bs8%2Bplus%2Bk%C4%B1l%C4%B1f%C4%B1&qid=1668873457&qu=eyJxc2MiOiIzLjc2IiwicXNhIjoiMS41NiIsInFzcCI6IjEuMDAifQ%3D%3D&sprefix=Samsung%2BTab%2BS8%2BPlus%2Caps%2C116&sr=8-5&th=1
  • volnes V kullanıcısına yanıt

Hocam normal bir zaman olsa Tab S9 serisini bekleyin derdim ama malum dolar sürekli arttığı için şuan ki S8 Ultra modeline göre bayağı pahalı bir fiyata çıkar. Dolar artışından dolayı Tab S8 Ultra modelide pek ucuzlamaz. O yüzden en mantıklısı Tab s8 Ultra modelini satın almak.

Kılıf öneriniz için teşekkürler değerlendireceğim. Apple ın şarj cihazı 20w şarj süresi çok önemli değil, problem oluşturmuyor ise bunu kullanayım. Ekran koruyucu kullanıyor musunuz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.