Tablet için değilde bunu buldum, belki benzerdir. yada bir fikir verir. not: adamın biri gezerken bir nal bulmuş , demişki hah 3nal 1 de at buldum mu ayağım yerden kesilir. benim kide o misal, hayatımda hiç tablet kullanmadan , dur ya tabletim olursa benimde başıma gelir diye bakındım :D bu arada benim birader işyerinde Wacom Grafik Tablet kullanıyormuş işleri icabı. Birde çizim program vs de apple cihazlarının programları daha bilindik ve işgörür imiş. Samsung bana göre TAB s8ULTRA ile bu pazardan pay almaya çalışıyor, malum lansmanda özel bir çok bilindik çizim programını 6 ay sanırım ücretsiz kullandıracak idi. Yakında belki bir üst serilkerinde dahada güzel anlaşmalar yapacağına inanıyorum. Malum katlanabilir telefonlar ve tabletler ağır ağır geliyor, masaüstü bilgisayarlar, pc ler vs evrim değişitire değiştire kasa kalmadı sadece 1 ekran, ama geçenlerde eve kurye geldi, elinde kocaman bir tablet , kimlik kartını çekti, yüzünüze tutun dedi, benimle çekti, uzattı kalemi ile imzalattı , banka kartını ve sözleşmeleri teslim etti. Aynısını pandemi başında vodofone dan oprtaör taşırkende yapmış idi gelen eleman. belkide işte bunlar beni tablete sıcak bakmama sebeb oldu. Heleki emekli olup , babamın vefatıyla valideyede sahip çıkınca , pandemide tabletin pratikliği ile valideye birşey izletirim, görüntülü görüşür konuştururum pandemi döneminde uzak kaldıklarımızdan , birde gözümdeki ciddi sıkıntılar sebebli büyük ekran daha rahat oluyor benim açımdan. Millet samsung s22Ultra telefona büyük demiş bende keşke dahada büyük olsa keşke bile dedim. Gerçi sanki 7" veya en fazla 7.1" i gecince artık o cep telefonluktan çıkıyor tablet sınıfına giriyor. ilerde bence katlanana telefonlara yönelim çok artacak. Ama huwai samsungun 2 katı fiyatla piyasaya çıktı oda bir muamma. ZFold alır yanınada TAB alırsın yani aradaki farka. not2: spen ayarından konuyu nerelere taşıdım , gene konuyu sabotaj ettim :P seneye yeni TAB çıkınca yada S23Ultra(Note) o zamana kadar eylemlerim devam edecek |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Akıl vermek gibi olmasın, samsung bu tür lansman kampanyalarında çok acaip şeyler yapıyor, tutarsız davranıyor, tecrübelerim şu yönde mesela amiral gemisi telefon aldınız yanında kulaklık verdi , veya akıllı saat onun yanında 2 adet kayış, kulaklığın tek tarafından ses az dediniz bazısına hemen değiştirdi, bazısına sorun yok dedi sizin kulak az duyor denmdi, bazısına ise bekle çay iç dedi o arada temizledi membran filfreyi yeniledi en fazla . yada saatin kayışı soyuldu. siz çok terliyorsunuz , denize sokmuşsunuz vs dedi, BİRDE BAZEN AKSESUARLAR GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİL diye olaya giriyor. Çok tutarsız olabiliyor.
işte akıl vermek gibi olmasın ama ben olsam hemen derhal iletişim kurar yazılı sözlü bildirir kayıt altına aldırtırım. en yakın samsung a ulaşır durumu tespit ettirir bir belge alırdım. İnanın sonradan çok yan çizebilir SamsungTR .
üzüldüm yani yeni cihaz alıyorsun yanında BUDS veriyor tek taraf ses sıkıntılı ( bu olay yıllardır başıma geldi, watch alıyorsun kesinlikle rakiplerinden geri kalmış sıkıntılı yanlış ölçümler vs. 50mt su geçirmez olanı alıyorsun , suya sokmuşsıun bunu diyor. Yani hediyeleri aksesuarları sanki 2.kalite , fason üretim yolluyor hediye edince. Bu genellemeyi eski yıllardır aynı tas aynı hamam diye yazdım. ( s22ultra başlığı ve burda yazılanlara bakınca samsungTR hiç kendini iyileştirememiş. Bu sene tamam diyorum gene aynı şeyler. Ayıp yani küçük bir servet bu cihazlar.
-
Akbatı Samsung mağazasından. Teşekkürler.
-
Bugün samsung resmi servisine gittim onlar müşteri hizmetlerini aramamı söylediler aksesuar kısmına samsung servisleri bakmiyormus müşteri hizmetlerini aradım bana SMS ile bir link gönderdi oradan ariza kaydi açıp yurticikargo ile verilen kod ile göndermem gerektiği söylendi bende gönderdim bakalim inşallah aynı kılıfı tekrar bana yollamazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size gene öneri, samsung bunu kötü niyete çevirebilir, sizde tedbirli olun. Mesela mutlaka yurtiçi kargo ile size yolladıklarında kesinlikle kuryeyi yollamayın, tercihan takip edip kendiniz şubeye gidin , orada kameralar var orda açın, anında deneyin kontrol edin ve gerekirse kesinlikle TUTANAK tutturun. yoksa geçmiş olsun üstüne bir bardak su iç yaparlar. bu yazdıklarınız bile benim başıma gelenlerden aynen değişen bişey yok. Aksesuar kısmına samsung servisleri bakmıyor kadar muallak bir şey olamaz. Ama bu konu ve tabS8ultra konusunda ne yazdıysam aynısının tıpkısı. Özellikle bekliyorum ki yok ya artık öyle değil diyen çıksın da ben gene samsung için delireyim kudurayım :P
aynı tas aynı hamam , bir arpa boyu ileri gidemedik samsungTR olarak. Bir ara birkaç özverili olmak isteyen geldi ama onlarıda kendilerine benzettiler.
-
Yazılan bazı şeyleri dikkate aldığımda, lansman işini samsung beceremiyor diyebilir miyiz?
-
Kılıf da kalkmış. Hayırlı işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 30 Mart 2022; 0:57:3 > -
Genelleme olarak evet. Ama samsung rakip firmalardan gelenlerin cep telefonlarını bazen lansmanlarda, önsatışlarda, bazı kampanyalarda çok iyi sayılacak rakama buyback/değişim ile almıştır da.
Yada eskiden gidip 50-100TL ye sadece imeisi olan bir cihaz alan, elde var olan , buyback de verip 300TL saydırtıp, üzeine bin,1500,2bin TL de alım avantajı veren samsung dan satında alıp memnun kalmıştır.
Yani genelleme ile çok kötü değil ama Türkiye için çelişkili, tutarsız diyelim. Hatta bir dönem yurtdışından alan bizler artık vergisi , harcı, imei btk kaydı vs sebebli cazipliğini kaybetti diyoruz ya, tam tersi oldu bir dönem yurtdışından 2şer3er telefon alan oldu. fiyat daha cazip oldu onlar için.
Takip etmek lazım. Şans işi. Alıp çok avantajlı diyende oluyor. ( cihazına, kampanyasına, buyback vs vs )
haa birde mesela öğrenci indirimi , öğretmen indirimi, kamu personeline kdv yok, ekstra indirim vs ile telefon , tablet, farklı cihaz alanlar var ki çok memnun
yada lansman zamanı hediyeleri tam olarak eksiksiz sorunsuz kapanlar çok memnun.
ama büyük bir kesim bu ayrıcalıklardan yararlanamıyor , s22 serisi ve tab s8 kampanyaları örneği, hala sourun var. ama eskiler bilir eskidende bunları AYNEN yaşattı bize SAMSUNG TÜRKİYE maalesef sıkıntı onlarda. Birde SamsungTR bir firma Kore Samsung'un kendi satış mağazası değil. O sebeble aşırı yanlış politikaları oluyor. Hesap kitap bilmediklerinden eminiz , stop , teslimat konusunda en kötü firma ünvanını ben onlara veririm. Oyalama taktikleri çok iyi, parayı topluyorlar , kümülatif bir servet eder yani. sonra iptale zorla , oyala , teslim etme, vaad leri tutma. Hmede ben 2 samsung mağazasında da , online mağazada da aynı şeyleri yaşadım. 1-2 kez değil , defalarca aynı şeyler.
ama yazımın başındaki olaylarda gerçek, yani yakalayan alan şanslı, karlı, memnun. Onlar beceremiyor ama becerip alabilen var.
-
şu an itibariyle
Sanıyorum Kampanya ya bitti yada hediye olarak sadece
Samsung Care+ Kampanyası
Samsung Care+ Ekran Koruma Sigortası hediye
kalmış.
3 tabletide tek tek sepete ekledim. hiçbirine hediye yok, ilk alanların hediyeleriyle alım fırsatı yakalayanlara hayırlı olsun. Güle güle kullansın. Hele hele 6 taksit ile peşin fiyatına alanlar kur oynamaları veya fiyat indirimi vs olsada zararlı olmayacaklardır. ( genelde lansmandan alanlar ben gibi sonradan inen fiyatlar sebebli mağdur olurduk, bu sefer pek ihtimal yok gibi. ) telefonlarda ilerde üretim bantı ilk maliyet geçtikten sonra kısa zamanda 100USD hemen düşmesine alışık olduğumuzdan , ama pandemi öncesi ve sırasında , yok tayfun, yok chip, yok bazı global sıkıntılar, gümrük sorunları vs vs diyerek fiyatı 200USD düşmesini bekleyenler kısa zamanda beklemesin. ( bunu s22 serisi için yazdım, tabletlerde hiç bir takibim yok, eskiyle kıyas , genelleme yapamam)
-
Bilgi vermek için yazayım cihaz acayip hızlı şarj oluyor ama kafama takılan bir şey var. Samsung galaxy m51 kullanıyorum %15-20de şarja takarım, 7000 Mah pili var ve 2 saat 15 dk gibi bir sürede şarj oluyor.
Yine aynı m51 adaptörü ile tab s8i şarja taktım %19da iken. 1 saat 15dkda şarj olur gösterdi ve gerçekten 1 saat 15dkda şarjı tamamladı. Benim anlamadığım tab s8in bataryası 8000 Mah iken nasıl 1 saat daha kısa sürede şarjı tamamladı? Üstelik aynı adaptör ve kabloyu kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ayarları kontrol edin. Belki birinde hızlı şarj açıktır vs.
2 sinde de hızlı sarj kapalı deneyin , birde 2 sinde de hızlı sarj açık deneyin.
Birde m51 in sarjı belki akıllı amper özelliklidir,
Çıkışı cihaza göre artıyor azalıyor olabilir belki
Mediamarkt internet sitesine tüm hediyeler ile birlikte satın alma imkanı halen var. Yalnız son aşamada kılıfı stokta yok diye çıkarıyor. Belki mh aracılığı ile satın alınabilir. Orada da 6 taksit var
Teşekkür ederim okuduğum andan itibaren baktım inceledim.
MH ine ulaşamadım, kayıt bıraktım arasınlar diye, yarın da ararım zaten en müsait zamanda.
-
Samsung yine her zamanki gibi sim kartlı modelini getirmeyecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabi bu biizi şaşırttı mı ?
hayır
en son samsung galaxy tab s3 de wifi ve LTE sim ayrımlı görmüştüm sanki samsungTürkiye de yanılmıyorsam. TAB konusunda çok dikkatli takipçi değilim , belki sonrasında satılmıştır resmi kanallardan
bu sebeble istanbul kadıköy telefon piyasasındaki dükkanlar bu eksikliği , snapdrogonlu, çifthatlı model çeşitliği ile devasa piyasa oluşturuyorlar idi, hala da oluşturuyorlar. Türkiye de samsungTR tarafından resmi satılmayan her alternatif marka , model , çeşit getirip satılıyor, hatta işin ilginç tarafı eski senelerde tecrfübeme dayanarak aında getirip satışa çıkar idi. Hemde tektük değil adetli .
eski bir bulduğum alıntı. Kardeşim eşine almıştı, ordan biliyorum onda sim kart yuvası var idi. sonrasında sanırım hep wifi olan getirilip satıldı yada belki bir sonraki cihazdan sonradır bu genelleme.
ama yakında mecburlar sadece wifi getirseler tercih eden az çıkar, sim - eSim mecburen getirecekler TAB s8 den sonra kesin gözüyle bakıyorum
Galaxy Tab S3, 9.7 inç Süper Amoled ekranı, Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisi, Adreno 530 grafik işlemcisi, LPDDR4 4 GB belleği, 32 GB dahili depolama alanı, 256 GB’a kadar dahili hafıza desteği,6000 mAh bataryası, 13 MP arka kamerası, 5MP ön kamerası bulunuyor. Android 7.0 ile gelen Tab S3’te herhangi bir sim kart desteği bulunmuyor. Ürünün sim kart desteği bulunan modeli olan LTE isim ekini alırken yeni modeli Tab S3 4G destekliyor .
SAMSUNG GALAXY TAB S3 AİLESİNİN TÜRKİYE FİYATLARI
Tanıtım sonunda Galaxy Tab ailesinin yeni üyelerinin Türkiye fiyatları da açıklandı.
GALAXY TAB S3 LTE TÜRKİYE FİYATI: 2.999 ₺
GALAXY TAB S3 Wi-Fi TÜRKİYE FİYATI: 2.499 ₺
-
Tab S7 FE simli gelmişti en son. Yeğenime almıştık.
S8 serisinde en azından hiç indirim yapmadığı Ultra modelini simli getirmesini dilerdim ama yok işte.
Bunuda gördüm yaa,
samsungTR ye son yıllarda çok yüklenmişim, mediamarkt ondan daha kötü, hatta alışveriş yaptırtmama sitesi, bu kadar iğrenç kötü olabilir dedirtti. sadece dün akşamdan beri cebelleşiyorum.
öncelikle mailim ile hesabım çok eskiden beri var İDİ.
şu anda kullandığım samsung Note10LITE ı 2 sene önce mediamarktan almıştım.
inrternet siteye girdim şifremi kabul etmedi, şifre istedim böyle hesap yok dedi. arşivdeki maillere baktım faturayı buldum, maili kontrol ettim. hayret var işte. neyse. yeniden başladım üye oldum. hoop eski 2. telefonum geldi, eski adresim geldi, ama siparişlerim yok , hatta yeni üyeymişim gibi teslimat adreside yok. düzltme ekleme yaptırtmıyor, browser değiştirdim, reklam önleyici vs sebeblidir dedim. yok aynen.
mobil indirdim , kurdum, az önceki mail ile giremiyorum.
media markt klüp üyelik için izin geliyor tıklıyorum saçmalıyor.
resmi sitesinden resmi istek talep bşize ulaşından tıklıyorum yazıyorum yahu sizden en son note10lite aldım bakın ekran görüntüsü , sipariş onayı vs. Yazdığım yolladığım mail geri geliyor ulaşmadı vs vs vs
MH zaten üst mesajda arkadaşımızın duyurusu ile son bir gayret ile anında aradım , açan yok dakkalarca belkki yarım saat bekletti, sonra 1 e bas biz seni ararız dedi.
sabahın köründenberi bekledim arayan soran yok, ben aradım saat 10 dan sonra , derdimiz uzun uzun yaşadıklarımı anlattım, MH iğrenç ötesi sakız ciğneyen cevap veren klişelerden sanki, daha 2 ismimden hangisini diye bile sormadan xxxx bey , arada dinlediğini gösteriyor ama sanki duvara konuşuyorum. şikayetlerim bu şimdi bana çözüm dedim suratıma kapandı .
biraz bekledim , geri arar belki diye yok. aradım dedim az önce yarım saat önmce böyle oldu, kayıtlara bakayım, kayıt yok henüz oluşturulmamış. HImm o zaman önce şikayet oluşturalım.
ardından hemen dedim stop konuusunda sıkıntı var , 29 dakkada mağaza teslim diyorsunuz en yakın mağazada ürünün ekürüleri var eksik, ana ürün tablet başka mağazada. internetten sipariş oluşturalım bende sıkıntı oluyor. Hooop anlık olarak sıkıntı var sonra arayın, çözüm istiyorum hep BİZDE ÇÖZÜM MÖZÜM YOK . sonra bak stok oluşabilir, mağazanın telini istedim vermem de vermem. telefonda olmaz dedi.
çözüm istedim şubelerinizden bana yakın emaar avm veya hiç yerini bilmediğim ümraniye meydan avm, üsküdar nev avm olsun dedim. Yokk öyle bir lüks dedi.
Çözüm atla taksiye git orda takıl, onlar en yakın mağazada yoksa zaten diğer magazadan talep edip getirmez. Eee çözüm , daha sonra sipariş oluştur biz online yollarız. başa döndük. ee dedim kılıf yok diye çıkartıyorum bu sefer 15bin lira 19bin oluyor. hem kılıfı verme hemde hediyelere sistem ücret çıkartsın. Dur şikayet kaydı oluşturyım ilgili departmana.
İnanın daha fazlası var. Yani media markt bu kadar iğrenç bu kadar vurdumduymaz bu kadar sorunlumuydu .
Artık evren mesaj yolladı , yavrum seb bu TAB s8 den vazgeç. her işte bir hayır vardır. SamsubgTR nin ahını mı aldık, sen daha kötü firma gör dedi. ÇÖZÜm üretemeyen mail sistemi, internet sitesi, mobil uygulama, arkadaş hangi çağda yaşıyoruz. sen acemi yeni yetme öğrenci harçlığı için web sşitesi yapan , mobil uygulama yapan nirine mi yaptırdın. bu kadar mı olur dedirttin. Hele call center cağrı merkezi elemanlarının ciddiyetsizliği çözüm üretmek yerine dalga geçer tavırları. Sembolik manken koysan duvara konuşsan aynı yani.
Bu arada Media markt hala dün akşam ki talebim ile bizi sizi arayalım önerisine , geri dönüş yapmadı. Boşa giden kontürler, boşa giden internet kotası, boşa giden zaman. Koskoça bir boşlul. sonuçsuzluk. çözümsüzlük. Yok arkadaş zaten ete zam gelmiş, Türktelekom internete %70e yakın zam yapmış mış. Senin neyine :D alışveriş.
-
Geçen S8+ için media markt a gittim. Beylikdüzü mağazası. Dedim hediyeleri veriyor musunuz? Kılıf ve klavye stokta yoktu. Veremiyoruz dediler. Bende gidip samsung mağazasından aldım.
-
Kimse avantajixten almamış galiba ben 11015 e s8+ aldım daha gelmedi. Avantajixte samsung %8 geri ödeme yapıyor. 1000 tl iade alacağım 1-2 ay sonra. Kulaklığa yetişemedim. Ama avantajix iadesi çok iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X