Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
75
Favori
65.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu şekilde sorun oluşturmayacak kılıf öneriniz var mı?

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım yok. Ben orjinal klavyeli kapak kullanıyorum. Onunda arkasında mıknatıs var ama ekranda yazı ile ilgili bir sıkıntı olmuyor.
  • An itibari ile 11.7K ya amazon üzerinden samsung tab s9fe (6-128) aldım

kurulumları tamamladım güncellemeleri yaptım

telefonum da s23

menuyu adaptif ayarldım, sadece gecıslerde hafif takılma oluyor sanki nedenini tam anlamadım

bu arada sanal ram miktarını en yüksek olan 6gb seçtim

birde goodnotes da devam eden uzun çizgi çizerken kalem önde çizgi arkadan geliyor ilginç

trndyoldan da kılıf ve koruyuc aldım bakalım gelince goruslerımı yazarım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 26 Kasım 2024; 12:32:49 >
  • Flood olmasın ama bir sorum olacak, acaba pdf dokümanlarda ipadlerdeki gibi çeviri uygulasması var mı?

örneğin ingilizce bir metin de kalem ile üzerine gelince anlamını veriyor mu?

• gktgemre kullanıcısına yanıt

teşekkür ediyorum, son bir sorumda kalem ile alakalı olacak ucu malum silikon kalem, acaba yedek uç için samsung garanti kapsamına sokuyor mu kalemi? yoksa kendimiz mi almalıyız? sanki 1-2 ay da ucu gidecek gibi duruyor (tableti amzn dan aldım)

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Kalem ucu sorununda servis ücretsiz değişim ve yedek sağlıyor.
  • Bu cihazda oyunları micro sd karta atabiliyor muyuz yoksa sadece dahili diske mi kaydedebiliyoruz. Ona göre hızlı ve ya ucuz bir sd kart alacağım.

• Arkadaşlar merhaba 20 gün önce alıp kılıf ve ekran koruyucu ile kullandığım kutusu duran trendyol satıcılı alınmış s9 fe 8/256 cihazımı satmayı düşünüyorum, amoledden sonra bu ekrana alışamadım, düşünen varsa 12ye bırakabilirim, izmirde yaşıyorum elden isteyen olursa da dm atabilir veya buradan cevaplayabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhabalar. Tablette diablo immortal oyununu deneyen var mı acaba? Hangi ayarlarda oynayabiliriz? Youtube üzerinde hiç video bulamadım.
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Normalde ilgim yok sizin için yarım saat test yaptım, yüksek grafiklerde netleştirme açık 60 FPS akıcı oynattı, nadiren çok kısa fps droplar oldu ama rahatsız etmedi, ama özellikle yarım saatin sonunda cihazın sol tarafı ciddi seviyede ısındı, yarım saat oynama sonrası yüzde 10 şarj düştü, tabi bunlarda oynadığım grafik ayarlarının etkisi de yüksek olabilir
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt

Hocam harikasınız ya. Acaba plus modeli ile mi denediniz? Normal ve plus modelleri arasında büyük fark olacağını sanmıyorum. Ne düşünürsünüz bu konuda?

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Normal hocam
  • Arkadaşlar sadece dizi fim izlemek için alıcam düz S9 modeli amoled ekranlı ama 20 bin küsür tl vermek istemiyorum. Sizce S9 fe yada fe plus modelleri dizi film için uygun mu ? Tft ekranı herkes kötülüyor o yüzden emin olamadım
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Fazla fazla yeterli. Hiçbir eksiklik hissetmezsin izlerken.

Bizde benzer amaçlarla aldık 6 ay önce düz S9 FE 6/128 i çok memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 4 Aralık 2024; 0:58:56 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi nasıl sizin cihazda hemde üstünden zaman geçmiş merak ediyorum paylaşırmısınız?
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bakmadım ekran süresine aldığımdan beri. Telefon gibi sürekli açık kullanmıyoruz ondan herhalde. Ara ara kullanılıyor dizi ya da film izleme bazende Hay Day oynanıyor. Ortlama 5 günde bir şarj ediyorum. Baya uzun dayandığı için aklıma bile gelmedi ekran süresine bakmak. Son şarja göre bir takip edeyim bilgisini yazarım buradan. Şu anda %82 şarjı var. 1 gün 20 saat önce şarjdan %100 alınmış ve 1 saat 10 dakika ekran açıkmış.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Mükemmel değer bende almayı düşünüyorum tab s10 fe doğrulanmış exynox 1580 işlemcisi ile beklenir mi sizce tahmini 15 olur diye düşünüyorum
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Çok uzun sürmeyecek ise baklenebilir. Ekran boyutu bunun gibi küçük ve ram olarak da en az 8 ram olacak ise 15 verilebilir. Ekran büyüyecek ise verilmez. Bunun ebadı tam kararında çünkü. Daha büyüğü çok kullanışsız ve hantal olur çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 4 Aralık 2024; 18:51:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.