Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
72
Favori
60.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de ekran koruyucu arıyorum. Aktif olarak çizim yapan biriyim. Dün mahalledeki telefoncuda ekran koruyucu taktırdım fakat kalemin akıcılığı çok fazla düştü. Yer yer silgi gibi takılır hale geldi. Hem hissiyata hem de kalem ucuna yazık edeceğime çıkarayım deyip çıkardım.

Ancak okula götürmem gereken durumlar olacak ve çantada orda burda çizilsin istemiyorum.

İnce jelatin gibi bi ekran koruyucu internette hiçbir yerde bulamadım. Varsa yoksa kırılmaz cam. Düşürüp kıracağıma çok ihtimal vermiyorum en fazla anahtar manahtar bi şeylerle çizilir diye düşünüyorum.

Kalem hissini öldürmeyen ekran koruyucusu önerebilecek var mı?

• Ingvar kullanıcısına yanıt
    Mat olmayan, ya da paper like diye geçmeyenlerden taktırmalısınız.

Eski tip cama benzer parlak olanlarda, kayganlık da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

Hocam telefoncudan aldığım ekran da dediğiniz gibiydi. Paperlike ya da mat değildi ama kalem ekranda baya takılıyordu. Nano muydu temperli miydi hatırlamıyorum. Sanırım temperli daha çok normal cama benziyormuş.

Dediğiniz gibi bir ürün biliyorsanız link vs yollayabilir misiniz?

• İlerleyen günlerde düzgün bir şey bulursam sizi de bilgilendiririm konu altında.

• Ingvar kullanıcısına yanıt
    Ben de hem FE Plus hem de FE var.
    Her ikisinde de fuschia diye bir marka ekran koruyucusu takılı.

Biri 1 senelik yaklaşık, diğeri de 2 aylık.

Şimdilik bir sorun yok gibi.

Yine başka önerileri de değerlendirin mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar huawei matepad air mi yoksa s9fe modelleri mi sizce? spen çeviri özelliğinin muadili olsa huaweide hiç düşünmeden geçeceğim de yok galiba. düşünceleriniz nelerdir?

• Cihazı üçüncü kez garantiye yolladım. Arkadaşlar bu problemi başka yaşayan var mı aramızda? Nasıl çözüm buldunuz? Servis problem yok deyip geri gönderiyor ama ben videolu olarak kanıtladım. Bu sefer iade için yolladım bakalım ne diyecekler? Bir gün bile kullanamadığım cihaz 3 haftadır kargo ile yollarda geziyor :D

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Hocam herhangi bir internet tarayıcısına girip (örneğin chrome) film izle yazıp gelen film izleme sitelerinden birine girip herhangi bir filmi açıp başlatıp ileri sardırdığınızda görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. bütün tarayıcılarda geçerli.

• HorbaDor H kullanıcısına yanıt
    Bende de fe+ modeli var, akşam deneyip yazayım hocam, genelde çok fazla iptv kullanıyorum tablette, servis sağlayıcının sorunlu olduğu 1-2 hafta haricinde video içeriklerinde hiç sorun yaşamadı ama tarayıcıdan bir şey açıp izlediğimi hatırlamıyorum hiç. Eğer varsa garip bir sorun olur gerçekten, cihazınızı şu an güncel yazılımda mı kullanıyorsunuz, son 1-2 güncellemesen sonra genel performans farkedilir şekilde daha akıcı oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Chrome'u sevmiyodum zaten, opera varsayılan tarayıcım ama samsung browser, opera ve chroma'da deneyeceğim bakalım. Chromium tabanlı iki tarayıcı arasında böyle fark olmasıda enteresanmış ama servis acaba bu testleri chrome'da yapmadı mı. Bazen servisler sorunu şurada yaşıyorum dememize rağmen kendi bildikleri gibi testler yapabiliyor ancak chrome'da yaşanan sorun burada samsung'u bağlar mı emin değilim. Tabi ki sorunsuz çalışması gerekiyor ama belki 1 güncellemeyle çözülebilecek bir sorun ama kim bilir ne zaman düzelecek. En basitinden tableti ilk aldığımda ana ekranda klasöre girerken kasıyordu, dedim herhalde bu bu kadarlık bir cihaz ama güncellemeyle çözüldü. Oyun performansında da artış olduğunu söylüyorlar ama denemedim hiç. Tabi cihazı donanım gücü zaten bir yere kadar, öyle ahım şahım bir gücü yok.

Opera, chrome ve samsung browser'da denedim, evet dediğiniz gibi ekranda görüntü takılı kaldı ve ses ile beraber altyazı bile devam etmesine rağmen görüntü ilerlemedi. Birkaç kez ileri sardım ama nafile, tabi bunu ilk denediğim sitede yapmadı nedense, playerlar farklı gereksinimler istiyor olabilir. Bu tarz bir takılmayı başka bir video uygulamasında görmedim hiç, gerçekten küçük bir sorun değil. Tabi bunu birazda resmi bir örnekle servise izah etmek lazım diye düşünüyorum, korsan siteleri belki hiç denememiş bile olabilirler. Atıyorum vimeo'da dailymotion'da böyle bir sorun yaşansaydı (denemedim açıkçası) belki de servis daha farklı bir dönüş yapıp evet cihaz şu codec'i desteklemiyor ama ürünün özellikleri açık veya desteklemiyor ama iade sebebi değildir dese ve servis raporu verse tüketici hakem heyetiyle daha hızlı bir çözüm yolu olabilirdi. Şu an tüketici hakem heyetine gitseniz sanıyorum ki bilirkişi ile inceleme faslı olacak, oradan da ne karar çıkar kestiremiyorum. Ekranında bir tane ölü piksel olsa bak bunu yine servis iadeye çevirmeyebilirdi ama bilirkişiye gerek kalmadan çok büyük ihtimalle ürün iadesi alırdın.

Farklı bir çözüm önerebilirim yani benim bu soruna rastlama sebebim aslında iptv kullanmam. İzleyeceğim dizi, film çoğu zaten iptv'lerde oluyor. Evet ücretsiz ulaşabileceğin korsan bir içeriğe bu sefer ücret vererek aslında yine korsan ulaşıyorsun ama düzgün bir uygulamayla özellikle dizi izlerken kaldığın yerden devam etmesi gibi özellikleri olunca 3 yıllık 700-800₺'ye aldığım iptv gözüme batmıyor. Zaten internetten korsan dizi izlerken sorun yaşmamamın sebebi kaldığım yerden devam etmemesiydi hep, şu an ben çözmüş oldum bu sorunu fakat illa böyle yap sorunu geçiştir diye söylemiyorum. Sadece uğraşmak istemezsen böyle bir alternatif var diye söylüyorum.

Şahsen ben uğraşırdım, daha önce tüketici hakem heyeti süreci 6-7 ay sürede iade ettiğim servisin kabul etmediği viewsonic monitörüm vardı. Geç oldu, süreç işlerken monitörü de kullanmaya devam ettim ama 6-7 ay sonrasında karar açıkladı, paramı 15-20 günde aldım derken mecburen daha düşük özellikte bir monitör alabildim. Ellerinde aynı ürün yokmuşta, bana alternatif olarak aynı donanım özelliğinde değilde aynı fiyat segmentinde verebilirlermişte falan (aslında alternatif olarak aynı donanıma benzer vermeleri lazım ama artık sıkılmıştım uğraşmaktan) 32" 2& monitörden 27" 1080p monitöre geçtim :)

2 kere farklı airpods iadesi için başvurmuştum thh'ye, yine ayrı zamanlarda 5-6 ay sürdü onlarda. Ben yine olsa eğer çok zararda çıkmayacaksam uğraşırdım.

Tabi uğraşırsanız diye söylüyorum, servis raporları burada çok önemli bence. Monitörü bilirkişi olmadan iade edebilmemin sebebi servis bana zaten evet ölü piksel var ekran ama yeterli değil diye (1 tane ekranın tam ortasında ölü pilsel vardı) kendilerince oluşturdukları broşürle monitörü bana gönderdiler.

Airpodlarda aynı şekilde olmadı ama zaten thh'ye internetten başvururken fotoğraf, pdf falan da yükleyebilirsiniz. Airpodsların yanlış hatırlamıyorsam 5 kere falan servis kaydı vardı elimde. Hep benzer sebeplerden gitti, tamir oldu ve geldi. Artık garantisi bitmeye yakın yine aynı sorunu yaşıyordum ve dedim bu cihaz elimde kalacak böyle sorunlu olarak. Servis iade ya da sıfır bir ürünle değişim yapmadığı için ben direkt iade için servis raporlarını sundum ve kazandım. Yani servis raporu burada işi hızlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 6 Kasım 2024; 19:0:58 >

Bu sorun tarayıcı ile alakalı bendede xiaomi telefon var aynı sorun bende de var Chrome ve samsung tarayıcı kullanıyorum ikisinde de bu problem var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elbi46 E kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi Samsung İnternet Explorer ile dizibox sitesini açtım oradan dizi izledim birkaç tane kontrol ettim bir sorun olmadı. Sürekli ileri geri yaptım test ettim hiç görüntüde donma kayma alt yazıda kayma sorunları olmadı. S9FE tabletim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 6 Kasım 2024; 23:50:31 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın anlattığı sorunu bende telefonda yaşıyorum iki tarayıcıda da oluyor ileri sarınca özellikle 9fe + tablet var bende de onla da bi kac sefer olmuştu taryicilarda problem var bence iki ayrı markada da oldu çünkü. Yada bilerek yapılıyor

• Arkadaşlar s10fe beklenmeli mi yoksa bu alınmalı mı?
    İşlemcisi falan nasıl memnun musunuz?
    12 inçten büyük tablet almak istiyorum kalemiyle birlikte gelen. 128gb bana yeter bu fiyat aralığında başka önerileriniz varsa alabilirim. Tek birşeye tahammülüm yok donma kasma vs yapmasın. Not almak için kullanıcam, YouTube vs takılcam, Office falan kullanırım, filmde izlerim. Oyunla aram yok. Kafeye götürüp sabah koycam 8 -9 saat orta parlaklıkta fişi dert etmeden kullanıcam, tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.