Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nano cam kullanıyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu güncellemeyi yapan var mı? Bu arada bu güncelleme, güvenlik güncellemesi mi? Bu kadar büyük güvenlik güncellemesi olmaması lazım.
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi yaptım, herhangi bir değişiklik gözlemleyemedim

Hocam nano cam dan memnun iseniz kalem kullanımına engel olmuyorsa marka yada link atar mısınız? Kaç gün oldu hala sipariş kargoya dahi verilmedi ama ben önceden eklerini tamamlayayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • suskun4449 S kullanıcısına yanıt

Hocam bu marka nano cam almıştım. Burdan almamıştım. Aldığım sitede kalmamış. Kalemin çalışmasında bir sıkıntı yok. Temperli cam olsa kalem performansını düşürürdü ama nano cam biraz daha farklı.

https://www.ciceksepeti.com/microsonic-samsung-galaxy-tab-s8-plus-x800-nano-glass-cam-ekran-koruyucu-kcm51892737

Kılıf ve ekran koruyucu önerileriniz için teşekkürler. Her ikisini de istedim

• İyi günler arkadaşlar. Elimdeki Samsung Galaxy S8+ tabletimde kalem kullanırken bazen üst orta kısımda tablet kalemi algılamıyor. Aşağı bölgeye yazdığımda kalem algılanıyor. Sebep ne olabilir. Lütfen yardımcı olun.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

hocam mıknatıslı kılıf kullanıyorsanız olabilir mi, eğer kılıfsız kullanmanıza rağmen yapıyorsa garantiye göndermeniz iyi olabilir

• inventive kullanıcısına yanıt

Aynen hocam kılıfı şimdi çıkardım kalem çalışmaya başladı. Çok teşekkür ederim. Hangi ürünü almalıyım. Tavsiyeniz var mı?

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Rica ederim özelden detaylı yazdım hocam.

• Şarj aleti tavsiyeniz varmı? Orjinal şarj aleti samsung sitesinde yok. Diğer sitelerde de sahtedir diye guvenemedim. Orijinalini bulabileceğim siteler yada alternatif cihaz öneriniz varmı?

Pdateknoloji den alabilirsiniz. Hepsiburada ve amazonda da satislari var..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam Vatan Bilgisayar, Media Mark gibi mağazalara baktınız mı? Varsa ordan alın.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Hp de 250 tl ye de 800-900 tl ye de var. Sahte olma olasılığı yüksek. Tavsiye için teşekkürler

Hocam gayet acik yazdigimi dusunuyorum.. saticisi pdateknoloji olacak diye sozu bitiriyorum :)

Kendi sitesindeki linki
    eda bilgisayar ve elektronik
    Samsung EP-TA800N Type-c 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü - Siyah
    https://pdateknoloji.com/sarj-aletleri/ev-sarj-aletleri/tek-ev-baslik/prd-samsung-ep-ta800n-type-c-25w-kablosuz-hizli-sarj-adaptoru-siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 21 Haziran 2023; 13:39:1 >

Arkadaşın önerdiği pdateknoloji iyidir. Olmazsa A101'den de bakabilirsiniz.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Mediamarktan istedim sağolun.

• Spigen Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS03007
    https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s7-fe-5g-kilif-rugged-armor-pro-black-acs03007-p-HBCV00000MLKRX?url_src=ios-product-detail

Şu ürünü kullanan var mı acaba. S8 plus a uyar mı bilemedim. Yorumlarda biri uyumlu diğeri uyumsuz demiş. Aslında Amazon dan bir ürün istemiştim 10-11 bekledikten sonra ürün kargoda hasar almış diye para iadesi yapılmış. Tekrar aynı ürünü isteyip beklemek istemedim bu olsa alırım

Uyuyor ben kullanıyorum ürün iyi ama mıknatıs zayıf birde arkadan kalem düşebilir doğru yönde takmak lazım onun dışında gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.